• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

bende olmadı bi belirti. yalnızca adetime beş gün kala çok kötü belim ağrımaya başladı. bir de çok uyuyodum ama zaten her zaman biraz tembelim. adetim geçtikten sonra iki hafta karnımın alt tarafında sürekli bir kıpırdanma, kasılma ağrı falan oldu. memelerimin ucu çıkık duruyodu bi de. şimdi geçti. ama renklerinde koyulaşma falan hiç olmadı hala da yok. bir hafta 10 gündür de çok feci mide bulantısı, 5 gündür kusma. karın ağrılarım azalarak devam ediyor. yani anlayacağınız birçok belirtiyi yaşamadım, hala daha yaşamıyorum. o yüzden bu ay olmadı falan die üzülüp perişan etmeyin kendinizi. bakarsınız olmuştur. ben hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum. inşallah en kısa zamanda kavuşacaksınız bebişlerinize.

bu belirtiler bende aynen oldu kusma bulanti haric,ramazan baslamadan 1 gün önce hap almaya basladim bundan 2 gün önce adetim bitmisti 6 .gün iliskiye girdik adetimten 15 gün sonra leke geldi 5 gün sonra bitti.önceden esim korunuyordu takke ile hamile olabilirmiyim (ramazan ayini tam tutmak icin hap icmeye baslamistim yüzüm bembeyaz hic kan yok sanki kasiklarimda agri var agzim kuruyor.sürekli uyuma hissi var kizlar olursa 4.bebegim olacak ne yapicam ya kücügüm daha 28 aylik olursa rabbim kizimin yanina bir kiz kardes nasip etsin ins.

kızlar lısteye benıde ekleyın tarıhım 18 ekım allah hepımızın yardımcısı olsun 1 senelık evlıyım hormonlarım temız cıktı esımınde spermıyogramı ıyı cıktı bana rahım fılmı cekılecek aslında cok korkuyorum ıns bısey cıkmaz

yetim kız 3 tane mi bebek var sende maşallah bu devirde iyi cesaret 3 çocukta dördüncüyü istiyormuydun yani anlamadım. daha bebeğin çok küçükmüş senin allah yardımcın olsun ne diyim. bakabilecek gücün varsa hem maddi hem manevi ne mutlu sana. ama bence biraz daha dikkat edin yani bana karışmak düşmez gerçi.

bu belirtiler bende aynen oldu kusma bulanti haric,ramazan baslamadan 1 gün önce hap almaya basladim bundan 2 gün önce adetim bitmisti 6 .gün iliskiye girdik adetimten 15 gün sonra leke geldi 5 gün sonra bitti.önceden esim korunuyordu takke ile hamile olabilirmiyim (ramazan ayini tam tutmak icin hap icmeye baslamistim yüzüm bembeyaz hic kan yok sanki kasiklarimda agri var agzim kuruyor.sürekli uyuma hissi var kizlar olursa 4.bebegim olacak ne yapicam ya kücügüm daha 28 aylik olursa rabbim kizimin yanina bir kiz kardes nasip etsin ins.

günaydın kızlar.... canım allah bağışlasın çocuklarını.4, de geliyorsa eğer allah sana kolaylık versin canım valla bu devirde çok zor çocuk büyütmesi biz ilkine bile maddi yönden düşünerek 1 yıl sonra anca karar verebildik ki hala tereddüt ediyoruz olursa nasıl olur diye ikimiz çalışıyoruz bide.gerçi her bebek kısmetiyle gelirmiş belki bizim için daha iyi olucak bilemiyorum.allah hayırlısını nasip etsin canım hepimize

kızlar ya ''bir alkış istiyorum' adında bir topik var mutlaka bakın çatladım ben gülmekten o kadar iyi geldiki anlatamam süperim hala gülüyorum:))))))))

23.09.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::::::EYLÜL LİSTEMİZ::::::::::::::::::

kurtlular:::::::::::::::::::::::::::::::::::25 eylül
sıla_84::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 eylül
jasmincin::::::::::::::::::::::::::::::::27 eylül
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::28 eylül
nur82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 eylül
hatay1977:::::::::::::::::::::::::::::::30 eylül

::::::::::::HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ:::::::::::

the_fts:::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
tubacik::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül BEKLEMEDE ??????????????
özgül44:::::::::::::::::::::::::::::::::::22 eylül BEKLEMEDE???????????????

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::: 1 ekim
suzanşan ::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ekim
ecrinDE :::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 ekim
ganno ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
serdi ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekim
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekim
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ekim
esay8235:::::::::::::::::::::::::::::::::13 ekim
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
hazal_24:::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekim
buya ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekim
YESILDENIZ::::::::::::::::::::::::::::::17 ekim
papri::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
ingilizceci:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekim
nevergiveup18:::::::::::::::::::::::::::::21 ekim
zuzumurti::::::::::::::::::::::::::::::::::??????? ?????
henli:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???? ????????

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

:nazar:

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
feyzannn:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
mercury_s:::::::::::::::::::::::::::::::::: :CüvCüv:
desirebel::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:CüvCüv:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin):nazar:

güzel arkadaslarim benim!!!beni merak etmissiniz sanirim:1hug::1hug: inanin cok mutlu oldm,uzun zamandir yazamadimda,islerim cok yogundu,sinavlarim vardi.sizlerden ayri kaldim baya:çok üzgünüm::çok üzgünüm: ama neyseki sinavlarim iii gecti ve hepsini verdim,yani anliycaginiz bu ara cocuk telasindan uzak kaldm baya...ama artik yazarim,önceden takip ediodmm ama tek tek yazamiodum....ama the fts senin msjlarina hic rastlamadim yokdsa 2 kelimede olsa yazardimmm....artikk burdayim...

ya çok aradım canım seni yazdım benim profile bile yazdım özelin kapalı ulaşamadım merak ettim en sonunda 5 ekimde gelirsin dedim hamişlik belli oluncaa

suzanşan burdamısın? ya ben hani geçende sordum ya benim akıntım oluyot adet bittikten 5 gün sonra demiştim bu ay olmadı o zaman bu ay yumurtlamadım mı acaba yoksa geç mi olcek

suzanşan burdamısın? ya ben hani geçende sordum ya benim akıntım oluyot adet bittikten 5 gün sonra demiştim bu ay olmadı o zaman bu ay yumurtlamadım mı acaba yoksa geç mi olcek

yumurtlama akıntısı farklı olur canım.sürekli gelen akıntı yumurtlama akıntısı değil.

suzanşan göremedim nasıl bakıcam bulamadım yani biraz açarmısın? evet biliyorum farkı ama bende hiç olmadı sadece pürtüklü akıntım oldu bu ay uzayan olmadı yani anlamadım aman neyse gerçi bıraktım ben artık takmıyorum hesaplamada yapmıyıcam kafama takıldı sadece zaten çok güldüm kendime geldim:))

kızlarrrr size birşey sorcam dün gece bir rüya gördüm birisi rahmin çok kirlenmiş o yüzden olamıyorsun deyip elini rahmime sokto ve acayip pislik çıktı sizce bunun anlamı nedirrr

hayırdı inşallah fts rahim filmi çektircektin sanırım sen bence ondan sonra rahatlıyıcaksın ve hamiş kalıcaksın. iyi yorumla iyi çıksın:)

suzanşan göremedim nasıl bakıcam bulamadım yani biraz açarmısın? evet biliyorum farkı ama bende hiç olmadı sadece pürtüklü akıntım oldu bu ay uzayan olmadı yani anlamadım aman neyse gerçi bıraktım ben artık takmıyorum hesaplamada yapmıyıcam kafama takıldı sadece zaten çok güldüm kendime geldim:))

etiketlerin üstündeki kısımda kullanıcı paneli var oraya tıklarsan açıldığında orada zaten liste halinde yazıyor itibar puanları diye

Back
X