- 23 Ocak 2024
- 903
- 207
- 23
- 33
Amh kaçtı hatırlıyor musunuzMerhaba ben 20 yaşında daha evlenmeden erken menopoz denmişti bir an önce evlenip dediler 23 yaşında evlendim 25 yaşımda hamile kalıp erken doğum yaptım normal yolla hamile kaldım
Geçtiğimiz ekim ayında tekrardan bana erken menopoz dedi ve tüp bebek yaptıracaksın dedi imkansız olmaz dedi o kadar modem düştüki tamamen ümidi kesim fsh 19 lardaydı
Daha sonra eşim doğal tedavileri araştırdı 3 ay hayıt tohumu içtim daha sonra 2 ay hacamat yaptırdım sonrasında kendiliğinden hamile kaldım . Tek bi doktorla yetinmeyin doktorlar cok acımasızca konuşuyor onların dediği gibi olsa ben hiç hamile kalamazdım ve 8 yıl içinde mutlaka menopoza girmiş olurdum . Bu zamana kadar hiç adet olmamazlık yaşamadım geçikme vs hiç biri olmadı
Merhaba ben 20 yaşında daha evlenmeden erken menopoz denmişti bir an önce evlenip dediler 23 yaşında evlendim 25 yaşımda hamile kalıp erken doğum yaptım normal yolla hamile kaldımMerhabalar Erken menepoz hastasıyım 28 yaşındayım 1 yıllık evliyim ve başarısız tüp bebek tedavisi geçirdim yumurta oluşumu neredeyse yok bazı aylar 1 ve ya 2 adet yumurta oluşumu oluyo bu konuyla ilgili umudum çok zayıf . Allah kimseyi bu dert ile sınamasın hayırlısı ile nasip eylesin inşallah . Benimle aynı derdi yaşayan var mı tedavi görüp veya kendiliğinden hamile kalan var mı acaba ?
Hiç amh bakmadılar . Her zaman 2 yumurtam oluşurdu .Amh kaçtı hatırlıyor musunuz
Allah'ım iki çocuğunuz mu var şimdi. Rabbim bağışlasınMerhaba ben 20 yaşında daha evlenmeden erken menopoz denmişti bir an önce evlenip dediler 23 yaşında evlendim 25 yaşımda hamile kalıp erken doğum yaptım normal yolla hamile kaldım
Geçtiğimiz ekim ayında tekrardan bana erken menopoz dedi ve tüp bebek yaptıracaksın dedi imkansız olmaz dedi o kadar modem düştüki tamamen ümidi kesim fsh 19 lardaydı
Daha sonra eşim doğal tedavileri araştırdı 3 ay hayıt tohumu içtim daha sonra 2 ay hacamat yaptırdım sonrasında kendiliğinden hamile kaldım . Tek bi doktorla yetinmeyin doktorlar cok acımasızca konuşuyor onların dediği gibi olsa ben hiç hamile kalamazdım ve 8 yıl içinde mutlaka menopoza girmiş olurdum . Bu zamana kadar hiç adet olmamazlık yaşamadım geçikme vs hiç biri olmadı
Hiç amh bakmadılar . Her zaman 2 yumurtam oluşurdu .
2. Hamileliğim şu anda ilkini erken doğum yapıp kaydettimAllah'ım iki çocuğunuz mu var şimdi. Rabbim bağışlasın
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ya2. Hamileliğim şu anda ilkini erken doğum yapıp kaydettim
Amin inşallahRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ya
MaşallahMerhaba ben 20 yaşında daha evlenmeden erken menopoz denmişti bir an önce evlenip dediler 23 yaşında evlendim 25 yaşımda hamile kalıp erken doğum yaptım normal yolla hamile kaldım
Rabbim müjdelendirsin inşallah Ramazan ayındayız dua edelim birbirimize Allahımın izniyle sağlıklı güzel bebişler olsun33 yaşındayım 6 yıllık evliyim Amh 0,25 cyclo ile adet görüyorum fsh 68 çıktı yüksek yani çok tüp bebek denedik ama olmadı bende bir anda öğrendim dünyam başıma yıkıldı her yolu deniyorum her yerden araştırıyorum çaresizlik çok kötü bisey kimseyle paylaşamıyorsan anlatamiyorsun sadece buradan paylaşabiliyorum umudumu kesmek istemiyorum ama çokta korkuyorum
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah bizlere bende aynı durumdayım hatta benim zayıf bir yumurtam bile yok adeti ilaçla görüyorum artık. Ben başarısız bir tüp bebek geçirdim ggonalf ilacını o zaman kullanmıştım yani doktorun deyimiyle ilaç büyütmüştu zaten ondan birkaç gün sonra çatlatma iğnesine geçiyorsun inşallah şifa olur sanadaKızlar bende 27 yaşındym 5 yıllık evlym çocuğumuz olmuyor ilk zamanlar çikolata kisti çıktı iki taraflı denemedgm şey kalmadı gitmedi doktorum ameliyat olman lazım dedi sağlığın tehlikede bizde olduk çünkü gebelik olmuyordu ameliyattan sonra da olmadı maalesef üstünden 3 yıl geçti ve şuan başka doktora. Gittim neden amlyt oldn dedi yumurtan çok zayıflamış erken menopoz dedi ama ben her ay düzenli adet görüyordö ovulasyonda yumurtlama görüyorum bu ay adetim gün olarak 2 gün geldi ama dolu dolu 3. Gün gelmedi4. Gelmedi 5.gün lekelenmelerm oldu doktor bana gonal f verdi 50 ml vurulucm baklm yumurta uyarılack mı dedi bunu kullanıp hamile kalan varmı bir umut heryerde yazıyorum araştırıyorm kalan da var. Kalmayan da tüp bebeğe maddi gücümüz yok ne yapacm şaştım
Malesef doktorlar cok acımasız onlarn gözünde hersey bitmisti ama ben bebeğimi bkliyorum şuan imkansız demişlerdi çok şükür vereneBenimde kasıma kadar düzenliydi. Aralık'ta son adetimi oldum. Birsen kesildi benim doktor da olabiliyor dedi. 4 yumurta göründü amh 004 doktor da tüp bebek bile zor boşuna para harcama dedi
2 ay yaptırdım ertesi ay hamile kaldımMaşallahrabbim bağışlasın sizlere inşallah teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ama ben çok geç kaldım teşhis konusunda şuan ilaçlarla adet oluyorum normal yolla deniyoruz Fakkat nasip olmadı inşallah rabbim nasib eder . Benim fsh çok yüksek değerler çok ileri seviyelerde o yüzden galiba . Hacamatı çok önerdiler ama işinin ehli biri olsun istiyorum arayıştayım bende faydası oldu mu size
Allahın izniyle bende yaptırcam teşekkür ederim bilgileriniz için . Rabbim sağlıkla kucağınıca almayı nasib etsin inşallah2 ay yaptırdım ertesi ay hamile kaldım
Sırt taraması
Kasık bölgesi ve ayak bileklerine kuyruk sokumuna yaptı cok rahatlattı beni özellikle ayak bilekleri Yumurtalık bölgesi olarak geçiyor
TeşekkürlerAllahın izniyle bende yaptırcam teşekkür ederim bilgileriniz için . Rabbim sağlıkla kucağınıca almayı nasib etsin inşallah
Amh değeriniz kaçtı acaba?Veya ultrasonda kaç yumurta vardı bilginiz var mı? Maşallah ne güzel darısı bize olsun inşallah bende 1,5 sene oldu durumu öğrenmeli 2 seneyi gecti bebek isteyeli ama nasip olmadi benim de erkeb menapoz fsh sizinkinin çok çok üstünde ilk öğrendiğimde bile 34 tu sonra sırayla arttı bilmiyorum ne yapicam inşallah nasip olur bizedeMerhaba ben 20 yaşında daha evlenmeden erken menopoz denmişti bir an önce evlenip dediler 23 yaşında evlendim 25 yaşımda hamile kalıp erken doğum yaptım normal yolla hamile kaldım
Ultrasonda hep iki yumurta olurduAmh değeriniz kaçtı acaba?Veya ultrasonda kaç yumurta vardı bilginiz var mı? Maşallah ne güzel darısı bize olsun inşallah bende 1,5 sene oldu durumu öğrenmeli 2 seneyi gecti bebek isteyeli ama nasip olmadi benim de erkeb menapoz fsh sizinkinin çok çok üstünde ilk öğrendiğimde bile 34 tu sonra sırayla arttı bilmiyorum ne yapicam inşallah nasip olur bizede
Sağda9Kaç folukul var canım vajinal sağda 10 solda 8
Merhaba bende 26 yaşındayım bana da çocuğun olmaz dediiler Normal yolla. Sizin hikayeniz umut verici rabbim bebişinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba ben 20 yaşında daha evlenmeden erken menopoz denmişti bir an önce evlenip dediler 23 yaşında evlendim 25 yaşımda hamile kalıp erken doğum yaptım normal yolla hamile kaldım
Aminn Allah razı olsun canm inşallah sizlerede nasip olsunMerhaba bende 26 yaşındayım bana da çocuğun olmaz dediiler Normal yolla. Sizin hikayeniz umut verici rabbim bebişinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Benim 1 çocuğum var 8 aylık olacak 10 gün sonra. Hamile kaldığımda 33 yaşındaydımMerhaba değerleriniz nasıldı fsh amh ikinci çocuğunuza hamile kaldığınızda kaç yaşındaydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?