• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken menepoz

Kızlar dünden beri öyle kötüyüm ki eşimle birkaç aydır bebek düşünüyorduk
Geçen hafta dr a gittim ki tahlil vs yaptırayım bişey varmı baktırıyım dedim
Dün de sonuç göstermeye gittim ama nası bi hastaneyse 3 saat sıra gelip giremedim çok stres oldum neyse sıra geldi doktor hanım çok ters biri zaten testlere baktı direk yumurtalıkların yavaş çalışıyo ve menepoz yakın dedi beynimden vuruldum
dedim yaşım 28 normal mi bu hayır değil dedi bebeğiniz olmaz demiyorum ama olmazsa gel dedi
Eşim bebek istesin diye okadar dua ettim sonunda duam kabul oldu ama böyle bi pürüz çıktı yıkıldım resmen
Aynı problemi yaşayan doğal yoldan bebek sahibi olan tedavi olan ve başaran varsa bana yardımcı olun yarın özel bi dr a gitçem bakalım o ne dicek
Canm merhaba.allah sağlık versin doğum yapmışsın sanırım..fsh yüksekliğini araştırırken yazıni okudum bana umut olmam için yazıyorum sana..benimde fsh 9.19 çıktı internetten hep erken menopoz diye okudum ve moralim aşırı derecede bozuk..bana bı tavsiyem varmı..senin gebeliğin nasıl olustu

Canm merhaba.allah sağlık versin doğum yapmışsın sanırım..fsh yüksekliğini araştırırken yazıni okudum bana umut olmam için yazıyorum sana..benimde fsh 9.19 çıktı internetten hep erken menopoz diye okudum ve moralim aşırı derecede bozuk..bana bı tavsiyem varmı..senin gebeliğin nasıl olustu
Canım ben başka dra gittim 9 çok normal bi değer dedi bebeğin olur dedi gerçekten de o ay hamile kaldım özel bişey yapmadım dua ettim doktorumun tavsiyelerine uydum
Gün aşırı ilişki
İlişkiden sonra hemen yıkamadım
İnşallah olur canım korkma

Canım ben başka dra gittim 9 çok normal bi değer dedi bebeğin olur dedi gerçekten de o ay hamile kaldım özel bişey yapmadım dua ettim doktorumun tavsiyelerine uydum
Gün aşırı ilişki
İlişkiden sonra hemen yıkamadım
İnşallah olur canım korkma
İnşallah canm..benimde okuduklarim korkuttu ama unut oldun bana gercektenn

ben 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim çocuk istiyoruz ama adet düzensizliğinden doktora gittim fsh 13 estradiol 30 ilk gittiğim doktor erken menopoz olabilirsin yumurtalıkların tembel dedi. başka bir doktara gittim düzensizlik yaşadığım için bu hormon değerlerini dikkate almıcam diyip bir ilaç verdi adı cyclo-Progynova 2 gün oldu başlayalı bitince adet olunca yine hormon değerlerine bakalım dedi olmazsa AMH değerlerine bakılması gerek dedi. fsh düşürmek için başka yol varmı ki

ben 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim çocuk istiyoruz ama adet düzensizliğinden doktora gittim fsh 13 estradiol 30 ilk gittiğim doktor erken menopoz olabilirsin yumurtalıkların tembel dedi. başka bir doktara gittim düzensizlik yaşadığım için bu hormon değerlerini dikkate almıcam diyip bir ilaç verdi adı cyclo-Progynova 2 gün oldu başlayalı bitince adet olunca yine hormon değerlerine bakalım dedi olmazsa AMH değerlerine bakılması gerek dedi. fsh düşürmek için başka yol varmı ki
Canm benimde fsh 9 çıktı..bende fsh i düşürmek için bı macun buldum Instagram'da..Clifeballimacun..hanımlara özel bı sayfa bakabilirsin..çok örnekler var ama bilemeyiz tabi gerçekçi mıdır..ben iki gündür kullaniyorum

Benimde yaşım 25 1 yıllık evliyim..iki kez kimyasal gebelik yasadim
Canm benimde fsh 9 çıktı..bende fsh i düşürmek için bı macun buldum Instagram'da..Clifeballimacun..hanımlara özel bı sayfa bakabilirsin..çok örnekler var ama bilemeyiz tabi gerçekçi mıdır..ben iki gündür kullaniyorum

testere dişli aslan pençesi otu düşürdüğünü okudum bi yerde ama ilaçla birlikte içmem de bi zarar olur mu bilmiyorum

kedicikk millet buraya 0,01 0,28 gibi amh değerleri yazarken sen nasıl 5,66 gibi değeri buraya amh değerim diye yazabiliyorsun ki . Birde sormuşsun bu nasıl bir değer diye .

Back