- Konu Sahibi visnecikolatalimon
Ya arkadaşlar adetin 3.günü yapılan fsh:1.20 çıktı lh:0.26 çok düşük. İlaça başladım yüksekliği erken menapozmu oluyor benimde çok düşük nedemek olduğunu bilem varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde amj 0.6 cikti malesef. 32 yasindayim 1 senedir cocuk istiyoruz.sogan kurunu 12gun yaptim.adet oldum biraktim simdi kafam karisti adetimim son gunundeyim acaba sogana devam etsemmi 3 gun daha yoksa incir mi yapsam kizlar ya bide ari sutu polen de aldim hem damla hem kati halde nezaman baslamak lazim incire ve bunaBende yapacağım. Arı sütü bal polen de ye. Ben kullanıyorum. Gerçekten amh yükseltiyor
Benim bildigim fsh degil amh erken menapoz belirtisi oluyor benimamh dusuk dr um oyle dedi.Ya arkadaşlar adetin 3.günü yapılan fsh:1.20 çıktı lh:0.26 çok düşük. İlaça başladım yüksekliği erken menapozmu oluyor benimde çok düşük nedemek olduğunu bilem varmı
Fsh ve amh erjen menopozun en baba habericisiBenim bildigim fsh degil amh erken menapoz belirtisi oluyor benimamh dusuk dr um oyle dedi.
Cok tesekkurler bayada kur varmis. Benim prolaktini olcmediler. Evet adet oluyorum ama 23 gunde bir biraz sık oluyorum yaniSogan 15 gün sonra aslan pencesi en son incir kuru. Ben hergün yiyorum bal polen ari sütü. Ben bunları 2.5 aydır yapıyorum sadece soğanı 15 gün yaptım diğerlerini hergün içiyorum sabah aslan pencesi aksama hayit içiyorum. Aç karnına bal polen ari sütü. Prolaktin falan yüksekse incir yapma. Allah yardımcımız olsun nette yaz cikiyor zaten. Adet oluyorsun o zaman kendiliğinden
Baktirmadan içme incir kürünüCok tesekkurler bayada kur varmis. Benim prolaktini olcmediler. Evet adet oluyorum ama 23 gunde bir biraz sık oluyorum yani
Oylemi diyorsun ya gunu var mi prolaktinin ozaman onu olctureyim neden bakmadi ki dr. Hemen tup bebek dedi bana amh dusuk diye ama ben denemek istiyorum biraz dahaBaktirmadan içme incir kürünü
Adetin 3. Günü git Hormonlarına baktır. Bu yapacaklarını hepsi bütündür. Devlette bakıyorlar. Fsh ,amh, Lh, E2, Prolaktin,TshOylemi diyorsun ya gunu var mi prolaktinin ozaman onu olctureyim neden bakmadi ki dr. Hemen tup bebek dedi bana amh dusuk diye ama ben denemek istiyorum biraz daha
ben sunu anlamiyorum ya amh 0.6 ise kesinlikle normal yoldan hamile kalamazmiyimOylemi diyorsun ya gunu var mi prolaktinin ozaman onu olctureyim neden bakmadi ki dr. Hemen tup bebek dedi bana amh dusuk diye ama ben denemek istiyorum biraz daha
Benim 3 tane istedi fsh e2 normal dedi amh dusuk dedi. Digerlerine bakmadi ben gidip onlarida yaptirayim hepsini birdenAdetin 3. Günü git Hormonlarına baktır. Bu yapacaklarını hepsi bütündür. Devlette bakıyorlar. Fsh ,amh, Lh, E2, Prolaktin,Tsh
Hayatta hiç bir şey kesin değildir. Allah bilir. Dr. La konuşman daha dogru olur.ben sunu anlamiyorum ya amh 0.6 ise kesinlikle normal yoldan hamile kalamazmiyim
Ben amh 0.2 iken normal yolla gebe kaldımben sunu anlamiyorum ya amh 0.6 ise kesinlikle normal yoldan hamile kalamazmiyim
Ben amh 0.2 iken normal
Yumurtanıza baktirdinizmi kaç tane gözüktü. Benim 0.01 dr dolaylı yoldan donasyon dedi. Yumurta 0 ise yapılacak birsey yoktur.
6 baxen 7 antral folikülüm oluyordu
Vay be gercekten normal yolla mi kaldin 0.2 ile iste bende buna kiziyorum. Hersey bitmis gibi konusmamali dr lar. Solda azalma var 1 tane yumurta var ama sagda 3 tane vae oburunden daha iyi ama zamanla yarisiyorsun hemen tup bebek dedi.
Banada direk tüp dediler ben beklemek istiyorum dedim güldü doktor bana yumurtanmı kalmışki zamanla yarışıyorsun diye ama rabbim isteyince herşey oluyorVay be gercekten normal yolla mi kaldin 0.2 ile iste bende buna kiziyorum. Hersey bitmis gibi konusmamali dr lar. Solda azalma var 1 tane yumurta var ama sagda 3 tane vae oburunden daha iyi ama zamanla yarisiyorsun hemen tup bebek dedi.
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim.insana umut oluyor boyle paylasimlar cok sagaolunBanada direk tüp dediler ben beklemek istiyorum dedim güldü doktor bana yumurtanmı kalmışki zamanla yarışıyorsun diye ama rabbim isteyince herşey oluyor
Yaptığım bitkisel kürlere amh düşüklüğüyle hamile kalanlar topiğinden takip edebilirsin
Vitamin hapı falan kullandinmiBanada direk tüp dediler ben beklemek istiyorum dedim güldü doktor bana yumurtanmı kalmışki zamanla yarışıyorsun diye ama rabbim isteyince herşey oluyor
Yaptığım bitkisel kürlere amh düşüklüğüyle hamile kalanlar topiğinden takip edebilirsin
D vitamini kullandım agnucaston keçi boynuzu pekmezi arı sütü polen civanperçemi ne duyduysam denedim cnmVitamin hapı falan kullandinmi