• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erken hamilelik belirtileri

:nazar::nazar: hayırlı olsun.darısı bizee.

bende kızımdan sonra 10yılı geçirdim.şimdi aklım başıma geldi.:9::9:

çok istiyorum.ama daha 1 ay öncesine kadar asla istemem diyordum.:17::17::17:

2 gündür sağ kasığım çok ağırıyorr. şu an bile dayanılmazz.

ilk gebeliğim tamamen kendiliğinden,hatta öğrendiğimde 7-8 haftalık falandı. o yüzden tecrübem yok bu konuda.

buralardan okuyarak öğrenmeye çalışıyorum artık. banada tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun kalırım. ben 41 yaşındayım.dr. gittim.herşey normal dedi.sorun yok.deneyin.dedi.birdahaki reglmde gideceğim tekrarr.:17::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
inşallah hayırlısı olur bende korkuyordum birazcık için ama olunca emin oluyor insan kendinden şimdi mutluyum güzel bir duygu üzerinden 7 sene geçti bu duygunun yine yaşadım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

inşallah hayırlısı olur bende korkuyordum birazcık için ama olunca emin oluyor insan kendinden şimdi mutluyum güzel bir duygu üzerinden 7 sene geçti bu duygunun yine yaşadım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

:nazar:aminnn.
maşallahhh.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn.:16::16::16:

Slm hamiş adayları merak ettiğim birşeyi paylaşmak istiyorum.
26sinda adetim bitti bi kaç gün agrasiflik aşırı sinir yaşadım ardından bi kaç gün de yanarak bel ağrısı çektim bu ayin 4 ünde kahverengi akıntı geldi acaba gebelik olabilir mi :17::17::17:

Slm hamiş adayları merak ettiğim birşeyi paylaşmak istiyorum.
26sinda adetim bitti bi kaç gün agrasiflik aşırı sinir yaşadım ardından bi kaç gün de yanarak bel ağrısı çektim bu ayin 4 ünde kahverengi akıntı geldi acaba gebelik olabilir mi :17::17::17:

bacaklarımın iç taraflarında da ağrı başladı artık adetım 11 ne :) :)

Sarı beyaz pütürlü akıntı belirti midir arkadaşlar bata az kaldı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba :) benimde kasıklarımda şiddetli ağrı oluyo arada.. sağ sol değişiyo.
aşırı uyku hali var sürekli uyumak istiyorum halsizlikte var.. vajinayada ara ara kramp giriyor. sık idrara çıkıyorum. Midemde yanma ve ara ara bulantı var. arada baş dönmelerim oluyo
adetime daha var ama hamile olabilir miyim?

Benimde aman aman belirtim fazla yoktu ama adet olcakmisim gibi karin agri nerdeyse 15gun once baslamisti.suana kadar bi kere daha olmustu.kasik agrisi,hafif bel agrim olmuştu 8gun gecikmeyle ortaya cikti.ama bu ay icimde bi his vardi benim okadar cok inaniyodum ki bebegimin olduguna sanki içime dogmustu.Allahima sukur ilk defa boyle oldum ve yanilmadim.suan daha yeni 5 yada 6 haftalik

Bendede aynı belirtiler var. 15 gün kala miden yanması bulantı baş dönmesi yorgunluk halsizlik sık idrara çıkma sürekli uyku hali ateş basması başladı hala da devam ediyo. kasıklarıma ara ara ağrı giriyo. o his bendede oluştu. belirtileri okurken bile içimde bi tuhaflık oldu.
6 7 günüm kaldı şu anda.

dün akşam dayanamayıp test yaptım ama negatif çıktı.
sence bende hamile olabilir miyim. test yanılmış mıdır. kafam çok karıştı :(

Arkadaşlar banada yardım edin ben 4 senedir bebek istiyorum bi kere düşük yaptım. Bende yumurta tembelliği var.
adetim 8 gün geçti. Ağzımda tuhaf bir tat ve tabaka oluştu. Midem çok hassaslaştı ve yorgunluk hissim çok fazla. Birde sağ kasığımda ağrı var. Bebiş var demek istwmiyorum. çünkü sürekli hüsrana uğruyorum... cvp verirseniz sevinirim.

Back
X