• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

ankakuşu çok dua etmiştim senin için umarım hamilesindir
bende idrar testini 1 gün gecikmişken yaptım saatler sonra 2.çizgi hafif belirdi ümitlenmedim ama hamişmişim
dünde doktora gittim keseyi ve yolk sacı gördük çok şükür inşallah kalp atışlarınıda duyarız

kızlar şöyle bir kontrol listesi vardı hatırlar mısınız??

1-Mide bulantısı.
2-Baş dönmesi.
3-Tansiyon düşmesi.
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık.
5-Kasıklarda batma yada sancı,
6-Kirpiklerin karışması …
7-Bel ağrısı…
8-Akıntı artması..
9-Göğüslerde hassasiyet..
10-Göğüslerde şişme..
11-Göğüs uçlarının acıması…
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması .
13-Sık idrara çıkma…
14-Uyku hali...
15-Halsizlik.
16-Ağızda kuruluk
17-Ağızda metal tadı hissetmek.
18-Dudakların fosur fosur olması..
19-Göz bebeklerinin büyümesi...
20-İdrar kokusunda değişme...
21-Kokulara aşırı hassasiyet
22-Gazlı olmak …
23-Mide yanması...
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi…
25-Bel kalınlaşması………
26-Adet gecikmesi..
27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme..
28-Mide kazınması-çok acıkma..

bunlarin cogu bende var ben anlayamdim canim ya nerden buldun sen simdi bunu:uhm:

kızlar şöyle bir kontrol listesi vardı hatırlar mısınız??

1-Mide bulantısı.
2-Baş dönmesi.
3-Tansiyon düşmesi.
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık.
5-Kasıklarda batma yada sancı,
6-Kirpiklerin karışması …
7-Bel ağrısı…
8-Akıntı artması..
9-Göğüslerde hassasiyet..
10-Göğüslerde şişme..
11-Göğüs uçlarının acıması…
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması .
13-Sık idrara çıkma…
14-Uyku hali...
15-Halsizlik.
16-Ağızda kuruluk
17-Ağızda metal tadı hissetmek.
18-Dudakların fosur fosur olması..
19-Göz bebeklerinin büyümesi...
20-İdrar kokusunda değişme...
21-Kokulara aşırı hassasiyet
22-Gazlı olmak …
23-Mide yanması...
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi…
25-Bel kalınlaşması………
26-Adet gecikmesi..
27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme..
28-Mide kazınması-çok acıkma..

bunlarin cogu bende var ben anlayamdim canim ya nerden buldun sen simdi bunu:uhm:

Canımcım Bunlar uzun zamandır formda var ama aynı adet belirtileri aslında çokta güvenmemek lazım sen benden daha ii biliosun ya kızlar bu stres bu sitede birz daha artmıyormu sürekli anladıgım kadarıylada buraya girmektende vazgeçemiyoruz o zmn sitede gebelik dışında birşeyler yapalım başka bir konu konuşsak olmazmı mesela

ankakuşu çok dua etmiştim senin için umarım hamilesindir
bende idrar testini 1 gün gecikmişken yaptım saatler sonra 2.çizgi hafif belirdi ümitlenmedim ama hamişmişim
dünde doktora gittim keseyi ve yolk sacı gördük çok şükür inşallah kalp atışlarınıda duyarız

canım benim, çoook teşekkür ederim. gözlerim yaşardı, sağol varol bebişinle, mutlulukla inşallah... allah kucağına almayı nasip etsin. ben de yarın kan vereyim diyorum...

haziran ayında bu topikte sık sık konuşuluyodu bu liste sonra topik arşive kalktı ya, ben de hatırlatayım dedim. inşallah herkesin işine yarar.
gerçi bunlara bakıp bakıp belirtilere kaptırmak da var işin içinde ama yine de siz de görün istedim.

ankakuşu canım resim çok küçük ikinci çizgi hiç görülmüyor:(yada benmi bakamadım acaba neyse hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım olmadı yarın git kan tahlili yap stresten kurtul

ankakuşu testin o kadar hamiş gibi duruyorki inşallah doğrudur yarın kan testi yaptırabilirsen yaptır ve bizi haberdar et

ankakuşu canım resim çok küçük ikinci çizgi hiç görülmüyor:(yada benmi bakamadım acaba neyse hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım olmadı yarın git kan tahlili yap stresten kurtul

o küçük resmin üzerine tıklarsan büyük halinin görünmesi lazım, çok sağol, zaten kafaya koydum yarın gidicem

evet ankakuşu şimdi gördüm şimdiye kadar hiç test zede olmadıysan umudun çok ama yinede bencede yarın kan tahlilini yaptır en azından ne kadarlık olduğunuda öğrenmniş olursun ayy bak heyecanlandım şimdi sonucu bizlere bildir emi

hayırlı olsun canım bence %99 hamilesin test yanlış negatif gösterebilir ama yanlış pozitif göstereceğini sanmıyorum.ama yinede kan testi yapmakta fayda var.

günaydın bende bakmak istiyorum teste nedrden görebilirim anlamadım yardımcı olursan sevinirim.

günaydın bende bakmak istiyorum teste nedrden görebilirim anlamadım yardımcı olursan sevinirim.

günaydın canım hemen anlatayım ankakuşu'nun profil sayfasına gireceksin istatistiklerden fotoğraf albümünü tıkla resmin üzerine tıkla resim büyüyor
inşallah anlatabilmişimdir

ANKA KUŞU kendini çok kaptırma canım aynı şey benim başıma 2 defa geldi hatta 1 tanbesi buı ay benimde resmi orada biliosun. o yüzden kaptırma kan testi yaptır öle sevin yoksa çok üzülürsün

Back