Erken hamilelik belirtisi?

çıkar çıkmasına da ben o sonucu görmeye hazırmıyım bilmiyorum şuan bir umut diyoruz ozaman çıkmazsa çok zor oluyor sana da 6 gün şimdi 6 ay gibi geçer bilirim
Bak canım ben 2 düşğk yaptım ikincisinde adet gecikmeden 8 gün sonra kan testi 0.100 çıktı gecikmeden 13 gün sonra pozitif bende bıktım negatif görmekten ama bana düşğk yapsam da umut oldu Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman gösteriyor veriyor öyle düşün ❤❤❤ ah ah evet 6 asır gibi hatta ama en azından sonucu öprensem merakım gitse diyorum kuzum nasip bakalım

Peki adetlerin düzenlimi canım? Ağrın veya adet olucakmış hissin yok mu? Eğer olmazsan bence git bir kan testi yaptır istersen..

canım sadece karnım ağrıyor adetim aman aman düzenli değil ama 21nde yumurtladığım için bugün adet olmam gerek diye biliyorum yanlış bliyorsam uyar canım

canım sadece karnım ağrıyor adetim aman aman düzenli değil ama 21nde yumurtladığım için bugün adet olmam gerek diye biliyorum yanlış bliyorsam uyar canım

Bazen adet de şaşabiliyor ama ne diyim canım. Ama eğer şüphen varsa kan testi yaptır yada bir daha idrar testi yap. Eğer adet olmazsan. İnşallah hamilesindir Rabbim tüüm isteyenlere versin. ..

Canım idrar testi yapsana hiç yapmadınmı daha.. ovulasyon mu yaptın sadece?
Merhaba ben bir bucuk senedir evliyim ve ilk kez bu ay ki adetim damla damla Oldu adet duzensizligim var ama ilk Kez Boyle oldum ve kasik agrisi midem bulaniyo basim donuyo ne yesem midem bulaniyo su icsem bile hamile olabilir miyim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…