- 23 Mart 2019
- 33
- 4
Amh degeronız nasıl yukseldı neler kullandınız kur falan mıbu ay gittim benimde 0.01 olan amh değerim 0.009 olmuş git gide düşer ddi dr. ve çok geç kalmışsın ddi daha 27 yaşındayımpromotil women kullan 1 yıl boyunca bi bakalım ddi Rabbim şu mübarek ay hürmetine bizlere de hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
Yumurta rezervi kactı ölçturdınuz muArkadaslar doktorlar ilk bana yumurtan yok diyordu ama son cektirdigim ultrasyonda 3te 1 kadar var dediler. Anlamiyorum insan vucudu kendi kendine yumurta mi uretiyor
Hamilelik oldu mu ve dwgeelweınız dustu muDoktor gecensene geri dönüşü olmayan menopoza girdin demişti ama ben sürekli incir kürü hayıt tohumu testere dişli aslan pençesi kürlerini yaptım Allahımada çook dua ettim. Bence umudumuzu kesinlikle yitirmemek gerek
2018 den bu yana hamilelik oldu mu hıc Allah buyukttur bır bıldigi vardır benim de ahm 00.1Benim de amh değerim ilk ölçtürdüğümde 0.06 idi. Şimdi 0.05 her yıl git gide düşüyor. 2 yıllık evliyim. 4 kez tüp bebek denedim. Ama maalesef yumurtaya ulaşılamadı. Adetlerim bazen düzenli bazen de ilaçla oluyorum. 28 yaşındayım. Bizim için her şey çok zor görünüyor tedavi açısından. Denemediğim bitki kür vs kalmadı. Ama takdiri ilahi bu da bizim sınavımız. Olmuyorsa da bir bildiği var Rabbimin. Çok dua etmek lazım ve sabır.. Çok doktora gittim hepsi de olması çok düşük bir ihtimal dedi. Acaba var mı bu değerle hamile kalan??
ya merhaba , pekı ne yaptınız hamıle kalmak ıcın bende erken menopozum. yenı prp yaptırdım doktorlar tasıyıcı anne olabılırsın dıyolar. fsh 25 amh. 0.01Evet kendiligimden kaldim ama 4ay once tüp bebek denemesi yapmistim olumsuz oldu hormonlarim oynamış sanirim 2aylık hamileyim.
Maalesef işe yaramadı o daFaydası oldu mu hacamtın acaba
Benimde değerlerim sizinki gibi biri yüksek biri düsuktü ben umudumu hiç yitirmedim Rabbime gece gündüz dua ettim incir kuru yaptım ve hayıt tohumu kürü ictim birde tüp denedik doktor rezerv yukseltici bir ilac vermisti tup denemesi olumsuzdu ama sonra Rabbime şükür olsunki kendiliğinden oldu umudunuzu yitirmeyin Rabbime güveninya merhaba , pekı ne yaptınız hamıle kalmak ıcın bende erken menopozum. yenı prp yaptırdım doktorlar tasıyıcı anne olabılırsın dıyolar. fsh 25 amh. 0.01bana yardım edın yasım 28 nolur
merhaba, ya gerçektenmi suan bana umut oldunuz çok sevındım.biraz anlatır mısınız rica etsem. erken menapoz muydunuz? hamile misiniz şuandaBenimde değerlerim sizinki gibi biri yüksek biri düsuktü ben umudumu hiç yitirmedim Rabbime gece gündüz dua ettim incir kuru yaptım ve hayıt tohumu kürü ictim birde tüp denedik doktor rezerv yukseltici bir ilac vermisti tup denemesi olumsuzdu ama sonra Rabbime şükür olsunki kendiliğinden oldu umudunuzu yitirmeyin Rabbime güvenin
AHH AHH CNM NELER YAPTIM. OLMADI HIC BIRSEY FAYDA ETMEDI.EN SON BU PRP DENILEN İŞLEMİ YAPTIRDIM O DA İŞE YARAMADI. YANI HIC YUMURTAM YOK 3 SENEDIR YUMURTA GÖREN OLMADI. HERALDE BUNDAN SONRA DA OLMAZ. BEN HIC ADET OLMUYORUM KENDİLİĞİMDEN. HEP ILACLA TAMAMEN MENAPOZA GİRMİŞİM YANİ. ALLAH KUCAGINA ALMAYI NAASİP ETSIN BEBİŞİNİ İNŞALLAHH.Gec yazdığım icin kusura bakmayın.Evet şuan 22haftalik hamileyim Rabbime şükürler olsun. Doktor menopozsun kesinlikle olmaz dediği anda başıma kaynar su dokulmüşe dönmüştüm ama doktorlarında yanilacağini unutmayın örnek ben. 1tane yumurtan varsa üzülme tüp bebek dene ilaçlar hormonları dengeliyor birde benim gibi kür uygula özellikle incir kürü çok faydalı
Amin teşekkür ederim. Dilerim Rabbim isteyen herkese versinAHH AHH CNM NELER YAPTIM. OLMADI HIC BIRSEY FAYDA ETMEDI.EN SON BU PRP DENILEN İŞLEMİ YAPTIRDIM O DA İŞE YARAMADI. YANI HIC YUMURTAM YOK 3 SENEDIR YUMURTA GÖREN OLMADI. HERALDE BUNDAN SONRA DA OLMAZ. BEN HIC ADET OLMUYORUM KENDİLİĞİMDEN. HEP ILACLA TAMAMEN MENAPOZA GİRMİŞİM YANİ. ALLAH KUCAGINA ALMAYI NAASİP ETSIN BEBİŞİNİ İNŞALLAHH.
merhaba konu açılalı baya olmuş ama ben yeni gördüm benimde yaş 28 amh 0,02 fsh uçuşlarda aynı durumdayız sizinle tüp bebek tedavi görüyorum 1 yılda bi tane yumurta döllenebildi o da çok kaliteli değil dedi ama dondurdular bütün gücümle hastaneye gidip gelip çabalıyorum sizde durum nedir bi gelişme ilerleme katedebildiniz mibayanlar amh 0,01 fsh yüksek dr yumurtan yok ddi son adetim 25 aralık. dr olmaz deyip hamile kalan var mı acaba bize umut ışığı olur musunuz ? neler yaptınız, tedavileriniz, deneyip memnun kaldıklarınız neler?
yükselmemiş arkadaşım düşmüşAmh degeronız nasıl yukseldı neler kullandınız kur falan mı
ya tamamen aynı durumdayız benimde yaş 28 amh 0,02 fsh çok yüksek gidip geliyorum doktora Allah büyüktür inşallah nasip kısmet olur ama işte durumda hiç iç açıcı değil. herkes bitkisel kullan falan diyo onunda çok işe yarayacağını düşünmüyorum bu kadar ilaç yaramazken bi çaymı etki edecek diyorum ama çaresizlik insana inanmadığını bile yaptırıyo şimdi incir kürü, hayıt çayı falan kullanmaya başlayacağım inşallahya merhaba , pekı ne yaptınız hamıle kalmak ıcın bende erken menopozum. yenı prp yaptırdım doktorlar tasıyıcı anne olabılırsın dıyolar. fsh 25 amh. 0.01bana yardım edın yasım 28 nolur