ERKEN HAMILELIK TESTIIIII ACILLLLL

Cileklipasta91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
253
62
Arkadaslar 9 gun var adetime sogan kuru yaptim bu ay ama doktor bana ilac verdi antibiyotik almadim test yapip almami soyledi doktor evde test yapsam cikar mi erken ogrenen var mi acaba

canım idrar testinde çıkmaz kan tahlili yaptır yaptıracaksan idrarda adetinin üstünden geçmesi lazım

evet canım kişiden kişiye bile değişiyor o sen en garantisi kan tahlili ver sağlık ocağında ertesi gün çıkıyor özel yerlerde aynı gün sonuç veriyor sabırsızlanıyorsan kalk hemen git yap rahat etsin için inş vardır

bende ilk hamişliğimi soğan küründen sonra olmuştu o vesile tabi Babbim nasip etti kalbi atmıyordu kürtaj olmak zorunda kaldım 3 ay olcak işte bende bu ay bi denicem soğan kürünü olmazsa doktor yolu gözükecek yine bazen geç dollenme oluyor yoksa varsa çıkar canım ya düşünüp kendini yiceğine kan testi versin inş vardır bir an önce yaşasın o mutluluğu

Bende 4 ay olcak ilk dusugumu yasayali doktora baslamaya karar verdigim ay hamile kalmistim ama kisa surdu 6 haftalik dusuk yaptim. Yine doktora gidicektim yumurta takibine doktorum gelme gerek yok dedi kalirsin bi sorunun yok dedi bende cok arastirdim cevremdende cok duyuyordum ama useniyordum yapmaya bu ay yaptim tabiki sogan suyu vesile Rabbim nasip etsin insallah bende heyecanla adetimi bekliyorum ilacta kullanamiyorum bu yuzden

9gun varken imkansız ogrenmen..
Bende soğan kurunun ertesi ayı hamıle kalmıştım..inşallah gonlune göre verir Allah..

seninle çok benziyor hikayemiz benimde öyle oldu bende ek olarak polikistik over var.canım yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti senin

seninle çok benziyor hikayemiz benimde öyle oldu bende ek olarak polikistik over var.canım yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti senin
Banada evliligimin ilk aylarinda gittigim bazi doktorlar pko diyolardi adet duzenligim vardi vede kiloluyum ama ilac yerine hep kilo ver diyolardi. Ben yumurtlamamida bilmiyorum sozde buay ovulasyon testi aldim yapiyorum hep silik cizgi 40 gun dongusu olanlar adetin 23. Gunu baslasin yaziyordu dun yaptim bu sefer siligi bile cikamdi anlamadim :)

aynen bendede öyle oldu 2 doktora gittim kilo ver olur dediler 82 kiloydum 78 e düştüğüm ay hamile kaldım soğan kürü yapmıştım o ay şuan 74 kiloyum zayıflamaya devam ediyorum kürtajdan sonra soğan kürüne başladım 4 gün sonra adet oldum adet tarihimi karıştırdım işte şimdi önümüzdeki hafata yine başlicam umutlanmak istemiyorum soğan kürü olmazsa doktora gidicem yine bakalım rabbim neler yaşatacak görecez.senin kilon nasıl canım ? boyun falan benim boyum 1.61

Benim boyum 1.75 kilom 98 suan ama fizik yapim 85 gibi falan duruyorum. Esimdede bendede bir sorun yok cok sukur ama cok takintiliyim ben artik ailem esim cok tepki gosteriyolar cok takiyorsun diye . Sogan kurunu yaptim hamile degilsem bile insallah adetim duzene girer . Buarada evlenmeden once adetim hep duzenliydi dugun once bozuldu stresten halada devam ediyor

Ya peki hamilelik belirtileri nasil olmustu canim kac haftalikken ogrenmistin

ben 6 haftalıkken öğrendim canım ben baş ağrısı oldu kasıklarım müthiş derecede ağrıyordu göğüslerimde hassasiyet vardı en önemlisi bulantı çok kötü bulantım oluyordu sende var mı şu an bunlardan biri ve çok uykum geliyordu

Ben 3.5 haftalikken ogrenmistim goguslerim agriyordu surekli uyuyordum adet olcakmis gibiydim kasigimda batma oluyordu ani harketlerde . Suanda goguslerim biraz agriyor kasiklarimda ama uyuyorumda onu kestiremiyorum miskinligimdende olabilir :) 2 3 gundur mide bulantim var oruc tutamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…