Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buyacım bende gecen ay dra kontrole gittigimde sag kasıgımda kist oldugunu ve bu kendiliginden bir zaman sonra gidecegini soyledi onu ogrenmeden once hep kasık agrısı ve sag kasıgımda batma hissediyordum benimde agrılıydı yani simdi ne durumda bilmiyorum ama yine kasık agrıarım yokluyor beni ve o zaman adetim 20 gun gecikmişti dr hap verdi onunla adet oldum valla bir seneyi gecti bebek olayı için artık yoruldum takmıyorum kafaya iki kere farklı aylarda belirti hissettim ve evde test yaptım ikisinde pozitif cıktı cok umutlandım ve husran arkadaslar siz siz olun adet tarihinizde falan test yapıpta pzitif cıkarsa fazla umutlanmayın allah su ramazanın yüzü suyu hurmetine dualarımızı geir cevirmesin inşallaha.s.
canimm inan merak ettim seni kac gündür yazmadin,test sonucum bugün cikdi bekledigim gibi negatif.kirmizilardanda haber yok.ya varya hep stresten oluyor bizim bu halimiz...bakalim bende senin gbi bekliyorum arkadasim:1hug::1hug:
günaydınnn kızlarrrr!
ECRİNDE benimde bugün 11.günüm ve halaa olmadım.doktorumla görüştüm TSH VE PROLAKTİN testi istedi sonuçları aldım.TSH düşük çıktı. bakalım doktordan randevu alacağım.Senin doktorun ne diyor???
gunaydin arkadaslar.ecrindecim demek sonuclari aldin uzulme sakin senin dedigin gibi hepsi stresten oluyor.biraz rahatlamaya calis baska seylerle mesgul olsan belki unutursun doktor ilac verdimi adet olman icin peki.
ahhh oo kırmızılar hayatımızı mahvetti ben çok acayip oluyorum yaa bir bakıyorum olacak gibi lekeler oluyo sonra simsiyah rengine dönüşüyor ama hala kırmızıolamadım. stresten olduguna çok eminim ama sakin oldugumu sandıgım anlarda bile stresliyimm
canim yaa sanirim geldiler benimkiler...ilac kullanmama gerek kalmadi...ya varya onlar bizi mahvetmesin biz onlari etsek nasil olur diyorum???benim cogu zaman bunlari düsünmeye vaktim olmuyor biliomsn bazen o kadar yogun gecioki günler!!!senin bir ugrasin yokmu????
en azindan seni oyalayacak???insan düsündükce kör kuyulara düsüyor gibi oluyor...ondandirki düsünmeme taraftariyim.....a.s.a.s.a.s.a.s.
ya ben aslında teknik ressamım ama işimi yaptıgımda çok boş vaktim kalıyor bana evli bayan için ideal bir meslek ama kafayı tırlatmak üzereydim boş vakitlerimde ya burdaydım ya gebelik.org da delirmek üzereydim. o yüzden meslegimi bıraktım çok daha yogun bir işe başladım ama boş kaldıgım her dakka açıyorum düşünüyorum :sm_cool: sanırım DELİRDİM. birde aslında benim sorunum doktordan yana mesela herkes bilio neyi oldugunu ama ben bilmiyorum testlerimi yaptı ama bişey anlatmıyo bende daha çok kuruyorum kafamda
Kızlar diyorum ki ben bugun birbirimizi tanıyalım Mesela yaşlarımızı nerede oturdugumuzu ne kadarlık evli oldugumuz ne bilim belkide birbirine çok yakınızdır. Hepimizin yaşadıgı şehirler yazıyor ama neresi gibi ne dersiniz
canim ya öyle deme...doktorunu degistirsen nasil olur???mesela benim suanda iki doktorum var ikisinede devamli gidiyorum baktim birini kafam sarmadi digerine gidiomm...mecburmusunki ona gitmeye...hayirlisi olsun ins...konusmak istersenn keske imkanimiz olsa uzun uzun konussak ne güzel olur.:dance::dance:
,bende anlatim ozaman sanirim bizden baska kimse yok:dance:
17.09.1984 isparta dogumluyum.aslen adanaliyim.almanya-dortmundda yasiyrum 1 yildir.üniversite egitimine devam ediyorum ayni zamanda egitimciyim.01.04.2007 de evlendimşakkıdışakkıdı
bak iyi anlasmamizin sebebiiii buymuss demek kan kani cekmis....:dance::dance:
,
hihoyyythihoyyyt kısss hemşeriymişisizzz bende adanalıyımmmŞeniz
canim bizim bir ay oldu korunmayi birakali.bende 4 gun cektim o agriyi bugun daha iyiyim mesela su anda fazla bi agrim yok.bu ay adetim gecikirmi bilemiyorum.ama canim 1 sene kistten dolayimi olmamis bebis ben doktora sordum doktor bana adetimi sordu iki haftaya kadar patlar dedi sonra.patladigi zaman bi problem olmaz ALLAHIN izniyle.yani kistin etkisi olmaz dedi.kendi kendine patladigi icin.kistin bebege etkisi olumuymus sordunmu sen.bence seninkide psikolojiktir.yani umarim kistten dolayi bisey olmaz.valla ben cok kafama takiyorum bunu ya.napicaz bilmiyorum.
Yarın adet günüm benim ama normalde göğüslerimin şişmesi ve acıması lazımdı vücudumda hiçbir değişiklik yok.:1no2:
İlk kez böyle oluyor yıllardır heray göğüslerim 1 hafta öncesinden şişerdi.
Niye böyle oldu.:bbo:
Tedavi amaçlı (dış gebelik +kist ameliyatı geçirdim) DESOLET kullandım iki ay onu kullanırken zaten hep göğüslerim şiş gezdim. fisfisfis
Desoletten sonraki ilk adetimi görücem yada göremiycem bebiş varsa ama yok büyük ihtimal.:1no2:
![]()