- 8 Eylül 2022
- 721
- 724
- 32
- Konu Sahibi cicekperisi12
Kizlar erken hamilelik belirtileriniz nelerdi benim yumurtalamadan 1 hafta sonra kasık ağrısı ve bel agrisi basladi goguslerimde hassaslaşti adetime 3 gün kaldi acaba hamile olabilir miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet öncesi göğüs hassasiyeti olmuyorsa belirtidir, ama ben de sadece uçları agrimisti 1 hafta kala.Kizlar erken hamilelik belirtileriniz nelerdi benim yumurtalamadan 1 hafta sonra kasık ağrısı ve bel agrisi basladi goguslerimde hassaslaşti adetime 3 gün kaldi acaba hamile olabilir miyim
Evet iyice stres oluyor insanBenimde adetime 3 gün var göğüslerimde yoğun bir ağrı var ve bu zaman hiç geçmiyor
Normalde adete yakin karin agrisi olur ama bende hem kasık hem bel agrisi var 10 günü gecikAdet öncesi göğüs hassasiyeti olmuyorsa belirtidir, ama ben de sadece uçları agrimisti 1 hafta kala.
Karnım davul gibi şişti ve ağız tadındaki değişiklik ne yesem geçmiyordu
Evet ben 2 temmuz battı, 1 temmuz da cok cok belim agrimisti regl olucam demiştimNormalde adete yakin karin agrisi olur ama bende hem kasık hem bel agrisi var 10 günü gecik
Ben çekiyorum yaa ama bat 23/9 çaresizce bekliyorumBelirti olarak bacak ağrısı çeken oldu mu hanimlar.
Hamile misiniz acabaBenim şuan adetime 1 gün kaldı. Ama 3 gün kala test yaptım silik şekilde ikinci çizgi vardı. Kan verdim 5 üzerinden 4.87 çıktı. Adetim geçerse tekrar yaptırıcam test. Ama şöyle belirtilerim var özellikle son bir haftadır geceleri çok usume. Dün resmen battaniye altindaydim :) sağ kasıkta batma oturup eğilirken. 2-3 gündür kesin regl oldum olacağım gibi ağrılar. Aşırı sevdiğim yiyeceklerden bile soğumam yiyememem. Iştahsızlık. Bel ağrısı. Gerginlik :) yüzümde çok fazla aşırı sivilce. Bir de normalde regl ağrılarım 2-3 gün öncesinden başlar. Ama bu ay regl tarihimden 2 hafta önce basladi. Çok heyecanlıyım bakalım :)
Ben ölecektim bacak ağrısından dedim aha hamileyim ama benim sonuç hüsran inşallah sen hamilesindir canım çevremde sadece bacak ağrısı belirtisiyle hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarım varBelirti olarak bacak ağrısı çeken oldu mu hanimlar.
Bendede aynı belirtiler vardi ve 4gun önce hamile olduğumu öğrendim sizde bi test yapinKizlar erken hamilelik belirtileriniz nelerdi benim yumurtalamadan 1 hafta sonra kasık ağrısı ve bel agrisi basladi goguslerimde hassaslaşti adetime 3 gün kaldi acaba hamile olabilir miyim
Adet oldunuz mu hamile misinizMerhaba kızlar bende yumurta tembelliği var 2 aydır klomen kullanıyorum. Bat 12 eylül bende gün hiç şaşmaz bekledigim günde adet olurum ya da leke gelmeye başlar. Henüz lekelenme olmadı. Erken gebelik testi de yaptim negatif idi. Başına gelen var mi