• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

Giriş tarihi: Jan 2008
Ruh Halim:
18 Mesaj için 20 Teşekkür edilmiş

KKTicaret: (0)

burası yani ölemiii o zmn 33 puanım mı var

Toplam 33 Puan En Son Alinan Itibar Puanlari bu değil dimi kızlarr bende diyorum ki bunun anlamı nee

sevgili hamişler bu bölum" erken hamilelik belirtileri bölümleri" ama hamilelik konularının dışına çıkılmış bile.lutfen sohbetinizi sohbet alanında ya da geyık bölumunde yapalım lutfen.konuyu sohbete çevırmek kıural dışı ve cezayı da yanında getirir. daha dikkatli olalım lutfen.saygılar.

Giriş tarihi: Jan 2008
Ruh Halim:
18 Mesaj için 20 Teşekkür edilmiş

KKTicaret: (0)

burası yani ölemiii o zmn 33 puanım mı var

evet canım puanın 33 ama bu punları sana kim vermiş görmek istiyorsan biraz önce yazdığım yerden bakabilirsin

benim adetim daha dün bitti hesaplayıcılara göre 27 günde adet oluyorum 24-29 arası diyor en verimli zamanı ben 29 undamı yumurtluycam buna göre ne zaman çalışma yaomalıyım ben 29undan öncemi sonramı önemli olan

ben geçtiğimiz ay bi çok belirti yaşamıştım ilk ay olmasına rağmen psikolojik olarak etkilenmişim yinede demekki.ama göğsümün ucundaki kabarcıklar hala geçmedi ve göğsümdeki ağrıda

ben belirtimidir bilmiyorum ama yazayım.belki siz bir yorum getirebilirsiniz.benim dün göğsüme doğru yani sanki yukarıdan göğsüme doğru görünmeyen bir çizgi varda orası sızlıyor gibiydi.dün gün boyunca sızlama oldu.ara ara kasıklarımdada adet olucamız zaman hafif bir ağrı olur ya öyle bir ağrı giriyordu.daha adetime çok var belirti değildir değil mi

23.09.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::::::EYLÜL LİSTEMİZ::::::::::::::::::

kurtlular:::::::::::::::::::::::::::::::::::25 eylül
sıla_84::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 eylül
jasmincin::::::::::::::::::::::::::::::::27 eylül
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::28 eylül
nur82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 eylül
hatay1977:::::::::::::::::::::::::::::::30 eylül

::::::::::::HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ:::::::::::

the_fts:::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
tubacik::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül BEKLEMEDE ??????????????
özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::22 eylül BEKLEMEDE???????????????

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::: 1 ekim
suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ekim
ecrinDE :::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
serdi ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
esay8235:::::::::::::::::::::::::::::::::13 ekim
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
hazal_24:::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
YESILDENIZ::::::::::::::::::::::::::::::17 ekim
papri::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
ingilizceci:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
nevergiveup18:::::::::::::::::::::::::::::21 ekim
zuzumurti::::::::::::::::::::::::::::::::::??????? ?????
henli:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???? ????????

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

:nazar:

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
feyzannn:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
mercury_s:::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
desirebel::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:CüvCüv:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin):nazar:

inşallah bide size rüyamı anlatmak istiyorum kucağımda bir bebek var ilk önce üstündeki tişört pembe daha sonra bakıyorum mavi oluyo kafam karıştı rüyayı görünce inşallah hepimiz bebiş sahibi oluruz

inşallah bide size rüyamı anlatmak istiyorum kucağımda bir bebek var ilk önce üstündeki tişört pembe daha sonra bakıyorum mavi oluyo kafam karıştı rüyayı görünce inşallah hepimiz bebiş sahibi oluruz

hayır olsun canım belkide ikizin olacaktır.biri kız biri oğlan:ecrin_bebek: :emir_bebek:

yetim kız 3 tane mi bebek var sende maşallah bu devirde iyi cesaret 3 çocukta dördüncüyü istiyormuydun yani anlamadım. daha bebeğin çok küçükmüş senin allah yardımcın olsun ne diyim. bakabilecek gücün varsa hem maddi hem manevi ne mutlu sana. ama bence biraz daha dikkat edin yani bana karışmak düşmez gerçi.

evet 9 yasinda kizim,6 yasinda oglum,ve 28 aylik bir oglum daha var ben dörtte karaliydim benim son dogumda bir sürü problem oldu buradan bakabilirsinn
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=155977
canim iki ogaln ii kiz hevesim hep vardiins.olursa saglikla gelsin olmassa bisey yokya karis n olacak insanlar konusarak kendine geliyo biseyleri yapiyor veya yapmiyor sagolasin

benim adetim daha dün bitti hesaplayıcılara göre 27 günde adet oluyorum 24-29 arası diyor en verimli zamanı ben 29 undamı yumurtluycam buna göre ne zaman çalışma yaomalıyım ben 29undan öncemi sonramı önemli olan
canim adetin hemen bitiminde her gün 10 gün icinde iliskiye gir ve sirt üstü po
zisyonda iliskiden sonra sagina dön ayaklarini karnina cek ve kimildamadan yarim saat yat 10 süre ile böyle yap ins rabbim sana hamileleigin aninda erkek evalt nasip edecektir ins ben yaptigim uygulamayi söylüyorum kolay gelsin haberlerini bekliyorumŞeniz

günaydın kızlar.... canım allah bağışlasın çocuklarını.4, de geliyorsa eğer allah sana kolaylık versin canım valla bu devirde çok zor çocuk büyütmesi biz ilkine bile maddi yönden düşünerek 1 yıl sonra anca karar verebildik ki hala tereddüt ediyoruz olursa nasıl olur diye ikimiz çalışıyoruz bide.gerçi her bebek kısmetiyle gelirmiş belki bizim için daha iyi olucak bilemiyorum.allah hayırlısını nasip etsin canım hepimize

ya korkmuyorum esimin isi iyi ins maddi yönden degilde manevi yönnden yetistirmek beni korkuytuyor devir degisti

ne bileyim iste olursa kismetim benim ne yapalim evi degistirmem lazim arabayi degistirmem lazim burada 4 cocuga 5 odali ev düsüyo araba desn 7 kisilik olmasi lazim bilmiyorum bakalim sizi haberdar ederim canlarim:asigim:

evet 9 yasinda kizim,6 yasinda oglum,ve 28 aylik bir oglum daha var ben dörtte karaliydim benim son dogumda bir sürü problem oldu buradan bakabilirsinn
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=155977
canim iki ogaln ii kiz hevesim hep vardiins.olursa saglikla gelsin olmassa bisey yokya karis n olacak insanlar konusarak kendine geliyo biseyleri yapiyor veya yapmiyor sagolasin

canım çok geçmiş olsun.inşallah aynı acıları bir daha yaşamazsın

Back
X