- 16 Ocak 2016
- 1.427
- 1.088
- 133
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Dahiliyeye gitmelisiniz b12 bakıyor aile hekimi ama d vitamini bakmıyordu geçen sene beni dahililyeye göndermişti aile hekimim sen doğruca bi devlet hastanesinde dahiliyeye gidip demir b12 d vitamini baktirmalisin zaten erken menapoz da en önemli vitamin d vitaminiİnşallah canım
Bir de ben genel kontrol için gitmiştim vitaminlerime de bakılsın diye bende ciddi b12 eksikliği vardı ama dr biz ona bakmıyoruz dahiliye bakıyo dedi şimdi bide dahiliyeye mi gidiyim
Yoksa sağlık ocağıda demir d vitamini b12 ye bakabiliyo mu bilgin varmı
canim merak ettiğim 2.gun embriyosu nedir gelismislik duzeylerine goremi dolleme yapıyorlaramh bile cok guvenilir degil. d vitamini takviyesi ile yukselebiliyor. erken menapoz tedavisinden kasit dah dogrusu arkadasin bahsettigi sey menapoz esnasinda yasanan bazi olumsuzluklari enaza indirgemek icin hormon tedavisi...
benim dr umda fsh amhi hic onemsemiyir. 3 4 yumurta ancak oluyordu bende. kizim 2. gun embriyosu. iyi bir dr sart.
Canım bugün regl oldum acaba yumurtlama zamanım ne zaman 6gün geciktiği için hesaplayamadımfsh 9.75 emı menopoz dedı
ben 29 yaşındayım sadece genel kontrol ıcın adet 3te hormon tahlıllerımı yaptırdım fsh 13 cıktı doktor bır somrakı ay yıneleyelım dedı 19 bır sonrakı ayda 25 cıktı erken menopoz bır an once tup bebek deneyın dedı amh testı yapıldı 0.01 cıktı yanı yumurta rezervı çok çok çok duşuk bende aylarca ağlamaktan helak oldum şu an gittigim tup bebek merkezınde doktor ben fshye bakmam fsh değişkenlık gösteren bir hormon ultrasondan gorduklerıme göre yorum yaparım dedı hıc moralınızı bozmayın normal yoldanda olabilir tabıkı ama doktorunuz amh testı ıstemedımı yumurta rezervını gördukten sonra tup bebek deneyebilirsinz veya direk bi tup bebek merkezıne gıdın
hayir. senden alinan yumurta ile partnerinden alinan sperm dolleniyor. sonra taaa lise de gordugumuz Hucre bolunmesi islemi basliyor. genelde 3. gun ve 5. gun embriyolari transfer edilir. ama bende 3. gunu bil riske edemediler 2. gun transfer edildi. dilerim bukadar ayrintiyi ogrenmek zorunda kalmadan Saglikli bebislerin olurcanim merak ettiğim 2.gun embriyosu nedir gelismislik duzeylerine goremi dolleme yapıyorlar
Merhaba yeni bir doktora gidecegm deissinz o ne dedi sizeKızlar dünden beri öyle kötüyüm ki eşimle birkaç aydır bebek düşünüyorduk
Geçen hafta dr a gittim ki tahlil vs yaptırayım bişey varmı baktırıyım dedim
Dün de sonuç göstermeye gittim ama nası bi hastaneyse 3 saat sıra gelip giremedim çok stres oldum neyse sıra geldi doktor hanım çok ters biri zaten testlere baktı direk yumurtalıkların yavaş çalışıyo ve menepoz yakın dedi beynimden vuruldum
dedim yaşım 28 normal mi bu hayır değil dedi bebeğiniz olmaz demiyorum ama olmazsa gel dedi
Eşim bebek istesin diye okadar dua ettim sonunda duam kabul oldu ama böyle bi pürüz çıktı yıkıldım resmen
Aynı problemi yaşayan doğal yoldan bebek sahibi olan tedavi olan ve başaran varsa bana yardımcı olun yarın özel bi dr a gitçem bakalım o ne dicek
Olumlu şeyler söyledi canımMerhaba yeni bir doktora gidecegm deissinz o ne dedi size
Nedir tedavisiCanım üzülme dur bakalım bir başka doktora daha git bir doktorla kalma. Ayrıca erken menopozun tedavisi var
Canm eger erken menepoz varsa yumurtalarn kuculmeye basladi ise hemen tup bebek yaptir derim. Cunku erken menepoza girdin mi artk tup bebek de olmuyor. Mesela bana doktor bir sene once hemen evlen yumurtalarin kuculuyor dedi. Tup bebekle cocugun olur dedi. Evlendm smdi yumurtalarm yok denecek kadr oldu artk tup bebek bile olmaz diyrlarKızlar özele gitmedim ama gittiğim hastane kadın doğum alanında çok iyiymiş çok methettiler oraya gittim ve iyikide gitmişim böyle sevimli doktor görmedim bütün moralimi düzeltti sağolsun
Eski testlerimi gösterdim 9.75lik oranla menepoz demesi çok gaddarca dedi
Ultrasona aldı beni
Adetim dün bitmişti
Ekranı bana çevirdi ve bak bisürü yumurtan var dedi gebe kalmaya engel bi durumun yok dedi
14. Günü gitcem ovulasyon testi yapılacak yumurtalar büyüyecekmi diye bakılacak
Bilen arkadaşlara soruyorum yumurta olması ne anlama geliyor
Hormon tedavisi. İnternetten bakarsanız bir kaç makale bulabilirsiniz. Ne denli etkili bir fikrim yok.Nedir tedavisi
Hormon tedavisi. İnternetten bakarsanız bir kaç makale bulabilirsiniz. Ne denli etkili bir fikrim yok.
Rabbim nasip etsin canım sana da bana da senin yaş kaçCanm eger erken menepoz varsa yumurtalarn kuculmeye basladi ise hemen tup bebek yaptir derim. Cunku erken menepoza girdin mi artk tup bebek de olmuyor. Mesela bana doktor bir sene once hemen evlen yumurtalarin kuculuyor dedi. Tup bebekle cocugun olur dedi. Evlendm smdi yumurtalarm yok denecek kadr oldu artk tup bebek bile olmaz diyrlar
27Rabbim nasip etsin canım sana da bana da senin yaş kaç
Amh testi yaptırdım 5.66 sizce iyimifsh 9.75 emı menopoz dedı
ben 29 yaşındayım sadece genel kontrol ıcın adet 3te hormon tahlıllerımı yaptırdım fsh 13 cıktı doktor bır somrakı ay yıneleyelım dedı 19 bır sonrakı ayda 25 cıktı erken menopoz bır an once tup bebek deneyın dedı amh testı yapıldı 0.01 cıktı yanı yumurta rezervı çok çok çok duşuk bende aylarca ağlamaktan helak oldum şu an gittigim tup bebek merkezınde doktor ben fshye bakmam fsh değişkenlık gösteren bir hormon ultrasondan gorduklerıme göre yorum yaparım dedı hıc moralınızı bozmayın normal yoldanda olabilir tabıkı ama doktorunuz amh testı ıstemedımı yumurta rezervını gördukten sonra tup bebek deneyebilirsinz veya direk bi tup bebek merkezıne gıdın
Amh 5.66 bu nasıl bir değerAmh testi yaptırmak daha mantıklı bu durumda fsh çok yüksek değil bir tüp bebek merkezinde başarılı bir doktorun ultrason sayımıyla içiniz rahatlayabikir yada ne durumda olduğunuzu net bir şekilde öğrenebilirsiniz her hangi bir kadın dogumcu bu konuda çok doğru bir tedavi oneremeyecektir . En azından doğal yolla şansın olupw olmadığını öğrenirsiniz. Allah yardimcin olsun bende yıllardır anne olmak için savaşıyorum inşallah bi gün kazanırım savaşı
bence cok cok iyiAmh testi yaptırdım 5.66 sizce iyimi
Bunu bilemezsin, basit bir kist de olabilir azalmanın sebebi. Doktora git, ihmal etme. Menapoz için fsh ve amh testleri yaptır. Kanama da her aZalma menapoz demek değildir.adet günüm 7-8 gündü son 4 aydır 3 gün oluyorum fakat bu ay 3 gün süren kanamamda da azalma var erken menepoz olabılırmı tedırgınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?