erken menapoz, amh 0,01 , yüksek fsh ile hamile kalan var mı ? umut ışığı olur musunuz bana ve benim

Amh degeronız nasıl yukseldı neler kullandınız kur falan mı

Hamilelik oldu mu ve dwgeelweınız dustu mu

2018 den bu yana hamilelik oldu mu hıc Allah buyukttur bır bıldigi vardır benim de ahm 00.1

Evet kendiligimden kaldim ama 4ay once tüp bebek denemesi yapmistim olumsuz oldu hormonlarim oynamış sanirim 2aylık hamileyim.
ya merhaba , pekı ne yaptınız hamıle kalmak ıcın bende erken menopozum. yenı prp yaptırdım doktorlar tasıyıcı anne olabılırsın dıyolar. fsh 25 amh. 0.01 bana yardım edın yasım 28 nolur

ya merhaba , pekı ne yaptınız hamıle kalmak ıcın bende erken menopozum. yenı prp yaptırdım doktorlar tasıyıcı anne olabılırsın dıyolar. fsh 25 amh. 0.01 bana yardım edın yasım 28 nolur
Benimde değerlerim sizinki gibi biri yüksek biri düsuktü ben umudumu hiç yitirmedim Rabbime gece gündüz dua ettim incir kuru yaptım ve hayıt tohumu kürü ictim birde tüp denedik doktor rezerv yukseltici bir ilac vermisti tup denemesi olumsuzdu ama sonra Rabbime şükür olsunki kendiliğinden oldu umudunuzu yitirmeyin Rabbime güvenin

merhaba, ya gerçektenmi suan bana umut oldunuz çok sevındım.biraz anlatır mısınız rica etsem. erken menapoz muydunuz? hamile misiniz şuanda

Gec yazdığım icin kusura bakmayın.Evet şuan 22haftalik hamileyim Rabbime şükürler olsun. Doktor menopozsun kesinlikle olmaz dediği anda başıma kaynar su dokulmüşe dönmüştüm ama doktorlarında yanilacağini unutmayın örnek ben. 1tane yumurtan varsa üzülme tüp bebek dene ilaçlar hormonları dengeliyor birde benim gibi kür uygula özellikle incir kürü çok faydalı

AHH AHH CNM NELER YAPTIM. OLMADI HIC BIRSEY FAYDA ETMEDI.EN SON BU PRP DENILEN İŞLEMİ YAPTIRDIM O DA İŞE YARAMADI. YANI HIC YUMURTAM YOK 3 SENEDIR YUMURTA GÖREN OLMADI. HERALDE BUNDAN SONRA DA OLMAZ. BEN HIC ADET OLMUYORUM KENDİLİĞİMDEN. HEP ILACLA TAMAMEN MENAPOZA GİRMİŞİM YANİ. ALLAH KUCAGINA ALMAYI NAASİP ETSIN BEBİŞİNİ İNŞALLAHH.

Amin teşekkür ederim. Dilerim Rabbim isteyen herkese versin

Merhaba,
İstanbul'da olan arkadaşlar, erken menopoz konusunda tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?

bayanlar amh 0,01 fsh yüksek dr yumurtan yok ddi son adetim 25 aralık. dr olmaz deyip hamile kalan var mı acaba bize umut ışığı olur musunuz ? neler yaptınız, tedavileriniz, deneyip memnun kaldıklarınız neler?
merhaba konu açılalı baya olmuş ama ben yeni gördüm benimde yaş 28 amh 0,02 fsh uçuşlarda aynı durumdayız sizinle tüp bebek tedavi görüyorum 1 yılda bi tane yumurta döllenebildi o da çok kaliteli değil dedi ama dondurdular bütün gücümle hastaneye gidip gelip çabalıyorum sizde durum nedir bi gelişme ilerleme katedebildiniz mi

ya tamamen aynı durumdayız benimde yaş 28 amh 0,02 fsh çok yüksek gidip geliyorum doktora Allah büyüktür inşallah nasip kısmet olur ama işte durumda hiç iç açıcı değil. herkes bitkisel kullan falan diyo onunda çok işe yarayacağını düşünmüyorum bu kadar ilaç yaramazken bi çaymı etki edecek diyorum ama çaresizlik insana inanmadığını bile yaptırıyo şimdi incir kürü, hayıt çayı falan kullanmaya başlayacağım inşallah

Son bir aydır günümün büyük bir bölümünü sadece bu işe harcıyorum. Hormonlar nasıl düzelir meselesi
Ben başka hormonlarla alakalı araştırma yaparken AMH ile alakalı da yurt dışında yapılmış bir bilimsel araştırma buldum sonra bu başlığı görünce paylaşmak istedim. Yazının özetini elimden geldiğince Türkçeye çevirip buraya ekliyorum. Orijinalini okumak isteyenler için link: https://www.paleo-mama.com/is-it-possible-to-increase-amh-levels/
Bu linkte ayrıca yapılan araştırmalara da link veriyor bu şekilde de bakabilirsiniz. Yazıya geçiyorum:

DHEA ve D vitamini

Yumurta ve embriyo kalitesini sağlamak ve AMH değerini stabilize etmek için en sık tartışılan besin takviyesi DHEA'dır.

DHEA takviyesi almadan önce lütfen bunu jinekoloji doktorunuza bildirin ve testosteron ve DHEA-S'nizi kanda ölçtün. Bu basit kan testiyle, DHEA almadan önce hormonal dengesizliklerin olup olmadığından emin olunmalıdır.

Bu temele dayanarak, DHEA seviyeniz 25 yaş civarı kadınlara göre %20 daha fazla olacak şekilde takviye alın. (DHEA yaşla birlikte düşer ve burada yapılması gereken DHEA seviyesini doğurganlık oranları yüksek ve yumurtaları hem sağlıklı hem de bol olan kadınlarla aynı seviyeye getirmektir.)

Son zamanlarda öğrendiğimiz bir diğer şey, D vitamininin yumurtalık rezervini pozitif yönde etkileyen güçlü bir takviye olduğudur. Fakat D vitamini gerçekten AMH seviyesini yükseltir mi? Bu çalışmada, AMH seviyelerinin kış aylarında nasıl% 18 azaldığını ve bu etkilerin D vitamini desteğiyle nasıl tersine çevrildiğini okuyabilirsiniz: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22508713

Bu nedenle, 35 yaş üstü kadınları yaz ayları haricinde, yıl boyunca günde 4000 IU D vitamini takviyesi almalarını teşvik ediyorum.

Kısaca:

DHEA ve D vitamini takviyesi, yumurta kalitesi ve IVF başarısı üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir.
CoQ10 takviye olarak alınabilir, ancak bu konuda hala çok fazla veri yoktur.
Son zamanlarda yapılan bazı araştırmalar düşük AMH ile obezite arasında ilişki kurmaktadır, ancak kilo vermenin AMH'nin artmasına yol açıp açmayacağı belli değildir.
Sağlıklı ve organik bir diyet uygulanabilir en azından zararı yoktur.
Akupunkturu denemenin zararı olmaz.

Londra'da TCM-HealthCare Fertility Clinic isminde bir yer var. Geleneksel Çin tıbbını kullanarak düşük AMH'yi tedavi ediyorlar. Tedavi yaklaşık birkaç ay sürüyor sadece. Belki oraya gitmek mümkün olmayabilir ama geleneksel Çin tıbbının yardımcı olduğunu söylemek istedim. Ayrıca gerekli gördükleri durumlarda akupunktur da yapıyorlarmış. Bu da kliniğin başarısını gösteren tablo:

B. D. 39 yaş

Haziran 2018 AMH 0.6
Kasım 2018 AMH 1.6

N. B. 41 yaş

Haziran 2018 AMH 0.7
Ekim 18 AMH 5.1

T. R. 41 yaş

Mayıs 2018 AMH 1.9
Eylül 2018 AMH 5.4

N. B. 46 yaş

Nisan 2018 AMH <1
Ağustos 2018 AMH 2.2

L. A. 44 yaş

Şubat 2018 AMH 0.7
Haziran 2018 AMH 2.1

Liste uzayıp gidiyor. Bakmak isteyenler: https://www.tcm-healthcare.co.uk/treatment-programme-to-enhance-amh/

Bu linkte de AMH seviyesi 0.16'nın altında olan kadınların uygun bir DHEA takviyesi ile beraber yumurtalıkların uyarılmasıyla gebe kalabileceklerini gösteren Human Reproduction adlı bilimsel dergide yayımlanan çalışmadan bahsediyor.

Benim de fsh 33 amh 0.03. Omega3 ( dha epa yuksek olan ve 1000 uzeri omega3 barindiram formu ) koenzim d vitamini magnezyum folikasit ( metilfolat formu) probolis arisutu kullaniyorum. Bu degerlerimiz uzun sure dusuk oldugu icin ve bizlerde bunun farkinda olmadigimiz icin maalesef hormonlarimiz bu halde. Gidalardan artik vitamin mineral alamaz olduk ve duzenli su tuketimi ve yuruyus yapmaya calisin. Ve lutfen inanin iyileseceginize. Umutsuzluk yok. Ben regl olamazdim. Bu takviyeleri kullandigimdan beri regl oluyorum. Her ne kadar az olsa da yine de faydalari kendini gostermeye basladi. Ben Cem Ficicioglu 'na gidiyorum. Yeni tedaviye basladik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…