- 7 Temmuz 2015
- 577
- 273
- 36
-
- Konu Sahibi Cileklipasta91
Valla bende bu ay denedim bebek icin birde ovulasyon testi aldim yumurtlama gunumu anlamak icin bakalim beklemedeyim
Vallahi kokuyor ama cok degil ben orucumu aciyordum nefes almadan bi dikiste iciyordum arkasindan bi bardak su cok kotu degildi yani bu ay tutmazsa bidahaki ay yine yapmayi dusunuyorum :)Selm Beyza :)
gün vegün gelişmelerı haber verırmısın , ramazanda nasıl yapıyorsun kokmuyor mu :)
kaçıncıı denemen canımm seninnBende mı denesem ya sogan kürünü :) deneyıp fayda gorenler var mı
kaçıncıı denemen canımm seninn[/QUOTE
Neyi canim
pardon canım sana yazmışım snmclsn sorcaktım kaçıncı denemen çocuk için dicektimm :) sana da sorabilirimmkaçıncıı denemen canımm seninn
kaçıncıı denemen canımm seninBende mı denesem ya sogan kürünü :) deneyıp fayda gorenler var mı
Benim baya okdu evlendigim gunden beri deniyorum yaklasik 2 senedir ocakta gebelik gecirdjm kisa surdu martta dusuk yaptim ne yazikki hala devam denemeyekaçıncıı denemen canımm senin
kaçıncıı denemen canımm senin
Selam kizlar bende ilk asilamambelkllhaziranda oldum ve bugun tahlil yaptirdim degerim 1.51 cikti yani negatifasilamamin 8.gunu.cok erken dimi sonuc icin
Kızlar aşılama nasıl oluyor .Evet erken olmus normalde 14..gün test yapin diyorlar bekleyip yinele testi bence belli olmaz henuz..bende 2 kez yapti asilama malesef 14.gune ulasamadan regl oldum(
Canim bende 7-5 hamileyim ama bebegimin kalp atışları yok kismetse haftaya kürtaj olucaksın dedi doktor bi daha hamile kalabilir miyim çok korkuyorumbende ilk hamişliğimi soğan küründen sonra olmuştu o vesile tabi Babbim nasip etti kalbi atmıyordu kürtaj olmak zorunda kaldım 3 ay olcak işte bende bu ay bi denicem soğan kürünü olmazsa doktor yolu gözükecek yine bazen geç dollenme oluyor yoksa varsa çıkar canım ya düşünüp kendini yiceğine kan testi versin inş vardır bir an önce yaşasın o mutluluğu