Erken menopoz hayıt suyu ve cyclo progynova

Yeyyey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2018
31
20
34
Merhaba arkadaşlar. 33 yaşındayım 7 senedir erken menopozla mücadele ediyorum. Gitgide kötüye gidiyor denemediğim yöntem ve tedavi kalmadı. Hiç yumurtam yok çocuğum da yok. Şu an amh 0.01 fsh 150 adet olabilmek ve kemik sağlığını korumak için cyclo progynova kullanıyorum. Yoksa ilaçsız asla adet olmuyorum artık.. şimdi mecitefendi hayıt suyu aldım. Sorum şu ilaçla birlikte hayıt suyu nasıl kullanmam gerekir ? Yardımcı olur musunuz

Bende hayıt macunu kullanıyorum üç aydır ben de erken menapozum .adetle birlikte ilk 15 gün kullaniyorum

Ben de gebe kalmadan önce hayıt tohumu çayı kullanıyordum. Tohumu ezip çay gibi demliyordum. Sizin ki farklı sanırım.

Ben de gebe kalmadan önce hayıt tohumu çayı kullanıyordum. Tohumu ezip çay gibi demliyordum. Sizin ki farklı sanırım.
Evet ondan da kullandım. Mideme çok dokununca bıraktım ama faydası olmuştu. Şimdi hayıt suyunun faydalarını duydum onu deneyeceğim. İlaç kullanırken dozunu nasıl ayarlamalıyım bilemedim

Evet ondan da kullandım. Mideme çok dokununca bıraktım ama faydası olmuştu. Şimdi hayıt suyunun faydalarını duydum onu deneyeceğim. İlaç kullanırken dozunu nasıl ayarlamalıyım bilemedim
Şifa olsun inşallah. Benim de 2.5 yıl oluşmadı gebelik çok inanarak kullandım başka sebeplerde faydalı olmuştur ama hayıt gerçekten çok iyi bir şey

Ne zamandır kendiliğinden adet olmuyorsunuz

4 sene oldu adet düzenleyici ilaç kullanırsam adet oluyorum yoksa olmuyorum.

Ben hayit otu tohumu aktardan kendim alıp suyunu kendim yapıyordum.
Adetin 3. Günü başlayıp 10 gün sabah öğle akşam aç karnına içiyordum.
Kaynamış 1su bardağı suya 1 tatlı kaşığı hayit tohumu koyup üstünü kapatıp demliyordum ( kaynatilmayacak) bu şekilde 2 kere hamile kaldım ama maalesef tuplerde sorun varmış diş gebelik oldum .

Size hacamat ve yumurtalık bölgelerine rahim bölgesine sülük öneririm.
Fsh için ise testere disli aslan pençesi kesinlikle çok etkili olur.

Çok teşekkür ederim bir de bu şekilde deneyeceğim. Peki sizin adet döngünüz düzenli miydi ? Yumurta rezervi ve Fsh kaç çıkıyordu ?

Hacamat yaptırdım 3 ay düzenli bir şekilde. Sülük de düşünüyorum ama cesaret edemedim

Çok teşekkür ederim bir de bu şekilde deneyeceğim. Peki sizin adet döngünüz düzenli miydi ? Yumurta rezervi ve Fsh kaç çıkıyordu ?
Ben ozamanlar pko luydum ilaçsız adet olmuyordum daha sonra ilaçsız adet oldum ama hiç kanamam olmuyordu leke gibi ölüyordum. Hayit suyu içtiğim ay normal.insan gibi kanamam olmuştu zaten 1 kere adet oldum hayitsuyundan sonra ve hamile kalmıştım.
Benim fsh amh sorunum yoktu .
Diş gebelik ameliyatlarında sonra amh düştü ,1 yumurta ancak oluyor ve buyuyemiuordu.

Ben tüp bebek yaptırdım aret kamar Bi,im gibi hastalarda çok başarılı, yumurtam olmadığı için havuz sistemi yaptı biriktirme yöntemi yaptı yani . Şubatta transfer oldum ve hamdolsun şuan hamileyim .darısı isteyen herkese Rabbım kolayca nasip etsin ,aminn

Ya ne kadar güzel bir sonuç almışsınız Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Merhaba aynı sorunları ben de yaşadım, akupunktur yaptordim ve ilk yaptırdığım günün gecesi adetim geldi.Toplsmda 3 seans akupunktur yaotirdim.fakat bunun etkisi uc ay sürdü.Dorduncu ay tekrar ayni sorunlar başladı.

Akupunktur ben de yaptırdım ama çok faydasını görmedim maalesef…

Hayıt suyu çok mide bulandırıyor o yüzden hayıt meyvesi al kapsül halinde bunları bana gittiğim bir arap doktor verdi alternatif tıpçıymış. hayıt meyvesi, ginkgo biloba, primroz yağı ve ballı bir karışım verdi bir ay için de fsh normal seviyeye geldi kendi kendime adet oluyorum en az 3 ay kullanılmalıymış. tavsiye ediyorum. Allah her şeyin şifasını vermiş yaşlılık hariç dene illa ki bir şey işe yarayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…