Erken menepoz olup hamile kalan var mı

evremm01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2024
9
1
28
Merhabalar Erken menepoz hastasıyım 28 yaşındayım 1 yıllık evliyim ve başarısız tüp bebek tedavisi geçirdim yumurta oluşumu neredeyse yok bazı aylar 1 ve ya 2 adet yumurta oluşumu oluyo bu konuyla ilgili umudum çok zayıf . Allah kimseyi bu dert ile sınamasın hayırlısı ile nasip eylesin inşallah . Benimle aynı derdi yaşayan var mı tedavi görüp veya kendiliğinden hamile kalan var mı acaba ?

Merhaba ben de 29 yaşında 3 yıllık evliyim 6 ay önce 1 düşük yaptım. Sonra kontrole gittiğimde hormonlarıma baktılar fsh 22,5 çıktı amh ise 0.34 erken menepoz tanısı bana da konuldu ama benim hiçbir sıkıntım yoktu her ay da düzenli adet görürdüm valla dünyam başıma yıkıldı tam da çocuk düşünürken bugün tekrar test verdim bakalım sonuç ne olacak dr tüp bebek yaparız sonuçlara bi daha bakalım dedi ama Allahtan ümit kesilmez. Sen de canını sıkma çünkü psikoloji her şeyi etkiliyo.

Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah sizin için dua edicem . Çok zorlu süreçler Rabbim zorla karşılaştırıyorsa güzelleştiriyordur . Çok haklısınız psikoloji her şeyi çok etkiliyor. Ben durumumu uzun süre kabullenemedim o yüzden daha çok yıprattım kendimi . İnşallah herşey çok güzel olucak Allahın izniyle

Rabbim ikimizi de tez zamanda güldürsün inşallah sağlıklı evlat nasip etsin. Nasibi de çok zorlamamak gerektiğine inanıyorum bir şeyi oldurmak için çok uğraşırsak hem yıpranır hem de istemediğimiz sonuçlar alabiliriz. Eksik dua da etmeyelim. Sen de yıpratma kendini genciz daha

Aminn inşallah . Çok teşekkür ederim ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…