Merhaba arkadaşlar.
Bundan 2 sene önce aynı sıkıntıları ben de yaşadım. FSH 40 çıktı. Dr. bana tüp bebek bile zor dedi. Üzüntü sıkıntı derken tüp bebek merkezinde bir dr gittim. (Allah ondan bin kere razı olsun) Bana bu sonuçla bile normal yolla hamile kalabileceğimi söyledi. Birkaç ay bekleyelim olmazsa tüp deneriz dedi. O moralle ben incir kürünü uyguladım. Hamile kaldım. O bebeğim 2 aylıkken beni terk etti

Düşük sonrası Dr yaşım gereği korunmana gerek yok dedi. 5 ay sonra yeniden hamile kaldım. Şimdi Allahıma binlerce şükürler olsun ki çok güzel bir kızım var. Rabbim ona ve bütün yavrularımıza sağlık güzel ömürler versin. Şimdi ikinciyi istiyorum. Umarım kızımın kardeşleri olur.
Diyeceğim şu ki, moral en önemli şey. Adet oldum mu, olacak mıyım, niye olmadım, yumurtlama günüm ne zaman, yok hormon, yok incir, şu bu... bunları takmayın kafanıza. Rahat olun. Tam olarak menopoza girmediğiniz sürece umut vardır. Umudunuzu hiç yitirmeyin. Dilerim isteyen o güzel bebek kokusunu özleyen herkese Allah nasip etsin inşallah. Ben onun üzüntüsünü yaşadım ne demek olduğunu biliyorum. Allah sizlere yaşatmasın.