Erken menepoz

Dahiliyeye gitmelisiniz b12 bakıyor aile hekimi ama d vitamini bakmıyordu geçen sene beni dahililyeye göndermişti aile hekimim sen doğruca bi devlet hastanesinde dahiliyeye gidip demir b12 d vitamini baktirmalisin zaten erken menapoz da en önemli vitamin d vitamini

canim merak ettiğim 2.gun embriyosu nedir gelismislik duzeylerine goremi dolleme yapıyorlar

Canım bugün regl oldum acaba yumurtlama zamanım ne zaman 6gün geciktiği için hesaplayamadım

Benimde fsh 10.1 çıktı şimdide amh yapıldı sonucu daha almadım 1 hafta sonra çıkıcakmış çok moralim bozuk soğan suyu kürüne başladım

canim merak ettiğim 2.gun embriyosu nedir gelismislik duzeylerine goremi dolleme yapıyorlar
hayir. senden alinan yumurta ile partnerinden alinan sperm dolleniyor. sonra taaa lise de gordugumuz Hucre bolunmesi islemi basliyor. genelde 3. gun ve 5. gun embriyolari transfer edilir. ama bende 3. gunu bil riske edemediler 2. gun transfer edildi. dilerim bukadar ayrintiyi ogrenmek zorunda kalmadan Saglikli bebislerin olur

Merhaba yeni bir doktora gidecegm deissinz o ne dedi size

Kızlar özele gitmedim ama gittiğim hastane kadın doğum alanında çok iyiymiş çok methettiler oraya gittim ve iyikide gitmişim böyle sevimli doktor görmedim bütün moralimi düzeltti sağolsun
Eski testlerimi gösterdim 9.75lik oranla menepoz demesi çok gaddarca dedi
Ultrasona aldı beni
Adetim dün bitmişti
Ekranı bana çevirdi ve bak bisürü yumurtan var dedi gebe kalmaya engel bi durumun yok dedi
14. Günü gitcem ovulasyon testi yapılacak yumurtalar büyüyecekmi diye bakılacak
Bilen arkadaşlara soruyorum yumurta olması ne anlama geliyor

Canm eger erken menepoz varsa yumurtalarn kuculmeye basladi ise hemen tup bebek yaptir derim. Cunku erken menepoza girdin mi artk tup bebek de olmuyor. Mesela bana doktor bir sene once hemen evlen yumurtalarin kuculuyor dedi. Tup bebekle cocugun olur dedi. Evlendm smdi yumurtalarm yok denecek kadr oldu artk tup bebek bile olmaz diyrlar

Rabbim nasip etsin canım sana da bana da senin yaş kaç

Amh testi yaptırdım 5.66 sizce iyimi

Amh 5.66 bu nasıl bir değer

adet günüm 7-8 gündü son 4 aydır 3 gün oluyorum fakat bu ay 3 gün süren kanamamda da azalma var erken menepoz olabılırmı tedırgınım

adet günüm 7-8 gündü son 4 aydır 3 gün oluyorum fakat bu ay 3 gün süren kanamamda da azalma var erken menepoz olabılırmı tedırgınım
Bunu bilemezsin, basit bir kist de olabilir azalmanın sebebi. Doktora git, ihmal etme. Menapoz için fsh ve amh testleri yaptır. Kanama da her aZalma menapoz demek değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…