tam bir öküzmüş o doktor!bir sitede soya lesitini kuıllandığını yazmış bir arkadaş!doğal güvenilir bir markanın soya lesitini,işe yaradığını da eklemişti....mevlam hepimizi aydınlığa çıkarsın,çok çok genç yaşlarda az sayıda kişide de olsa geçici menopoz diye tabir edilen bir durum olabiliyormuş, 22 ya da 23 yaşında bir bayana doktor menopoz demiş ,çevresindeki herkes evlen geçer demiş genç bayan evlenmiş ve hamile bile kalmış....bunu da forumlarda okumuştum,mevlam aklımıza ve sağlığımıza mukayet olsun....bunları boş ümitlere kapılasınız diye değil toparlanmanız için aktarmak istedim ve tabi ümit hiç bitmiyor yaşadığımız sürece...tıbbı bile şaşırtacak şeyler yaşayabiliyor insanlar....benim de şuan bebeğim yok ...yıkık dökük haldeyim ,daha tahlillerim çıkmadı ama şimdiden dokuz doğuruyorum...3 ay evvel fsh ım normaldi ,şimdi nasıl çıkacak sonucum bilmiyorum ...kabulll etmesi çok zor biliyorum.....şunu da unutmayın ,çok nadir menopoza girenlerde kenarda köşede kalmış yumurta olduğunda gebelik olabiliyormuş.....inşallah eşiniz size destek olur ....gerçekten seven insan önce sizin sağlığınıza size değer veriyor....