- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Doktor bhcg lökosit ve fsh ye baktı fsh 9,75 çıkmışHangi testi yaptırdınız??
Annem 40 yaşında myomdan kaynaklı ameliyat oldu rahmi alınınca girdi menepoza ameliyat olmasa daha olurdu yani ırsi de olabilirmiş ama bilemiyorumMenapoz yakınsa bile üst üste doğurursunuz. Ama bence tahliller yanlış olabilir, genelde menapoz ırsidir, anneniz kaç yaşında girmiş?
Bi arkadasım da aynı durumu yaşadı, evlenir evlenmez çocuk için uğraşmaya başladı oyüzden, 1 aya kalmadan hamile kaldı, inşallah sizinde öyle olur. Başka doktora gidin yinede.Kızlar dünden beri öyle kötüyüm ki eşimle birkaç aydır bebek düşünüyorduk
Geçen hafta dr a gittim ki tahlil vs yaptırayım bişey varmı baktırıyım dedim
Dün de sonuç göstermeye gittim ama nası bi hastaneyse 3 saat sıra gelip giremedim çok stres oldum neyse sıra geldi doktor hanım çok ters biri zaten testlere baktı direk yumurtalıkların yavaş çalışıyo ve menepoz yakın dedi beynimden vuruldum
dedim yaşım 28 normal mi bu hayır değil dedi bebeğiniz olmaz demiyorum ama olmazsa gel dedi
Eşim bebek istesin diye okadar dua ettim sonunda duam kabul oldu ama böyle bi pürüz çıktı yıkıldım resmen
Aynı problemi yaşayan doğal yoldan bebek sahibi olan tedavi olan ve başaran varsa bana yardımcı olun yarın özel bi dr a gitçem bakalım o ne dicek
Ankaradayım başkent hastanesinde iyi bi doktor var onunla görüşeceğim bu dediğiniz testi orda yaptırıyımBen AMH testi yaptırdım, doktor bana da menapoz yoluna girdiğimi söyledi. Ben genel kontrol için gitmiştim gerçi yani çocuklarım var. O nedenle sordum. Bu konuda doktor aşırı önemli. Eğer maddi gücünüz varsa Memorial Şişli Banu Göker Özdemir i tavsiye ederim şiddetle. Paragöz bir hastane değil ve müthiş bir doktor..
kesinlikle baska bi doktora daha git. iyi bi kadindogumcu bul. hergün sabah ac karnina 1 cay kaşığı çörek otunu iyice cigneyerek ye. öyle yiyemem dersen bal-tarcin-corek otu karisimi yap ye. testere disli aslanpencesi cayi ic. hayit suyu ic. bunlarin da cok faydasi olurKızlar dünden beri öyle kötüyüm ki eşimle birkaç aydır bebek düşünüyorduk
Dün de sonuç göstermeye gittim ama nası bi hastaneyse 3 saat sıra gelip giremedim çok stres oldum neyse sıra geldi doktor hanım çok ters biri zaten testlere baktı direk yumurtalıkların yavaş çalışıyo ve menepoz yakın dedi beynimden vuruldum
dedim yaşım 28 normal mi bu hayır değil dedi bebeğiniz olmaz demiyorum ama olmazsa gel dedi
Eşim bebek istesin diye okadar dua ettim sonunda duam kabul oldu ama böyle bi pürüz çıktı yıkıldım resmen
Aynı problemi yaşayan doğal yoldan bebek sahibi olan tedavi olan ve başaran varsa bana yardımcı olun yarın özel bi dr a gitçem bakalım o ne dicek
Erken menapoz tehdidi bende de var ki soyle fsh 28 amh 0.01. bu degerleri soyle aciklayim fsh 10 ustu olmamali amh 1 alti olmamali.Ankaradayım başkent hastanesinde iyi bi doktor var onunla görüşeceğim bu dediğiniz testi orda yaptırıyım
Başka doktorlara gidin bence bi sorum olcaktı size 20 li yaşlarda felan regl geç mi oluyordunuz düzensiz? Bende regl olamıyorum çok düzensiz bazen 4 ay sonra bazen 2 Bazen 5 doktor ise evlenince dert edersin dedi sinirlendim doktora gitmiyorumKızlar dünden beri öyle kötüyüm ki eşimle birkaç aydır bebek düşünüyorduk
Adetlerim hep düzenlidir hep gününde olurum sadece son 3 aydır bikaç gün erken oluyorumBaşka doktorlara gidin bence bi sorum olcaktı size 20 li yaşlarda felan regl geç mi oluyordunuz düzensiz? Bende regl olamıyorum çok düzensiz bazen 4 ay sonra bazen 2 Bazen 5 doktor ise evlenince dert edersin dedi sinirlendim doktora gitmiyorum
maddi sıkıntınız yoksa prof mehmet erdemıde bi araştırın ankaradaAnkaradayım başkent hastanesinde iyi bi doktor var onunla görüşeceğim bu dediğiniz testi orda yaptırıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?