- 7 Aralık 2015
- 1
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi CaRPeDieM02
-
olabilir doğru söylüyosun zaten hormon ilaçlarını bu yuzden sevmiyorum cok duzenli olan adetimi düzensiz hale getiriyorlar. Aksam az bi kan gelmisti sonra şu ana kadar hiç bişey gelmediBence o ne yumurta yerlesmesinden kaynaklaniyor nede aybasin geldi. Bence o klomenin yan etkisi. Cok kisiden duydum klomenin cok yan etkilerinin oldugu bu kanamada onlardan bir tanesi. Bence doktoruna danismalisin. Ne yapicagini o daha iyi bilir!
idrar testinde çıkar artık ben 5 gün kala öğrendim.Kan testinde zaten net olarak öğrenebilirsin beklemene gerek yok bence.Merhaba arkadaslar. Bendede ayni belirtiler var ve aslinda bugün adet görmem gerekiyordu ama gelmedi. Sizce kac gün sonra bellir olur hamile olup olmadigim?
idrar da bazen geç çıkabiliyo pazartesi kan ver için rahatlasın bekleyip daha çok strese girmeBugün idrar testi yaptim ama negativ cikti. Napicagimi bilmiyorum vallah.galiba 1 hafta daha falan beklemem lazim
Merhaba canim. Benim hep kasik agrim baslar adet görmeme 5 gün kala! Ve adet boyuncada sürer. Onun icin bence o sende strese bagli agrida olabilir. Hamilelikten bence kaynaklanmiyor. Ama allahim insallah sanada bir evlat nasip etsin. Bende ugrasiyorum 1 aydan beri hapi biraktim olmuyor insallah bendede uzun sürmez ama herseyi allah bilir. Sen herseyin hayirlisini dile!Kizlar merhaba
5 yillik evliyim son 2.5 yildir bebek istiyoruz ama olmuyor doktor islerini biraktim hersey normal cunku psikolojik olarakta yoruldum bu ay cok yogun calistik hatta adetimden 7 gun sonra falan basladik ikinci iliskiden sonra kasiklarim cok agridi hatta kiloluyum tedaviden dolayi cok kilo aldim karnim düşecek mis gibi alttan tutarak yuruyordum bu bi hafta surdu sonra gecti belim ara sira ağrıyor ama bu bence belirt i degil baskada hiçbiri yok belirtilerin ne gogus ne sirt agrisi ne akinti saten artik kasiklarimdaki agrida yok adetime 4 gun kaldi sizce kasiklarim neden agridi adetime 7 gun kalan gecti azda olsa ihtimal varmi bu agriyi tedavi sürecinde cok yasadim ignelerden dolayi ama birakali 8 ay falan oldu ve bu ay hicb8so kullanmadim sizce hamile olabilme sansim varmi yardimci olursaniz cok sevinirin sizin kasik agrilariniz adete kadar sürdü mu yok sa bi kac olup benimki gibi gecti ve siz hamile oldugunuzu ogrendinizmi biraz uzun oldu kusura bakmayın
NORMAL zamanında oldu 28 27 günde bir yani ama daha önce test yaptım eczaneden alıp negatif çıktı yine de korktumMerhaba.. olabilirsin..benim annem ve anneannem anlatmislardi bana, ikiside 5. Hamilelik ayina kadar normal adet gördüler hamileyken! Bende suanda iliskiden sonra adet gördüm ama hic belli olmaz yani. Adetin normal ve zamanindami geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?