How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

ERKEN MENOPOZ TEŞHİSİ !

Arkadaslar merhaba hepinize benim de hikayem sizler gibi 32 yasindayim fsh im surekli yuksek cikiyordu adet gormek zorlasmisti iki aydir hayit meyvesi ekstrati tuketmeye basladim bir de sogan kuru yaptim hala adet olamamistim ise yaramadi diye dusundum doktor bi kan ver de gel en azindan adet olabilmen icin ilac vereyim dedi kan sonucumu ogrendigimde şok oldum fsh im 6 cikmisti ve ertesi gun adet gordum hem de eskisi gibi tam bir adetti doktora gittim cok sasirdi ignelerle bile 7 mm anca buyuyen yumurta 17mm cikti hem de ilacsiz kendiliginden bu ay ilk defa umudum var arkadaslar ne olur inancinizi yitirmeyin hep olumlu yaklasin sabir ve moral olmazsa bu hayatta hicbisey olmaz Allah hepimizin yardimcisi olsun
Yüksek fsh ama kaçtı böyle düştü

Fsh kaç anlayamadım bu tahlillerde. Ancak 9 üstü riskli. Ama sadece bu değere bakılarak yorum yapılamaz ki bakıldığı gün de önemli. Regli olduğunun 2. Günü gitmeli. Amh çok önemli ona baktırsın. Başka bir dr a daha gitsin gerekirse. Aynı psikolojiyi yaşadım çok üzgünüm

Bir şey yaptin mi adet olabiliyor musun yoksa ilaçla mı? Benim adetin 3. Günü 100 cikiyor
adetim biter bitmez sogan kuru yaptim sonra
İki ay hic olamadim bu ay ilk defa oldu ve baya iyi sekilde regl gorebildim hayit meyvesi ekstrati var aktarlarda sabah aksam ac karnina bi kasik onu ictim iki ay boyunca bal polen corek otu tarcin yedim gunde iki kasik bu ay fsh 6 cikti hayitin gercekten cok faydasi var

adetim biter bitmez sogan kuru yaptim sonra
İki ay hic olamadim bu ay ilk defa oldu ve baya iyi sekilde regl gorebildim hayit meyvesi ekstrati var aktarlarda sabah aksam ac karnina bi kasik onu ictim iki ay boyunca bal polen corek otu tarcin yedim gunde iki kasik bu ay fsh 6 cikti hayitin gercekten cok faydasi var
Bende aslan pencesi Hayıt içiyorum 2 ay kadar oldu daha baktirmadim. Cyclo ile adet oluyorum. Inşallah hep böyle devam eder

Bende aslan pencesi Hayıt içiyorum 2 ay kadar oldu daha baktirmadim. Cyclo ile adet oluyorum. Inşallah hep böyle devam eder
Hic birakma hayiti bende ilk zamanlar cok ates basmasi yapti faydasi olmadi sandim ama bu ay kafa olarak da hamilelik olayini dusunmeyip rutin hayatima baktim onun da buyuk etkisi var bence

Senin adına cok sevindim darısı bana:)
Amin kuzum guzel haberlerini aliriz burdan insallah hic uzulme erken menapoz dedikleri olay aslinda stresin bir sonucu sadece kafa olarak iyi olunca biraz da dogal takviyelerle her kadin asabilir bu sinavi ben bu kucucuk ilerlemeye bile muhtactim aylardir hastaneden ilk defa gulumseyerek ciktim Allah buyuk gerisi neden gelmesin

Amin kuzum guzel haberlerini aliriz burdan insallah hic uzulme erken menapoz dedikleri olay aslinda stresin bir sonucu sadece kafa olarak iyi olunca biraz da dogal takviyelerle her kadin asabilir bu sinavi ben bu kucucuk ilerlemeye bile muhtactim aylardir hastaneden ilk defa gulumseyerek ciktim Allah buyuk gerisi neden gelmesin
Bende hayita yeni başladım 15 gün oldu aslan pencesini bayadir içiyorum. Hatta kendi kendime ateş basıyor gibiydi ilaç içtiğim halde dedim bi faydası yok heralde. Sende benim gibi yaşamissin. Amaaan diyorum artık fsh filan takmiyorum alıştım gibi. Bende baktirinca sonucu paylaşacağım. Insallah hayırlı bide evladın olur

Bende hayita yeni başladım 15 gün oldu aslan pencesini bayadir içiyorum. Hatta kendi kendime ateş basıyor gibiydi ilaç içtiğim halde dedim bi faydası yok heralde. Sende benim gibi yaşamissin. Amaaan diyorum artık fsh filan takmiyorum alıştım gibi. Bende baktirinca sonucu paylaşacağım. Insallah hayırlı bide evladın olur
Amin hepimizin insallah ben de paylasicam mutlaka ilerleyen zamanda gelismeleri icini ferah tut nefes aldigimiz surece hicbirsey imkansiz degil

Aslinda annem de 42 yasinda girdi zaten doktorumun dedigi şu menapoz sinyalleri on yil onceden baslar dedi yani sen su an hemen menapoza gireceksin diye bisey yok yavas yavas vucut tepki veriyo dedi
Benim böyle bi hastalik olduğundan haberim bile yok. Başıma geldi öyle bildim.Ben 8 ay adet görmedim ilaçla oldum ateş basmalarim çoktu.

Hic uzulme yasinda bisey yokmus incir kuru de yap bi doktoru dinlemistim fsh yuksek oldugu icin yumurta olusmuyo degil yumurta olusmadigi icin fsh yukseliyo demisti bu incir kuru yumurta olusumuna cok katkisi olan biseymis faydasini goren cok bu ay baslicam ona da
Bende yapacağım. Arı sütü bal polen de ye. Ben kullanıyorum. Gerçekten amh yükseltiyor

Back