• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken menepoz olup hamile kalan var mı

Arkadaşlar merhaba mesajlarınızı görünce bende paylaşmak istedim 3 cocugum vardi geçen yıl 39 yaşında bi anda adet kesildi ve doktor erken menepoz olabileceğini adet dönemlerini takip etmemi istedi hormon ilacı verdi ben kabul etmedim akışına bıraktım düzensiz adetler başladı sonra bi anda kesildi bende önemsemedim menepoz süreci diye 4 ay geçti üzerinden baktım karnım göğüslerim büyüyor bu normal değil dedim muayene gittiğimde 4.5 aylik hamile olduğumu öğrendim şuan 4.cocugumu dünyaya getirdim 😊 ümidinizi kesmeyin sakın
Amh bakmismiydi keşke bende o yaşları gorebilsem adet. Resmen 32 de kesiliyorum sanki çok çok üzgünüm

Merhabalar Erken menepoz hastasıyım 28 yaşındayım 1 yıllık evliyim ve başarısız tüp bebek tedavisi geçirdim yumurta oluşumu neredeyse yok bazı aylar 1 ve ya 2 adet yumurta oluşumu oluyo bu konuyla ilgili umudum çok zayıf . Allah kimseyi bu dert ile sınamasın hayırlısı ile nasip eylesin inşallah . Benimle aynı derdi yaşayan var mı tedavi görüp veya kendiliğinden hamile kalan var mı acaba ?
Bem erken menopoz hastasıyım. Bebeğim 7 aylık. Tedaviye hazırlanırken hamile kaldım. 2 yumurtam oluşmuştu hamile kaldığım ay.

33 yaşındayım 6 yıllık evliyim Amh 0,25 cyclo ile adet görüyorum fsh 68 çıktı yüksek yani çok tüp bebek denedik ama olmadı bende bir anda öğrendim dünyam başıma yıkıldı her yolu deniyorum her yerden araştırıyorum çaresizlik çok kötü bisey kimseyle paylaşamıyorsan anlatamiyorsun sadece buradan paylaşabiliyorum umudumu kesmek istemiyorum ama çokta korkuyorum

33 yaşındayım 6 yıllık evliyim Amh 0,25 cyclo ile adet görüyorum fsh 68 çıktı yüksek yani çok tüp bebek denedik ama olmadı bende bir anda öğrendim dünyam başıma yıkıldı her yolu deniyorum her yerden araştırıyorum çaresizlik çok kötü bisey kimseyle paylaşamıyorsan anlatamiyorsun sadece buradan paylaşabiliyorum umudumu kesmek istemiyorum ama çokta korkuyorum
Slm canım sende benim gibi aniden mi öğrendin. Bende öyle düzenli bir adetim ve yumurtlamam vardı. bir ay adetim gecikti diye gittim . 0.04 çıktı. bir ay olacak öğreneli .. en yakının bile nolmus bişey olmaz gözüyle bakıyor. Kimse seni anlamıyor. Dünyanın sonu değil diyorlar. 32 yaşındayım bende. Çocuk tabiki istiyoruz bu ayri. Bir de kadınlığını kaybetme korkusu ayı üzüyor insani

Slm canım sende benim gibi aniden mi öğrendin. Bende öyle düzenli bir adetim ve yumurtlamam vardı. bir ay adetim gecikti diye gittim . 0.04 çıktı. bir ay olacak öğreneli .. en yakının bile nolmus bişey olmaz gözüyle bakıyor. Kimse seni anlamıyor. Dünyanın sonu değil diyorlar. 32 yaşındayım bende. Çocuk tabiki istiyoruz bu ayri. Bir de kadınlığını kaybetme korkusu ayı üzüyor insani
Evet bir anda öğrendim bende sık idrara çıkıyorduM enfeksiyon var diye gittim ve öyle öğrendim dünyam başıma yıkıldı beni öğrendiğim de 27 yaşındaydım hemen evlendik ama çok denedik ama olmadı 😭

Evet bir anda öğrendim bende sık idrara çıkıyorduM enfeksiyon var diye gittim ve öyle öğrendim dünyam başıma yıkıldı beni öğrendiğim de 27 yaşındaydım hemen evlendik ama çok denedik ama olmadı 😭
Kaç folukul var canım vajinal ultrason da.

5 yıldır 0.25 mi peki

Bem erken menopoz hastasıyım. Bebeğim 7 aylık. Tedaviye hazırlanırken hamile kaldım. 2 yumurtam oluşmuştu hamile kaldığım ay.
Bu postu yazdığımda bir iki yumurtam vardı şuan oda yok git gide durum kötüye gidiyo . Maşallah size rabbim bizede nasip etsin denediğiniz bir şey varmıydı hamile kalırken yumurta durumunuz neydi peki sormamda sakınca yoktur umarım kusura bakmayın böyle sorguladığım için belki bi çare bulunur diye düşündüm sorarak

Bu postu yazdığımda bir iki yumurtam vardı şuan oda yok git gide durum kötüye gidiyo . Maşallah size rabbim bizede nasip etsin denediğiniz bir şey varmıydı hamile kalırken yumurta durumunuz neydi peki sormamda sakınca yoktur umarım kusura bakmayın böyle sorguladığım için belki bi çare bulunur diye düşündüm sorarak
Bal ürünleri ve doktorumun verdiği takviyeleri tükettim sigarayı bıraktım spora başladım keçiboynuzu özü avokado falan tükettim

Merhabalar Erken menepoz hastasıyım 28 yaşındayım 1 yıllık evliyim ve başarısız tüp bebek tedavisi geçirdim yumurta oluşumu neredeyse yok bazı aylar 1 ve ya 2 adet yumurta oluşumu oluyo bu konuyla ilgili umudum çok zayıf . Allah kimseyi bu dert ile sınamasın hayırlısı ile nasip eylesin inşallah . Benimle aynı derdi yaşayan var mı tedavi görüp veya kendiliğinden hamile kalan var mı acaba ?
Kızlar bende 27 yaşındym 5 yıllık evlym çocuğumuz olmuyor ilk zamanlar çikolata kisti çıktı iki taraflı denemedgm şey kalmadı gitmedi doktorum ameliyat olman lazım dedi sağlığın tehlikede bizde olduk çünkü gebelik olmuyordu ameliyattan sonra da olmadı maalesef üstünden 3 yıl geçti ve şuan başka doktora. Gittim neden amlyt oldn dedi yumurtan çok zayıflamış erken menopoz dedi ama ben her ay düzenli adet görüyordö ovulasyonda yumurtlama görüyorum bu ay adetim gün olarak 2 gün geldi ama dolu dolu 3. Gün gelmedi4. Gelmedi 5.gün lekelenmelerm oldu doktor bana gonal f verdi 50 ml vurulucm baklm yumurta uyarılack mı dedi bunu kullanıp hamile kalan varmı bir umut heryerde yazıyorum araştırıyorm kalan da var. Kalmayan da tüp bebeğe maddi gücümüz yok ne yapacm şaştım😞

Merhabalar Erken menepoz hastasıyım 28 yaşındayım 1 yıllık evliyim ve başarısız tüp bebek tedavisi geçirdim yumurta oluşumu neredeyse yok bazı aylar 1 ve ya 2 adet yumurta oluşumu oluyo bu konuyla ilgili umudum çok zayıf . Allah kimseyi bu dert ile sınamasın hayırlısı ile nasip eylesin inşallah . Benimle aynı derdi yaşayan var mı tedavi görüp veya kendiliğinden hamile kalan var mı acaba

Merhba. Bende 27 yasinda erken menopoz tanısı aldım. Fsh 50 lh 27 amh 0.03 yumurta rezervi hiç yok tüp bebek bile yapmak vakit kaybı dedi doktorlar bana. Fakat kendiliğinden hamile kaldim 16.haftamdayim lütfen araştırın umutsuz olmayın.

Merhba. Bende 27 yasinda erken menopoz tanısı aldım. Fsh 50 lh 27 amh 0.03 yumurta rezervi hiç yok tüp bebek bile yapmak vakit kaybı dedi doktorlar bana. Fakat kendiliğinden hamile kaldim 16.haftamdayim lütfen araştırın umutsuz olmayın.
Düzenli adet görüyor muydun canımm. Ailede erken menopoz varmiydi. Belirtin varmıydi. Bende 32 yım 004 amh benimde bir aylık gecikmeyle öğrendim

Düzenli adet görüyor muydun canımm. Ailede erken menopoz varmiydi. Belirtin varmıydi. Bende 32 yım 004 amh benimde bir aylık gecikmeyle öğrendim
Son 3 seneye kadar duzenliydi adetlerim. Ama bozulmaya başladı önce sene de 3 4 kere gecikme yaşadım hormon testlerim temizdi. Son 1 senede hiç ilaçsız adet olamadım ilaçla bile 40 45 günde. Annem erken sayilir 35 yaşındayken girmiş menopoza. Belirtim de bilemiyorum yani hiç aklıma gelmemişti sadece çok aşırı sicakliyor ve terliyordum tek belirti bu diyebilirim

Son 3 seneye kadar duzenliydi adetlerim. Ama bozulmaya başladı önce sene de 3 4 kere gecikme yaşadım hormon testlerim temizdi. Son 1 senede hiç ilaçsız adet olamadım ilaçla bile 40 45 günde. Annem erken sayilir 35 yaşındayken girmiş menopoza. Belirtim de bilemiyorum yani hiç aklıma gelmemişti sadece çok aşırı sicakliyor ve terliyordum tek belirti bu diyebilirim
Benimde kasıma kadar düzenliydi. Aralık'ta son adetimi oldum. Birsen kesildi benim doktor da olabiliyor dedi. 4 yumurta göründü amh 004 doktor da tüp bebek bile zor boşuna para harcama dedi

Merhaba ben 20 yaşında daha evlenmeden erken menopoz denmişti bir an önce evlenip dediler 23 yaşında evlendim 25 yaşımda hamile kalıp erken doğum yaptım normal yolla hamile kaldım
Geçtiğimiz ekim ayında tekrardan bana erken menopoz dedi ve tüp bebek yaptıracaksın dedi imkansız olmaz dedi o kadar modem düştüki tamamen ümidi kesim fsh 19 lardaydı
Daha sonra eşim doğal tedavileri araştırdı 3 ay hayıt tohumu içtim daha sonra 2 ay hacamat yaptırdım sonrasında kendiliğinden hamile kaldım . Tek bi doktorla yetinmeyin doktorlar cok acımasızca konuşuyor onların dediği gibi olsa ben hiç hamile kalamazdım ve 8 yıl içinde mutlaka menopoza girmiş olurdum . Bu zamana kadar hiç adet olmamazlık yaşamadım geçikme vs hiç biri olmadı

Back