• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik belirtileri!

Merhaba,
Ben de aranıza yeni geldim. 4 aylık evliyim, adetim hep düzenlidir, 28 günde 1 olurum. Bu ay adet olmama 6 gün var.
Ama içimde birkaç gündür, bir his var, midemde garip olaylar oluyor sanki :) Eşime anlatmaya çalışıyorum ama komik duruma düşüyorum.
Gaz desen değil, sürekli su içmek istiyorum, hava buz gibi ama içim yanıyor. İçimi mutluluk kapladı, inşallah bir melek vardır içimde...

Ay cok güzel ☺ benim de bugün basim döndü,karnimda biraz agri var.iliskiye gireli 8 gün oldu simdiden belli olurmu hamilelik bilemedim.

Bakalım neler olacak? Bulantım yok, benımkisi sadece bir his... Hakkımızda hayırlısı olsun
Insallah hayirlisi olur. Bende bas dönmesi var,istah artisi ce karin agrisi yumartaligimda oldugunu hissediyorum. Hamile gibi hissediyorum kendimi ama bilmiyorum belki de öyle degildir.

Arkadaşlar merhaba
Benim de sizlere bir sorum olacak
Esim normalde prezervatif ile korunuyor ama ben bebegimiz olmasini cok istiyorum
Normalde 4 ocakda adet oldum adetim 1 hafta suruyor 7 ocak da adetim bitti her neyse 13 ocak da esim e bir kereden bisey olmaz millet kac sene ugrasiyo hamile kalamiyor falan filan dedim anlıcağınız esim i kandirdim:)) ve o gun korunmadan iliskiye girdik ertesi gunde sabah bir karın agrisi kasiklarim da agri falan basladi bugun de temizlik falan yaptim hep sol kasıgım da agri oluyor sizce hamile kalma sansim olabilirmi 4 subat da insallah adet olmam ya cok istiyorum bebis allah im olmayan herkes e nasip etsin

Selam. Adetin bitmesinden 2 hafta sonra bilimsel olarak hamile kalma sansin var. Ama bende senin gibiyim adetim bittikden 1 hafta sonra iliskiye girdim ve bende bekliyorum ve sol kasigimda agrim var. Yani sansin var tabiiki hamile kalmana☺ allah hayirlisini nasip etsin. Insallah olur

Selam. Adetin bitmesinden 2 hafta sonra bilimsel olarak hamile kalma sansin var. Ama bende senin gibiyim adetim bittikden 1 hafta sonra iliskiye girdim ve bende bekliyorum ve sol kasigimda agrim var. Yani sansin var tabiiki hamile kalmana☺ allah hayirlisini nasip etsin. Insallah olur

Amin canım insallah ben 4 subat a kadar beklemedeyim peki senin ne zaman belli olacak

Benim esimde istemiyordu ama zor ikna edebildim simdi ikimizde istiyoruz. Vallah sende olcak gibi ya bana öyle geliyor ☺ haber verirsin bize zamani geldimi

Benim esimde istemiyordu ama zor ikna edebildim simdi ikimizde istiyoruz. Vallah sende olcak gibi ya bana öyle geliyor ☺ haber verirsin bize zamani geldimi

Agzindan bal damlıyor canim insallah allah im sana da bana da herkes e nasip etsin 4 subat a daha cokkk var:( senin az kaldi sen de haber et

ben bir kere kimyasal gebelik gecirdim o zman bnm belirtim yorgunluk sık idrarra çıkma ve adet günümde test yaptım silik çıkmıştı başka bir belirtim olmadı hafifte bel ağrısı oldu ama göğüslerşm ağrıdıgı zaman kanamam geldi
yani değişik oluyor inş. bnde bu ay prolaktin tedavisi gördüm bakalım...35,5 çıkmıştyıı şidi düşmüş 0,2 inş. olur bu ayyy

Benim de sol kasikta batmalar oldu 1 2 gun gunde 1 kere idrar a cikan ben gunde 3 4 kez idrar a cikiyorum sanki gogsumun yuvarlak kisminda koyulasma var gogsum e elim ile baski yapinca aciyor ama bilmiyom hamilemiyim bu arada normal de 1 subat da olmam lazim ama ben 4 subat i bekliyom cunku 2 3 gun once yada sonraya atiyor

Benim de sol kasikta batmalar oldu 1 2 gun gunde 1 kere idrar a cikan ben gunde 3 4 kez idrar a cikiyorum sanki gogsumun yuvarlak kisminda koyulasma var gogsum e elim ile baski yapinca aciyor ama bilmiyom hamilemiyim bu arada normal de 1 subat da olmam lazim ama ben 4 subat i bekliyom cunku 2 3 gun once yada sonraya atiyor
bnmde aynen öle gecen aya göre bnmde bugün olmam gerek ama yok :) şimdi arada 30 günü buluodu o yuzden bekliycez...

bnmde aynen öle gecen aya göre bnmde bugün olmam gerek ama yok :) şimdi arada 30 günü buluodu o yuzden bekliycez...

Aynen Canim bir kac gun bekle bakalim benim gecen ay 6 gun atti:)36 gunden sonra adet oldum hamileyim sandim ama deilmisim o yuzden bu ay beklicem

ben prolaktin tedavisi görüyorum işte bu ay düşmüş ona umut bağladım ama sanki var gini içimden bi ses öle diyorrr

Back