Erken menepoz olup hamile kalan var mı

Amh kaçtı hatırlıyor musunuz

Merhaba ben 20 yaşında daha evlenmeden erken menopoz denmişti bir an önce evlenip dediler 23 yaşında evlendim 25 yaşımda hamile kalıp erken doğum yaptım normal yolla hamile kaldım
Geçtiğimiz ekim ayında tekrardan bana erken menopoz dedi ve tüp bebek yaptıracaksın dedi imkansız olmaz dedi o kadar modem düştüki tamamen ümidi kesim fsh 19 lardaydı
Daha sonra eşim doğal tedavileri araştırdı 3 ay hayıt tohumu içtim daha sonra 2 ay hacamat yaptırdım sonrasında kendiliğinden hamile kaldım . Tek bi doktorla yetinmeyin doktorlar cok acımasızca konuşuyor onların dediği gibi olsa ben hiç hamile kalamazdım ve 8 yıl içinde mutlaka menopoza girmiş olurdum . Bu zamana kadar hiç adet olmamazlık yaşamadım geçikme vs hiç biri olmadı
Amh kaçtı hatırlıyor musunuz
Hiç amh bakmadılar . Her zaman 2 yumurtam oluşurdu .

Allah'ım iki çocuğunuz mu var şimdi. Rabbim bağışlasın

Maşallah rabbim bağışlasın sizlere inşallah teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ama ben çok geç kaldım teşhis konusunda şuan ilaçlarla adet oluyorum normal yolla deniyoruz Fakkat nasip olmadı inşallah rabbim nasib eder . Benim fsh çok yüksek değerler çok ileri seviyelerde o yüzden galiba . Hacamatı çok önerdiler ama işinin ehli biri olsun istiyorum arayıştayım bende faydası oldu mu size

Rabbim müjdelendirsin inşallah Ramazan ayındayız dua edelim birbirimize Allahımın izniyle sağlıklı güzel bebişler olsun umudunuzu yitirmeyin Rabbim kimseni kucağını boş bırakmaz inşallah

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah bizlere bende aynı durumdayım hatta benim zayıf bir yumurtam bile yok adeti ilaçla görüyorum artık. Ben başarısız bir tüp bebek geçirdim ggonalf ilacını o zaman kullanmıştım yani doktorun deyimiyle ilaç büyütmüştu zaten ondan birkaç gün sonra çatlatma iğnesine geçiyorsun inşallah şifa olur sanada

Benimde kasıma kadar düzenliydi. Aralık'ta son adetimi oldum. Birsen kesildi benim doktor da olabiliyor dedi. 4 yumurta göründü amh 004 doktor da tüp bebek bile zor boşuna para harcama dedi
Malesef doktorlar cok acımasız onlarn gözünde hersey bitmisti ama ben bebeğimi bkliyorum şuan imkansız demişlerdi çok şükür verene

2 ay yaptırdım ertesi ay hamile kaldım
Sırt taraması
Kasık bölgesi ve ayak bileklerine kuyruk sokumuna yaptı cok rahatlattı beni özellikle ayak bilekleri Yumurtalık bölgesi olarak geçiyor

2 ay yaptırdım ertesi ay hamile kaldım
Sırt taraması
Kasık bölgesi ve ayak bileklerine kuyruk sokumuna yaptı cok rahatlattı beni özellikle ayak bilekleri Yumurtalık bölgesi olarak geçiyor
Allahın izniyle bende yaptırcam teşekkür ederim bilgileriniz için . Rabbim sağlıkla kucağınıca almayı nasib etsin inşallah

Amh değeriniz kaçtı acaba?Veya ultrasonda kaç yumurta vardı bilginiz var mı? Maşallah ne güzel darısı bize olsun inşallah bende 1,5 sene oldu durumu öğrenmeli 2 seneyi gecti bebek isteyeli ama nasip olmadi benim de erkeb menapoz fsh sizinkinin çok çok üstünde ilk öğrendiğimde bile 34 tu sonra sırayla arttı bilmiyorum ne yapicam inşallah nasip olur bizede

Ultrasonda hep iki yumurta olurdu
Amh bakmadılar ben yaşım küçük olunca erken menepozu önemsemedim aslında arastırunca bu değerlerin strese bağlı bozulduğunu öğrendim o süreçe babam yoğun bakımdaydı kafamı dahıttm

Merhaba bende 26 yaşındayım bana da çocuğun olmaz dediiler Normal yolla. Sizin hikayeniz umut verici rabbim bebişinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…