• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik belirtileri!

Arkadaslar merhaba ben yeniyim aranizda 10 aylik evliyim bebek sahibi olmak istiyoruz en son kasimin 3unde adet oldum ama cok az kan geldi bir daha kan gelmedi 3 4 gun bekledim baktim gelmiyor dus aldim 8nde 9unda normal bi sekilde adet oldum 4 gun suruyo benim adetim sonra klomen kullandim doktor tavsiyesiyle adetimin 14. Gununden itibaren iliskiye girdik esimle doktor adet gunumu 9ndan hesaplamami soyledi hesaplaynca 24 30 arasi iliskiye girin dedi bizde uyguladik hepsini 2 gun sonra adet olmam gerekiyor fakat bende mide bulantisi bas agrisi ve devamli uyku hali oluyor acaba hamile miyim belirtiler bu kadar erken olur mu yardimci olur musunuz

Merhaba adet olmama 4 gün var belirtiler tek taraflı kasık ağrısı, çaydan tiksinme ani değişen tansiyon ve yataktan çıkmama isteği. Bakalım 1 haftaya öğrenirim sonucumu

Merhaba arkadaslar. Bendede ayni belirtiler var ve aslinda bugün adet görmem gerekiyordu ama gelmedi. Sizce kac gün sonra bellir olur hamile olup olmadigim?

Ben bu ay klomen kullandım doktor takibindeydim. ilk yumurtam aralik 15.de ikinci yumurtam Aralik 18de catladi. Yani ilk yumurtayi baz alsam bile daha adet olmama 2 gün var ama bugun belimde karnimda hafif ağrılar var ve az once azcik kan geldi. Adet mi oluyorum yoksa yerlesme kanaması mı anlayamadım :( ben yumurta catladiktan 14 gün sonra adet olurum hep. nolur bi yorum yapın :KK61:

Bence o ne yumurta yerlesmesinden kaynaklaniyor nede aybasin geldi. Bence o klomenin yan etkisi. Cok kisiden duydum klomenin cok yan etkilerinin oldugu bu kanamada onlardan bir tanesi. Bence doktoruna danismalisin. Ne yapicagini o daha iyi bilir!

Bence o ne yumurta yerlesmesinden kaynaklaniyor nede aybasin geldi. Bence o klomenin yan etkisi. Cok kisiden duydum klomenin cok yan etkilerinin oldugu bu kanamada onlardan bir tanesi. Bence doktoruna danismalisin. Ne yapicagini o daha iyi bilir!
olabilir doğru söylüyosun zaten hormon ilaçlarını bu yuzden sevmiyorum cok duzenli olan adetimi düzensiz hale getiriyorlar. Aksam az bi kan gelmisti sonra şu ana kadar hiç bişey gelmedi

Merhaba arkadaslar. Bendede ayni belirtiler var ve aslinda bugün adet görmem gerekiyordu ama gelmedi. Sizce kac gün sonra bellir olur hamile olup olmadigim?
idrar testinde çıkar artık ben 5 gün kala öğrendim.Kan testinde zaten net olarak öğrenebilirsin beklemene gerek yok bence.

Bugün idrar testi yaptim ama negativ cikti. Napicagimi bilmiyorum vallah.galiba 1 hafta daha falan beklemem lazim. Hic adet görmedende cocuk sahibi olunuyormu?

Dogru söylüyorsun vallah. Ben almanya yasiyorum. Kan testi icin yeni seneyi beklemem gerekiyor oda özel doktora gidipde veriyorsun yani anlican beklemem lazim öylede böylede :-( cevabin icin cok tesekkürler

Kizlar merhaba
5 yillik evliyim son 2.5 yildir bebek istiyoruz ama olmuyor doktor islerini biraktim hersey normal cunku psikolojik olarakta yoruldum bu ay cok yogun calistik hatta adetimden 7 gun sonra falan basladik ikinci iliskiden sonra kasiklarim cok agridi hatta kiloluyum tedaviden dolayi cok kilo aldim karnim düşecek mis gibi alttan tutarak yuruyordum bu bi hafta surdu sonra gecti belim ara sira ağrıyor ama bu bence belirt i degil baskada hiçbiri yok belirtilerin ne gogus ne sirt agrisi ne akinti saten artik kasiklarimdaki agrida yok adetime 4 gun kaldi sizce kasiklarim neden agridi adetime 7 gun kalan gecti azda olsa ihtimal varmi bu agriyi tedavi sürecinde cok yasadim ignelerden dolayi ama birakali 8 ay falan oldu ve bu ay hicb8so kullanmadim sizce hamile olabilme sansim varmi yardimci olursaniz cok sevinirin sizin kasik agrilariniz adete kadar sürdü mu yok sa bi kac olup benimki gibi gecti ve siz hamile oldugunuzu ogrendinizmi biraz uzun oldu kusura bakmayın

Kizlar merhaba
5 yillik evliyim son 2.5 yildir bebek istiyoruz ama olmuyor doktor islerini biraktim hersey normal cunku psikolojik olarakta yoruldum bu ay cok yogun calistik hatta adetimden 7 gun sonra falan basladik ikinci iliskiden sonra kasiklarim cok agridi hatta kiloluyum tedaviden dolayi cok kilo aldim karnim düşecek mis gibi alttan tutarak yuruyordum bu bi hafta surdu sonra gecti belim ara sira ağrıyor ama bu bence belirt i degil baskada hiçbiri yok belirtilerin ne gogus ne sirt agrisi ne akinti saten artik kasiklarimdaki agrida yok adetime 4 gun kaldi sizce kasiklarim neden agridi adetime 7 gun kalan gecti azda olsa ihtimal varmi bu agriyi tedavi sürecinde cok yasadim ignelerden dolayi ama birakali 8 ay falan oldu ve bu ay hicb8so kullanmadim sizce hamile olabilme sansim varmi yardimci olursaniz cok sevinirin sizin kasik agrilariniz adete kadar sürdü mu yok sa bi kac olup benimki gibi gecti ve siz hamile oldugunuzu ogrendinizmi biraz uzun oldu kusura bakmayın
Merhaba canim. Benim hep kasik agrim baslar adet görmeme 5 gün kala! Ve adet boyuncada sürer. Onun icin bence o sende strese bagli agrida olabilir. Hamilelikten bence kaynaklanmiyor. Ama allahim insallah sanada bir evlat nasip etsin. Bende ugrasiyorum 1 aydan beri hapi biraktim olmuyor insallah bendede uzun sürmez ama herseyi allah bilir. Sen herseyin hayirlisini dile!

Bipemedim iste ama hic bi ilac falan kullanmadan boyle kasik agrisi olunca kendiliginden umutlandim yoksa dusunmuyorum eskisi gibi amin ins biz 2.5 senedir bekliyoruz melegimizi ins sende en kisa zamanda kavusursun melegine ben simdi arkadasimin israri ile biseye basladin 41 hamileden pirinc toplayıp ugrasa yapacagim arkadas o ay hamile kaldi banada israr ettiinsbakalim kismet

Öyle seyler batil inanc canim :-) sen herseyi allaha birak,o kismet ise senin icin hayirliysa cocuk, ozaman verir... olmazsada olmuyor diceksin allahin takdiri. Ben dualara cok inanirim. Dua et allah insallah hem sana hemde bana verir :-)

Merhaba arkadaşlar bende hamile olabilir miyim diye düşünüyorum ama ilişkiden bu yana 3 ay olacak nerdeyse her ay adet oldum böyle bişey olabilir mi

Merhaba.. olabilirsin..benim annem ve anneannem anlatmislardi bana, ikiside 5. Hamilelik ayina kadar normal adet gördüler hamileyken! Bende suanda iliskiden sonra adet gördüm ama hic belli olmaz yani. Adetin normal ve zamanindami geldi?

Merhaba.. olabilirsin..benim annem ve anneannem anlatmislardi bana, ikiside 5. Hamilelik ayina kadar normal adet gördüler hamileyken! Bende suanda iliskiden sonra adet gördüm ama hic belli olmaz yani. Adetin normal ve zamanindami geldi?
NORMAL zamanında oldu 28 27 günde bir yani ama daha önce test yaptım eczaneden alıp negatif çıktı yine de korktum

Back