• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

bugun doktora gidiyorum kızlar heyecanlıyım ama stresliyimde aynı zamanda inşAllah iyi haberlerle gelirim

EWET canım artık gidim 9uncu gün bugun herhalde yeterince bekledim kesin çıkar diyorum varsa eger tabi ki

haber verebilecekmiyim bilm,iyorum ama eger pozitif çıkarsa deliler gibi aglarım ve bir yere atıp kendimi size yazarım... çok karışık bir haldeyim yaa içimden bir ses var diyo bu ay tuttu sevin diyo ama korkuyorumda yine sevinmeye Allahım hayırlısıynı versin Dualarınızı eksik etmeyin nolurrr

ankakuşu bu arada bize yaşadığın belirtilerden bahset olur mu.. :)

kızlar benim normalde adetimden önce hiçbir belirtim olmaz. belki biraz karnımda şişkinlik olur o kadar. ama genelde düzenli olduğu için ben ne zaman geleceğini bilir hazırlıksız yakalanmam. regl olduktan sonra öyle aman aman bi şikayetim olmaz bazen (yılda 1-2 defa) karnımda şiddetli ağrı yapar o kadar.
gebelikte de pek bi belirti yaşamadım sadece 5 gün öncesinden belim ağrımaya başladı. pis bi ağrı. hani belin ağrır ovarsın geçer öyle değil. eşim masaj yapmaya kalktı hiç bi rahatlama hissetmedim. ama çok şiddetli de değildi. garipti sadece. bir de reglimin geçtiği gün çok midem yandı o kadar ama o mide yanması da hamilelikle ilgili midir değil midir bilmiyorum.
yani hiç üzülmeyin belirti falan olmuyo diye.
Allah hepinizin gönlüne göre versin. kucağınız dolsun inş

ya arkadaşım çsin
lı etm ama anladığım kadarıyla çok istiyomuşsun bebeğini allah hayırni sayılırıok sevindim senin adına mrb ben ye

Back