- 27 Şubat 2014
- 1.533
- 1.943
- 333
- Konu Sahibi pudraskina
-
Rica ederim canim insallah hamilesindir gerek kalmaz bunlara bekle bir hafta sonra yine test yap sonucunu ogrenirsen bildir bana insallah hayirli haberlerle gelirizBen uç doktora gittim hepside sağlam doktorlar son annemin kadın doğum doktoruna gittim oda alttan hem de ultrasonla muayene etti adet görememen aşırı stresinden biraz sakinleş dedi gebe kalmana hiçbir sorun yok dedi daha yeni evlisin esinle olan sorunlarini çok kafana takma biraz oluğuna bırak kendini yorma dedi öyle işte ne bilim bunaldim var mi yok mu bi öğrensem bende duydum soğan kürünü kadınlar için kadın hastalıklarının bütün şifasıymış sarac oğlundan duydum adaçayini senden duyuyorum eğer degilsem yapicam çok saol tatlım:)
Aayyy ağzından bal damlıyo inşallah canım İnşAllah :)Rica ederim canim insallah hamilesindir gerek kalmaz bunlara bekle bir hafta sonra yine test yap sonucunu ogrenirsen bildir bana insallah hayirli haberlerle geliriz
insallah bakalim yaparsam haber veririm mutlakaBenim daha yarina yapmaya cesaretim yok canim sen yaparsan haber wer ne cikacak insallah pozitifi gorursun
hayirlisi insallah evlat guzel sey yaaHadi bakalim insallah hayirlisiyla benim olursa insallah ilk olacak daha
Bekliyorum canim senden haberi insallah pozitifle gelirsininsallah bakalim yaparsam haber veririm mutlaka
adetime 2 gun var test yaptım ve negatiffBekliyorum canim senden haberi insallah pozitifle gelirsin
Uzulme canim zaten idrar testi gunun gecince cikiyor diyolar benimde 4 gunum war bugun arkadasimin israriyla bende yaptim negatif cikti napalim kismet bekleyecez artikadetime 2 gun var test yaptım ve negatiffama agrılarım devam ediyo
aynen adet gunum cumartesi bakalım beklicez hakkımzda hayırlısı inşallahUzulme canim zaten idrar testi gunun gecince cikiyor diyolar benimde 4 gunum war bugun arkadasimin israriyla bende yaptim negatif cikti napalim kismet bekleyecez artik
Aaaaadet oldum ben yaaa
aynen bunda da vardır bi hayır sende durumlar nasıl :)Aaaaneyse saglik olsun bidahaki aya artik kismet
Walla ben oyleyim daha adet olacakmisim gibi sanci war dizlerime wuruyo o kadar yani her an olabilirim diye bekliyorum ama daha bisey yok bakalim hayirlisiaynen bunda da vardır bi hayır sende durumlar nasıl :)
hayırlısı olur inşallah bari senden iyi haberler alalım :))Walla ben oyleyim daha adet olacakmisim gibi sanci war dizlerime wuruyo o kadar yani her an olabilirim diye bekliyorum ama daha bisey yok bakalim hayirlisi
Insallahhhayırlısı olur inşallah bari senden iyi haberler alalım :))
canm naptin merak ediyorum senii adet oldun mu?Belirtilerimin icine uykuda eklendi yaa yaklasik bir yildir gunduz uykusu uyumazdim iki gunudur gozumu acamiyorum gunduz surekli uyuyorum bu durumu yasayipta hamile olanlar war mi?
Yok canim olmadim adet tarihimden bir gun once test yaptim negatif cikti adetlerimde duzensiz oldugu icin acikcasi umudum kalmadi ama iki gundur sol kasigima birden bi agri girio we 10 dkk suruyo we koyu beyaz kokusuz bi akintim war biliyorum noluyocanm naptin merak ediyorum senii adet oldun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?