• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

bilmiyorum valla bende merak ettim şimdi kim vermiş bana bu puanları:)) bu arada çıkıcam birazdan iftara misafirim var eve gidip yemek yapmam lazım

yok benimkinde cidden ismiminm üzerinden gidiyorum kullanıcı panelime ama itibar puanı yazan hiç bi şey yok. altında üstünde ne var senide meşgul ettim ama kusura bakma:)

puanlar ne işe yarıyooo

yarışmalardaki oylamalar gibi.senin mesajlarından birisini çok beğeniyor mesela ve o mesaja puan veriyor.o da senin dereceni yükseltmiş oluyor.puanların çok fazla olursa ona göre özel üye falanda olabiliyorsun.mause pun yazan yerin yanındaki yeşil kutunun üzerine getirirsen senin için düşünülen yazıyor mesela

buldum buldum tamamdır teşekkür ederim. körlük var sanırım biraz. bu arada dediğim yere girdiniz mi benim ağzım hala kulaklarımda da:))

yok benimkinde cidden ismiminm üzerinden gidiyorum kullanıcı panelime ama itibar puanı yazan hiç bi şey yok. altında üstünde ne var senide meşgul ettim ama kusura bakma:)

canım isminin üzerinden girersen göremezsin.ben özellikle etiketlerin üzerinde yazan kullanıcı paneli demiştim.sayfanın en üstünde yararlı linkler yazıyor ya hemen onun üstünde kullanıcı paneli yazıyor oraya tıkla

dkkana galaen müşterisinin burda maxi puan geçermi sorusunu,burdan taksi falan geçermi olarak anlayıp,tabi hanımefendi takside geçer münübüste diye yanıtlayan ablama bi alkış istiyorum sizden:roflol:kadın afallamış tabi cvp karşısında

yarışmalardaki oylamalar gibi.senin mesajlarından birisini çok beğeniyor mesela ve o mesaja puan veriyor.o da senin dereceni yükseltmiş oluyor.puanların çok fazla olursa ona göre özel üye falanda olabiliyorsun.mause pun yazan yerin yanındaki yeşil kutunun üzerine getirirsen senin için düşünülen yazıyor mesela

vallahi Bilahi bulamıyorum yaa

Back
X