• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Bu mübarek günlerde göküzüne kaldırılan bütün ellerin ve kalbimizle edilen bütün duaların kabul olmasını dilerim.

arkadaşlar slmmmm..

ateş ölçümünü dil altından mı yoksa koltukaltından mı yapıyorsunuz. Zira benim ikisi farklı çıkıyor.. Bileniniz var mı.. Gerçi bir yerde dil atı diye okumuştum ama.. Bilgilendirirseniz sevinirim...

Ateşle ilgili bazı bilgiler verilmişti. Onları bulamadım. Yumurtlamadan sonra şu kadar şu ölçüde olursa başarılıdır diye..Bilgisi olan var mı..

herkese hayırlı ramazanlar çok güzel bir aya girdik allah inşallah herkesin gönlüne göre verir.bende dahil hepimiz çocuk sahibi olmak istiyoruz.ALLAH bu ramazanı şerifte dualarımızı kabul eder:Saruboceq::Saruboceq:

arkadaslar ramazanin bereketi evlerimize yüreklerimize dualarimiza ve niyetlerimize yansisin insallah.....hayirli ramazanlarrr

arkadaşlar slmmmm..

ateş ölçümünü dil altından mı yoksa koltukaltından mı yapıyorsunuz. Zira benim ikisi farklı çıkıyor.. Bileniniz var mı.. Gerçi bir yerde dil atı diye okumuştum ama.. Bilgilendirirseniz sevinirim...

Ateşle ilgili bazı bilgiler verilmişti. Onları bulamadım. Yumurtlamadan sonra şu kadar şu ölçüde olursa başarılıdır diye..Bilgisi olan var mı..

canım yumurtlamadan sonra diğer günlerde olan yüksekliğin altına düşmemesi hatta biraz artış göstermesi gerekiyor eğer hamiş kalındıysa ben öyle biliyorum zaten adet olacağın zaman düşer bu kesindir. ben koltuk altından ölçüyorum.

günaydın herkese uzun zamandır yoktum tatildeydim güzelce dinlendim. bu arada ben yokken hamile olduğunu öğrenenleri tebrik ediyorum. kızlar takmamak süper bi şey bence cidden takmayın ben tatilde süperdim çocuk olsun diye değil eşimle istediğim için birlikte oldum ohh be dedik ikimizde dünya varmış:)))) bir arkadaşımın teyzesi 6 yıl uğraşmış doktorlar sorun yok demişler ama bebiş olmamış sonra artık tüp bebeğe karar verilmiş iğne olacağı gün hastaneye gitmiş ve güzel haberi almış tüp bebek olmadan bebiş gelmiş çünkü kafası rahatmış nasıl olsa tüp bebekle olucak diye o yüzden rahatlatın kendinmizi

arkadaslar hepimize hayirli ramazanlar.ALLAH bu mubarek gunlerde dualarimizi kabul eder insallah.
kislar ordamisiniz bilmiyorum ama lutfen biri bana cvb versin.gece dogru duzgun hic uyuyamadim.sabah gelir gelmez pc actim.durumu anlatiyim size.2 yillik evliyim bizde 1 haftadan beri bebis calismalarina basladik.hesaplamalarima gore cumartesi yumurtlama gunummus.neyse cumarteside yaptik.ama ben cumartesi pazar sol kasik agrimdan duramadim.en sonunda gece vermidon ictim su an biraz daha iyi.ama hala var.basina boyle bisey gelen varmi bu nedendir.sadece sol bide sagda hicbisey yok.sanki elledigimde elime sert bisey geliyor.ben yurtdisindayim.ama bugun ne olursa olsun doktora giicem ama gidene kadar catliycam burda.

cetvelim oldu sonunda teşekkür ederim yardımcı olan arkadaşıma:) buya benimde bazen tek taraflı ağrım oluyor bazen sağda bazen solda bunun yumurtlamayla bir ilgisi var sanırım bi araştır istersen internetten

Herkese merhaba,

Sitenin bugüne kadar sadece okuyucu olarak takipcisiydim yani sessiz takipcilerden :) Umuyorum herkes en kısa zamanda bebeklerine kavusur.

Benim her gebeliğim hep doktor takibiyle gerçekleşebildi. Folikilometre takibi diye birsey var eminim duymuşsunuzdur bu takiple 2 kez gebe kaldim, bir oğlum var ve ikinci gebeliğimi 5 aylikken sonlandirmak zorunda kaldık ve çok zor günler geçirdik. Şimdi tekrar gebelik için doktora gideceğim, umuyorum bu sefer bebeğime sağlıkla kavuşabilirim.

merhaba "buya",

bahsettiğin ağrılar cumartesi gününün yumurtlama günün olduğunu söylediğin için kesin yumurtlama ağrısıdır. sonrasında geçmis olması ya da azalmış olması gerekiyor. umuyorum yumurtlama günündür o gün ve eğer ilişkide bulunduysanız gebelik ihtimaliniz oldukça yüksek oluyor....

merhaba "buya",

bahsettiğin ağrılar cumartesi gününün yumurtlama günün olduğunu söylediğin için kesin yumurtlama ağrısıdır. sonrasında geçmis olması ya da azalmış olması gerekiyor. umuyorum yumurtlama günündür o gün ve eğer ilişkide bulunduysanız gebelik ihtimaliniz oldukça yüksek oluyor....

tabi buna ek olarak şunuda söylemek gerekiyor, bazen bu ağrılar insanı yanıltabiliyor. Yumurtlama ağrısını çektikten birkaç gün sonrada yumurtlamak mümkün olabiliyor dolayısıyla bunun en kesin çözümü doktor takibi diyorum ben......

Kıslarrrrrr,
adetimin normal tarihi 5 Eylül.. Bende haftasonu kasıkta batma sızlama vardı..Sizce bu yumurtlama ile iligli midir.. yoksa hamilelik belirtisi olabilir mi..

Kıslarrrrrr,
adetimin normal tarihi 5 Eylül.. Bende haftasonu kasıkta batma sızlama vardı..Sizce bu yumurtlama ile iligli midir.. yoksa hamilelik belirtisi olabilir mi..

Eğer adet olacağın tarih 5 Eylül'se yumurtlama ağrısı olma ihtimali zor gibi gözüküyor. Umarım hamilelik belirtisidir... Bir önceki adet tarihin neydi ona göre hesaplama yapabilirsin.

Eğer adet olacağın tarih 5 Eylül'se yumurtlama ağrısı olma ihtimali zor gibi gözüküyor. Umarım hamilelik belirtisidir... Bir önceki adet tarihin neydi ona göre hesaplama yapabilirsin.

Su perisi bir önceki adet tarihim 10 Ağustos.. Hesaplama yumurtlama hesaplaması ise 14. gün 22-23 gibi oluyor.. Benim kasıkta batmam 29 unda başladı.. Ne dersin..

kizlar bugün benim 10.günüm gecen yeni doktordan geldim ve yine hamis degilim:çok üzgünüm: aslinda artik üzülmiycemm inaniyorumki o gelmek icin en uygun zamani bekliyor.
o kadar güzel bi ayin icindeyizki insallah duanizi eksik etmeyinnnn.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

su perisi su anda dedigin gibi azalma oldu gerci aksam vermidon aldim bi tane ama onun etkisi gecmistir.bide cok afedersin kabizlik var ne zamandan beri ben ondanda agrim olabilecegini dusundum ama tam olarak bilemem tabii.insallah dedigin gibidirde hamile kalmisimdir.insallah hepmiz kaliriz tabi. bu mubarek gunlerde ALLAHdualarimizi kabul etsin.canim bide cok sordum ama her yumurtlama zamaninda boyle agri olurmu. benim ilk defa boyle oldu.cunku adetime de 15 gun var daha.

buya benim genelde adet bittikten sonra olur kasık ağrım ama çok fazla değil yani beni rahatsız edecek kadar olmaz.

merhaba kızlar.hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.ankakuşu seni kutlarım canım.Allah sana sağlıklı hamilelik , sağlıklı bebiş ve hepberaber güzel bir yaşam nasip etsin.
benim adet tarihim 30 ağustostu hala gelmedi hiçbir belirtide yok.bir de benim adetim birkaç aydır birgün önceden gelirdi.bu ay çok seyahat ettim ondan gecikti diye düşünüyorum sizce öyle birşey olabilir mi?

Back