• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik belirtileri

Selam kizlar bende soyle bir sey oldu adetime 8 gun kala esimle cinsel iliskide olduk ve hemen kalkib banyoya gitdiyimde gordumki biraz kan geldi ve kesdi sonra gelmedi sizce ne ola bilir rengide acikdi

Kizlar mrb.adetim 4 gun oldu gecti dun test yaptim negatif. Ama hala olmadim.hic gecikmez benim normalde.hamilelik belirtilerini yasiyorum asinda ama negatif cikti.uf bilmiyorumm sizinle paylasmak istedim derdimi iste :KK43:

Ben de şimdi test yaptım negatif çıktı. Doktor rahim ağzı kanseri Testi için parça aldı yarın da kan tahlili yapıcak. Adetim 5 gün gecikti. Başlamazsa adet söktürücü, ardından yine tahlil... Bana bebek uzak görünüyor bu aralar. Umarım aldıkları parçadan sonuç negatif çıkar çok korkuyorum!

Cok gecmis olsun cnm ya.ins guzel sonuclar alirsin.sagligin yerinde olsunda bebek isi icinde uzme kendini.inan herseyin basi saglik.

Allah isteyen herkese nasip etsin kubeliya iyi düşün iyi olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Benim ilk belirtim yaklaşık 4 hafta süren göğüs ağrımdı. Ve çok fazla akıntım olmuştu. Genelde de 1-2 gün adetim de gecikmeler olurdu. 4 gün gecikti idrarda pozitif çıktı çok şükür. Hala devam ediyor göğüs ağrım. Hepinizin hamiş haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda :)

Bayanlar ben klomeni kullandım adetimin 9. günü birinci yumurtam 12. günü 2. yumurtam çatladı. Su an adetin 20. günü.Dün hafif hafif bel ve kasık ağrım oldu ve cok az kan geldi. kesin adet oluyorum dedim ama ilk çatlayan yumurtami baz alsam bile 12. gün oluyor. üstelik kanamanin devami gelmedi. Klomen böyle yan etki yapar mi? ya da adet mi oluyorum ya da yerlesme kanamasi mi? yaşayan var mi? kafam allak bullak.

slm kızlar 3 aydır deniyoruz çikolata kistim olduğundan hamile kalamadım yarın adet günüm inş. hamileyimdir gögüslerimde hassasiyet ve mide bulantısı yaşıyorum.dua edin inş hamileyimdir.

Bayanlar ben klomeni kullandım adetimin 9. günü birinci yumurtam 12. günü 2. yumurtam çatladı. Su an adetin 20. günü.Dün hafif hafif bel ve kasık ağrım oldu ve cok az kan geldi. kesin adet oluyorum dedim ama ilk çatlayan yumurtami baz alsam bile 12. gün oluyor. üstelik kanamanin devami gelmedi. Klomen böyle yan etki yapar mi? ya da adet mi oluyorum ya da yerlesme kanamasi mi? yaşayan var mi? kafam allak bullak.

merhaba

bende klomen kullandım bu ay ılk defa 9.10.akıntı ve çatlıyormus gibi hissettim 28 gunde bir oluyorum son 3 aydır o hesaba gore 21/23/25 ınde denemeler oldu...26sında belim kasıklarım ınanılmaz agrıdır sivilce cıktı..benımde bugun 18.gunum son 2 gündür kasıgımda batma var bir ıslaklık var ama yogun akıntı yok..bir ara bu sefer tuttu dıyorum bir ana oluyor hasta olacam gıbı :(

merhaba

bende klomen kullandım bu ay ılk defa 9.10.akıntı ve çatlıyormus gibi hissettim 28 gunde bir oluyorum son 3 aydır o hesaba gore 21/23/25 ınde denemeler oldu...26sında belim kasıklarım ınanılmaz agrıdır sivilce cıktı..benımde bugun 18.gunum son 2 gündür kasıgımda batma var bir ıslaklık var ama yogun akıntı yok..bir ara bu sefer tuttu dıyorum bir ana oluyor hasta olacam gıbı :KK43:
benim de cumartesi ayni adet oluyor gibiydim ertesi güne hepsi geçti. şimdi beklemedeyim

benim de cumartesi ayni adet oluyor gibiydim ertesi güne hepsi geçti. şimdi beklemedeyim
aynen ctesi zor hareket edıyordum...kasıklarımda boyle birşey yasamadım...herhalde dedim basıma iş aldım klomenı kistmi oluştu acaba dıye ama ptesi gecti..simdide reglime 12 gun var ara ara batmlar regl olacak gıbı sızlama...:KK17:kafayı yicez :KK70:

Kızlar bu sevincimi sizlerle hem paylaşmak hemde size umut olmak için yazıyorum sağ tarafta 5.5 cm çikolata kistim vardı 2 ay denedik bebek olmadı ama allahın izni ile bu ay tuttundu bebeğim 5 haftalik hamileyim ilaç doktor elbet gerekli ama herseyden önce allaha siginin allah ol derse olur ve allaha samimiyetle Rabbimin güzel isimleri ile yakarın her cuma günü 1000 defa ya evvel ismini çekip Rabbim e yakarin Rabbim ol dedikçe hersey olur reglime 1 gun olmasina ragmen hem idrarda hemde kanda gebeligim cikti dilerim Rabbim hepinize hayırlı bebekler nasip etsin

Aşılama yapılmıştı 11 aralıkta 26 aralıkta kan testi yapildi ilk testte değeri 184 tu 3 gün önce yapılan testte değeri 518 çıktı salı günü keseyi gorucez

Merhaba arkadaşlar benim de kasıklarımda ani oluşan ağrılar vardı kanda gebelik testinde 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim.

Kızlar sizin belirtileriniz ne oldu bende hamileysem eğer şuan 3-4 haftalık olmam gerek. Midem aşırı bulanıyor, başım dönüyor hatta bir kaç gün önce tansyonum düştü ve baygınlık geçirdim kasıklarımda ince sızılar şeklinde ağrı oluyor hamile miyim acaba

Back