- 9 Eylül 2018
- 290
- 271
- 18
- Konu Sahibi Limoncicegi1408
-
Kasıklarımda hafif hafif batmalar vardı. Halsizlik vardı,uyku vardı, güzelleşiyor cilt biraz,regl gecikti,çok duygusaldım, 4haftalıkken öğrendim. İnşallah gönlünüze göre olsun...Kan verin 10gün sonra çıkarArkadaşlar merhaba ben aranızda yeniyim eşimle ayın 2 sinde birlikte olduk bende bi kasık ağrısı bi sırt ağrısı var anlatamam mide bulantısı ara ara geliyo ama kusacak kadar çok değil mide yanması çok var idrara o kadar çıkmıyorum ama idrar bulanık kalbimde bi çarpıntı var ayrıca yüzüm yanıyor gibi oluyor 2dk sonra çok üşüyorum koku hassasiyeti de var hah bütün belirtileri saydım adetime bir haftadan fazla var psikolojik mi gerçek mi bilmiyorum ayy Allahımm isteyen herkese nasip et inşaAllah hamileyimdir
Uyku mu ayy kafamı nereye koysam yatıyorum kasıklarımdaki batmalar böyle iğne saplanıyomuş gibiKasıklarımda hafif hafif batmalar vardı. Halsizlik vardı,uyku vardı, güzelleşiyor cilt biraz,regl gecikti,çok duygusaldım, 4haftalıkken öğrendim. İnşallah gönlünüze göre olsun...Kan verin 10gün sonra çıkar
İnşAllah canım ya sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah benim göğüslerim şişti bugün sabah 3 4 saat baya bi ağrıdı göğsüm damarları belirginleşti bide duygusallıkla asabiyet arasındayım 19 una kadar bekliycemİnşallah hamilesindir canım da ben yeni hamile kaldım. Öncesinde 2 ay denemem oldu ve o 2 ay da sanki belirti yaşadım midem bulandı ateş bastı vs. Ama enfeksiyon görüldü. Yani psikoloji çok etkiliyor. Şimdi ise tek belirtim göğüslerim şiş ve kasığımda kesik kesik iğne batması olması.Bi de başlangıcıdır diye düşündüğüm otururken bi anda kasığımda bi ağrı oldu 1sn lik nefesim kesildi sanki. Hemen geçti o an bi şey olduğunu anladım. Bi de uyku hali...
İnşAllah canım ya sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah benim göğüslerim şişti bugün sabah 3 4 saat baya bi ağrıdı göğsüm damarları belirginleşti bide duygusallıkla asabiyet arasındayım 19 una kadar bekliycem
Merhaba,ben de bir haftadır süren bel ağrısı ve kasık ağrısı sebebiyle şüphelenip kan tahlili yaptırdım ancak sonuç hüsran.Dpo 7 henüz acaba çok erken mi davrandım diyorum kendi kendime.Bu belirtiler gidip gelen ruh hali delirtecek bizi yakında.Arkadaşlar merhaba ben aranızda yeniyim eşimle ayın 2 sinde birlikte olduk bende bi kasık ağrısı bi sırt ağrısı var anlatamam mide bulantısı ara ara geliyo ama kusacak kadar çok değil mide yanması çok var idrara o kadar çıkmıyorum ama idrar bulanık kalbimde bi çarpıntı var ayrıca yüzüm yanıyor gibi oluyor 2dk sonra çok üşüyorum koku hassasiyeti de var hah bütün belirtileri saydım adetime bir haftadan fazla var psikolojik mi gerçek mi bilmiyorum ayy Allahımm isteyen herkese nasip et inşaAllah hamileyimdir
Zaman da geçmiyor gibi ya sabredip bekleyelim bence canım sende adetin gecikince testi tekrarla istersenMerhaba,ben de bir haftadır süren bel ağrısı ve kasık ağrısı sebebiyle şüphelenip kan tahlili yaptırdım ancak sonuç hüsran.Dpo 7 henüz acaba çok erken mi davrandım diyorum kendi kendime.Bu belirtiler gidip gelen ruh hali delirtecek bizi yakında.
Yumurtlamadan sonraki 7. Gün çok mu erken sence tahlil için?doktor tam bir kazuletti soruma cevap vermeye bile tenezzül etmedi.Zaman da geçmiyor gibi ya sabredip bekleyelim bence canım sende adetin gecikince testi tekrarla istersen
Erken olabilir çünkü döllenmeden sonra en erken 10 gün sonra belli olurmuş o yüzden sende adet gecikmesini bekle bence canımYumurtlamadan sonraki 7. Gün çok mu erken sence tahlil için?doktor tam bir kazuletti soruma cevap vermeye bile tenezzül etmedi.
Amin canımm Allah razı olsun sende sağlıkla doğur kucağına al inşaAllahAllah sevincini boşa çıkarmasın canım.
Evet haklısın böyle erkenden delirmemek lazım.Regl gecikince test mest düşünmeye başlamak lazım.İnşallah belirtilerin bebişe çıkar canım senin.Erken olabilir çünkü döllenmeden sonra en erken 10 gün sonra belli olurmuş o yüzden sende adet gecikmesini bekle bence canım
Canım belirtilerin hamilelikle uyuşuyo, benim de aralıkta 8 haftalık bi kürtajım var malesef, bi çok belirtin vardı o zaman bende de. Ve ilk ayda gelmişti o zaman bebişim. Şimdi de yeniden istiyoruz bu 5.ay ve hala gelmedi bebiş. Her ay belirti yaşıyorum ama yok, bazen psikolojik de olabiliyo. Sen her ihtimale karşı kendine dikkat et. Ne kadar süredir deniyosunuz ilk ay mı?Arkadaşlar merhaba ben aranızda yeniyim eşimle ayın 2 sinde birlikte olduk bende bi kasık ağrısı bi sırt ağrısı var anlatamam mide bulantısı ara ara geliyo ama kusacak kadar çok değil mide yanması çok var idrara o kadar çıkmıyorum ama idrar bulanık kalbimde bi çarpıntı var ayrıca yüzüm yanıyor gibi oluyor 2dk sonra çok üşüyorum koku hassasiyeti de var hah bütün belirtileri saydım adetime bir haftadan fazla var psikolojik mi gerçek mi bilmiyorum ayy Allahımm isteyen herkese nasip et inşaAllah hamileyimdir
İnşAllah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin bize de İnşallahEvet haklısın böyle erkenden delirmemek lazım.Regl gecikince test mest düşünmeye başlamak lazım.İnşallah belirtilerin bebişe çıkar canım senin.
ilk denemeniz canım Rabbim sana da sağlıkla kucağına alacağın bi bebek nasip etsin insanız böyle hevesleniyoruz işte nasip deyip beklemek lazım zor amaCanım belirtilerin hamilelikle uyuşuyo, benim de aralıkta 8 haftalık bi kürtajım var malesef, bi çok belirtin vardı o zaman bende de. Ve ilk ayda gelmişti o zaman bebişim. Şimdi de yeniden istiyoruz bu 5.ay ve hala gelmedi bebiş. Her ay belirti yaşıyorum ama yok, bazen psikolojik de olabiliyo. Sen her ihtimale karşı kendine dikkat et. Ne kadar süredir deniyosunuz ilk ay mı?
Amiin canım benim inşallah. Allahım hepimize sağlıklı evlatlar versin bir an önceilk denemeniz canım Rabbim sana da sağlıkla kucağına alacağın bi bebek nasip etsin insanız böyle hevesleniyoruz işte nasip deyip beklemek lazım zor ama
Amin canımm aminnAmiin canım benim inşallah. Allahım hepimize sağlıklı evlatlar versin bir an önce
Bu arada folik asite başladın dimi canım? Onu ihmal etme, tahlillerine de baktırmadıysan bi baktır ona vücudunun eksiği varsa tamamla bu süreçte canımAmin canımm aminn
Planlı gebelik olduğu için bütün testleri yaptırdım canım kiste falan da bakıldı yumurtalarda da bi sorun yok şükür 2 aya yakındır folik asit kullanıyorum çok teşekkür ederim tavsiyelerin için :)Bu arada folik asite başladın dimi canım? Onu ihmal etme, tahlillerine de baktırmadıysan bi baktır ona vücudunun eksiği varsa tamamla bu süreçte canım
Rica ederim canım, o zaman her şey yolunda :) sağlıcakla gelsin inşallah yavrunPlanlı gebelik olduğu için bütün testleri yaptırdım canım kiste falan da bakıldı yumurtalarda da bi sorun yok şükür 2 aya yakındır folik asit kullanıyorum çok teşekkür ederim tavsiyelerin için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?