ERKEN HAMILELIK TESTIIIII ACILLLLL

ya kalk git tst yap arkadaşım ben duramıyorum yerimde burda sağlık ocağındamı yapacaksın onu da 2 gün daha beklicen özelde git yap sen şimdi ümitlenmemek için kendince çekincen var git yaptır hemen testini kalk kalk

Yok canim bugun yaptirmicam carsamba doktora gidicem o gun yaptircam kendimi umitlendirmek istemiyorum biraz daha beklemek istiyorum aslinda :)

hımm ben bugün yaptıracaksın onun için soruyosun diye anladım canım ok

bekliyoruz iyi haberlerini canım özelden de atabilirsin msj Allah gönlümüze göre versin hepimizin

Selam kizlar bende ilk asilamami 29 haziranda oldum ve bugun tahlil yaptirdim degerim 1.51 cikti yani negatif asilamamin 8.gunu.cok erken dimi sonuc icin

beyzaaaa91 canım adetime 9 var dedin ya sen soğan kürünü adetinin kaçıncı günü başlamıştın

anladım canım benim hesaba göre yumurtlama tarihi 11 ile 16 sı arası bende 10 da soğan kürüne başlicam ama 7. günü diyede duydum ne yapsam bilemedim

ya benimde düzensiz adetlerim internette ovulasyon tarihi hesaplama sı falan var orda öyle çıktı başka sayfada baktım ordada başka çıktı ama işte bende bilemiyorum şaşırdım kaldım geçen hamile kalmadan önce yaptığımda 14. gün başlamıştım ben bundada 10. gün başlicam bakalım

Ben ovulasyon testide aldim ama bi turlu tutturamadim :)

canım bu soğan kürü adeti düzenliyor polikistik over veya çikolata kisti varsa ona iyi geliyor bebek sahibi olmak isteyenler kullanıyor bu soğan kürünü yapılışı falan var topiklere göz at bir ihtiyacın varsa sende uygula

Tesekkur ederimm canimm ben bir bakayimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…