Erken hamilelik belirtileri

Rica ederim canim insallah hamilesindir gerek kalmaz bunlara bekle bir hafta sonra yine test yap sonucunu ogrenirsen bildir bana insallah hayirli haberlerle geliriz

kizlar benim belirtilerime gogus agrilarida eklendi goguslerime ara ara agri giriyo ama tek tek ikisine birden degil kasiklarimin agrisi belime vuruyo ayy iyice umutlandim insallah negatifi gormem aksam

Yarın BAT ama gebelik testi vs yapmıyorum bu sefer .Bakalım hiç te belirtim yok gibi hafif sancı var sadece karnımda ama yogun değil sızlama gibi.Akıntım da hiç yoğunlaşmadı çok normal hatta az bile diyebilirim.Benim gibi belirtisi olmayıp hamilelik sonucu alan oldu mu arkadaşlar?Yorumlarınıza ihtiyacım var ...
Şimdiden teşekkür

Uzulme canim zaten idrar testi gunun gecince cikiyor diyolar benimde 4 gunum war bugun arkadasimin israriyla bende yaptim negatif cikti napalim kismet bekleyecez artik
aynen adet gunum cumartesi bakalım beklicez hakkımzda hayırlısı inşallah

Walla ben oyleyim daha adet olacakmisim gibi sanci war dizlerime wuruyo o kadar yani her an olabilirim diye bekliyorum ama daha bisey yok bakalim hayirlisi
hayırlısı olur inşallah bari senden iyi haberler alalım :))

Belirtilerimin icine uykuda eklendi yaa yaklasik bir yildir gunduz uykusu uyumazdim iki gunudur gozumu acamiyorum gunduz surekli uyuyorum bu durumu yasayipta hamile olanlar war mi?

Belirtilerimin icine uykuda eklendi yaa yaklasik bir yildir gunduz uykusu uyumazdim iki gunudur gozumu acamiyorum gunduz surekli uyuyorum bu durumu yasayipta hamile olanlar war mi?
canm naptin merak ediyorum senii adet oldun mu?

canm naptin merak ediyorum senii adet oldun mu?
Yok canim olmadim adet tarihimden bir gun once test yaptim negatif cikti adetlerimde duzensiz oldugu icin acikcasi umudum kalmadi ama iki gundur sol kasigima birden bi agri girio we 10 dkk suruyo we koyu beyaz kokusuz bi akintim war biliyorum noluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…