Erken hamilelik belirtileri

Merhaba arkadaşlar maalesef adet oldum ama bekledigim günden önce geldi. ilk denemeydi bu artık bir sonraki ay inşallah. bu arada varsa kullandığınız ovulasyon testinin markasını söyler misiniz. benimki laboquickti ama düzenli yapmama rağmen hiç koyu çift çizgi göremedim...

Bende bu ay o markadan sipariş verdim çoğu arkadaş onu tavsiye etti çünkü canım

evet yaygın kullanılan bir marka. ben de sipariş vericem bugün anca gelir erken yumurtluyorum zaten sanırım. adet bittiği gibi başlıcam testlere bir de adetin 4.günü sabahı fsh prolaktin testleri için doktora gideyim diyorum. umarım yaparlar

Ben birde presed jel siparişi verdim canım onunda iyi olduğunu duydum

Merhaba arkadaşlar bende uzun süredir takipteyim sizleri hepimizn beklediği bir umut 1 yıllık evliyim ve 3 .ayımda kist olduğunu öğrendim 7 aydır da bebek istiyorz bu ay 10 günden fazladır kasiklarimda ağrı ve batmalar var bel ağrısı sırt ağrısı halsizlik ağız kuruluğu mide hassaiyeti baş ağrısı vs netten bakarken bunların erken gebelik belirtisi olduğunu okudum ve vajinada ağrım olmaya başladı aralıklarla. bugün 15 gün oldu yikandigim kurmayayim kendimi diyorum ama hep bi umut ya hamileyim yada kist zorluyor diyorum adet olursam dr gidecem allah herkese hayırlı evlat nasip etsin Mahsun eksik bırakmasın inşallah zor dönem biz kadınlar için Rabbim yardimcimiz olsun

Benim kistim büyüdüğü için bacağıma ve kasığıma dayanımaz ağrı yağıyordu ama diğer belirtiler olmamıştı canım

Benim kıstim büyümüyor kuculmuyor gitmiyor öylece duruyo alıştım onla yasamaya 7 aydır ilk kez bunları yaşıyorum korkuyorumda biyandan 3 gün kaldı adetime inşallah olmamda olursam dr gidecem

Arkadaşlar merhaba SAT 17.Ocak ve BAT 14.Şubat , daha 5 günüm var çok erken olduğunu biliyorum ama merak içindeyim ;daha önce iki düşüğüm oldu üst üste,kanımda da pıhtılaşma da varmış..Bu nedenle de progestan ,folik asit ve coraspin kullanıyorum ..
Bel ve sırt ağrım var hatta arada kaburgamda da batma oluyor hissi de var.
Böyle belirtiler yaşayan var mı ?

Kızlar bende 4 ay önce 6 haftalıkken düşük yaptım ama plansız olduğu için o ay hiç kendimi dinlemedim belirtilerim oldumu diye ama bu ay öyle değil adet tarihim 18i ama kasıklarımda yaklaşık 3 gündür bi ağrı var ayrıca iştah İlk hamileliğimden hatırladığım tek şey ağzımdaki paslanmış gibi tat olmuştu.bu ay da psikolojikmidr bilmiyorum ama böyle bişey hisseden varmı

Acayip bi iştah açılması var adetime 8 gün kaldı ama bugün kasığımda hafif bir ağrı hissettim

Arkadaslar bat 14 subat,belirtilerim midede yanma,hafif karin agrisi,sirt ve bel agrisi zaman zaman,cok hafif sarimsi renkte de akintim oluyor son 5 gundur.Test yapmamak icin direniyorum ne dersiniz bunlari yasayip ta hamile olan var mi bu arada?Bu aydan cok umitliyim insallah iyi hbr olur klomen ve catlatma ignesi olmustum cunku Ocak sonu...

[QUOsasus123, post: 39399203, member: 646523"]Meraba ilk beta hcg sonucum 30 du bigün sora 99,54 kesin hamilemiyim.[/QUOTE]

Selam arkadaşlar. bende 6 aylık hamile yyim.bir türlü çocuk haberi alamıyoruz.bu ay vücut ısısı ölçümü ile yumurtlama hhesapladim.tahminime göre tutturdum.adetime bir hafta var. idrar testinde silik çizgi bile yok. ama kuscam gibi migdem bbulaniyo.afeders iniz iliskide sag kasigim aciyor . siz ce o negatifler dogru mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…