- 2 Ekim 2018
- 37
- 18
- 18
- 32
ohoo bir sürü yaptım hep negatif ama doktorlar adet gecikmeden idrar testinde geçmez diyor o yüzden umut besliyorum olsa çıkarmıydı sence ?Canım idrar testi yapsana hiç yapmadınmı daha.. ovulasyon mu yaptın sadece?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohoo bir sürü yaptım hep negatif ama doktorlar adet gecikmeden idrar testinde geçmez diyor o yüzden umut besliyorum olsa çıkarmıydı sence ?Canım idrar testi yapsana hiç yapmadınmı daha.. ovulasyon mu yaptın sadece?
Bak canım ben 2 düşğk yaptım ikincisinde adet gecikmeden 8 gün sonra kan testi 0.100 çıktı gecikmeden 13 gün sonra pozitif bende bıktım negatif görmekten ama bana düşğk yapsam da umut oldu Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman gösteriyor veriyor öyle düşün ❤❤❤ ah ah evet 6 asır gibi hatta ama en azından sonucu öprensem merakım gitse diyorum kuzum nasip bakalımçıkar çıkmasına da ben o sonucu görmeye hazırmıyım bilmiyorum şuan bir umut diyoruz ozaman çıkmazsa çok zor oluyor sana da 6 gün şimdi 6 ay gibi geçer bilirim
ohoo bir sürü yaptım hep negatif ama doktorlar adet gecikmeden idrar testinde geçmez diyor o yüzden umut besliyorum olsa çıkarmıydı sence ?
bugünAdetin nezaman peki ?
Peki adetlerin düzenlimi canım? Ağrın veya adet olucakmış hissin yok mu? Eğer olmazsan bence git bir kan testi yaptır istersen..
canım sadece karnım ağrıyor adetim aman aman düzenli değil ama 21nde yumurtladığım için bugün adet olmam gerek diye biliyorum yanlış bliyorsam uyar canım
Canımm sonuç ne çıktı merak ettim inşşalah güzel haber aldın mıkızlar ekte ovülasyon testim var ben bu ayın 21 nde yumurtladım adetime 2 gün varken bu test oldu, ovülasyon testi ile hamilelik belli olur mu sizce koyumu
Sen sonuçlarını öğrendin mi ? Çok merak deyim inşşalah güzel haberleriniz vardırPeki adetlerin düzenlimi canım? Ağrın veya adet olucakmış hissin yok mu? Eğer olmazsan bence git bir kan testi yaptır istersen..
merhaba, negatif canımCanımm sonuç ne çıktı merak ettim inşşalah güzel haber aldın mı
Üzülme ya hayırlı haberler alırız inşşalah bu aymerhaba, negatif canım
Merhaba ben bir bucuk senedir evliyim ve ilk kez bu ay ki adetim damla damla Oldu adet duzensizligim var ama ilk Kez Boyle oldum ve kasik agrisi midem bulaniyo basim donuyo ne yesem midem bulaniyo su icsem bile hamile olabilir miyim sizceCanım idrar testi yapsana hiç yapmadınmı daha.. ovulasyon mu yaptın sadece?