Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Giriş tarihi: Jan 2008
Ruh Halim:
18 Mesaj için 20 Teşekkür edilmiş
KKTicaret: (0)
burası yani ölemiii o zmn 33 puanım mı var
ya benimde çok uykum var belimde göğsümde çok az ağrıyo inşallah vardır
inşallah bide size rüyamı anlatmak istiyorum kucağımda bir bebek var ilk önce üstündeki tişört pembe daha sonra bakıyorum mavi oluyo kafam karıştı rüyayı görünce inşallah hepimiz bebiş sahibi oluruz
oo inşallah ama ben bi tane istiyom
yetim kız 3 tane mi bebek var sende maşallah bu devirde iyi cesaret 3 çocukta dördüncüyü istiyormuydun yani anlamadım. daha bebeğin çok küçükmüş senin allah yardımcın olsun ne diyim. bakabilecek gücün varsa hem maddi hem manevi ne mutlu sana. ama bence biraz daha dikkat edin yani bana karışmak düşmez gerçi.
canim adetin hemen bitiminde her gün 10 gün icinde iliskiye gir ve sirt üstü pobenim adetim daha dün bitti hesaplayıcılara göre 27 günde adet oluyorum 24-29 arası diyor en verimli zamanı ben 29 undamı yumurtluycam buna göre ne zaman çalışma yaomalıyım ben 29undan öncemi sonramı önemli olan
günaydın kızlar.... canım allah bağışlasın çocuklarını.4, de geliyorsa eğer allah sana kolaylık versin canım valla bu devirde çok zor çocuk büyütmesi biz ilkine bile maddi yönden düşünerek 1 yıl sonra anca karar verebildik ki hala tereddüt ediyoruz olursa nasıl olur diye ikimiz çalışıyoruz bide.gerçi her bebek kısmetiyle gelirmiş belki bizim için daha iyi olucak bilemiyorum.allah hayırlısını nasip etsin canım hepimize
gannocum fırsat bu fırsat başla çalışmalara.biliyorsun yumurtlama dışındada hamilelik olabiliyor
evet 9 yasinda kizim,6 yasinda oglum,ve 28 aylik bir oglum daha var ben dörtte karaliydim benim son dogumda bir sürü problem oldu buradan bakabilirsinn
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=155977
canim iki ogaln ii kiz hevesim hep vardiins.olursa saglikla gelsin olmassa bisey yokya karis n olacak insanlar konusarak kendine geliyo biseyleri yapiyor veya yapmiyor sagolasin