ERKEN HAMILELIK TESTIIIII ACILLLLL

Selam kizlar bende ilk asilamambelkllhaziranda oldum ve bugun tahlil yaptirdim degerim 1.51 cikti yani negatif :KK43: asilamamin 8.gunu.cok erken dimi sonuc icin

Evet erken olmus normalde 14..gün test yapin diyorlar bekleyip yinele testi bence belli olmaz henuz..bende 2 kez yapti asilama malesef 14.gune ulasamadan regl oldum:KK43:(

Asilama normal folikul takibinde catlatma ignesinden 36 saat sonra erkekden alinan sperm orneginin şıringa ile bayanin rahmine salinmasi. Normal yolla birlesmeden biraz daha geriye birakiliyor spermler bildigim kadar ile daha cok erkekde problem varsa tercih ediliyor aslinda sperm ornegi yikandigi icin. Ya da bayanin vajina girisinde spermlerin ilerlemesini ya da canli kalmasini engellwywn akintilar olabilyomus.. Ben asilamaya pek inanarak yapmadim endemetriyum var bende yani tutunamuyor sanirim o yuzden normal yolla iloskiden tek farki spermler yikanmis ve rahim bosluguna drekt yollanmasi

arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza. çok zor durumdayım lütfen yardım edin. bu ayın 18 inde kan tahlili yaptırdım 11.55 gibi bi değer çıktı yani hamileymişim. sonra ertesi gün yani 19'unda kendi doktoruma gittim 5,7 li bi değer çıktı. doktorum gebe görünüyorsun ama beklemeliyiz dedi. ben ayın 26 sında dayanamayıp tekrar başka bi hastanede kan tahlili yaptırdım. bu sefer 1,5 li bi değer çıktı ki hamile değilim anlamına geliyor. adetim ayın 1 inde olması gerekiyor. kesin sonuçta ozmn çıkarmış. sizce bu kan testi sonuçlarına göre ben anne olabilecek miyim? ilk testte hamile olarak görünürken neden şimdi düşük çıkmış olabilir. lütfen yardımcı olun. sabırsızlanıyorum. bu arada ben göbekten iğne oluyordum yumurta çatlatma iğnesi bununla alakalı olabilir mi?

bende ilk hamişliğimi soğan küründen sonra olmuştu o vesile tabi Babbim nasip etti kalbi atmıyordu kürtaj olmak zorunda kaldım 3 ay olcak işte bende bu ay bi denicem soğan kürünü olmazsa doktor yolu gözükecek yine bazen geç dollenme oluyor yoksa varsa çıkar canım ya düşünüp kendini yiceğine kan testi versin inş vardır bir an önce yaşasın o mutluluğu :anneadayı:
Canim bende 7-5 hamileyim ama bebegimin kalp atışları yok kismetse haftaya kürtaj olucaksın dedi doktor bi daha hamile kalabilir miyim çok korkuyorum

X