Erken Hamilelik Belirtileri

bizimde çoğu ay kaçıyor yumurtlama tam anlamadım ama eşim karar veremedi galiba henüz yada kafası karışık yada stresli:) ama bu ay karalıyım bide tatil ayarladım:)

valla ben tatilimi yaptım kafamı rahatlattım bu ay yumurtlamayıda o yüzden takmadık eşimle:içelim: biraz fazla rahatladık galibakaydirigubbakcemile3

bizimde çoğu ay kaçıyor yumurtlama tam anlamadım ama eşim karar veremedi galiba henüz yada kafası karışık yada stresli:) ama bu ay karalıyım bide tatil ayarladım:)

canım tatilini yumurtlama tarihine göre ayarlarsan süper olur.insan tatile gidince relax oluyor.kafan rahat olunca belki hamile kalırsın(İnşallah)

ne strese geliyo ne rahatlamaya olmuyor ama hayırlısı inşallah denk gelicek:) arkadaşlarımın yarısından fazlası nerdeyse evlendikleri gece hamile kaldı bizim sıra gelmedi sanırım henüz. bu arada çıkmam lazım. eve gidip yemek yapmalıyım takıldım çocuk mevzuna unuttum evi:)) yarın görüşürüz iyi akşamlar

Ben Bekarken Alman Hastahanesine gitmiştim regl çok sancılı oluyor diye o zmn doktor bana sende diger kadınlara göre %1 fazlalıkta erkekli hormonu var demişti. çocugum olurmu diye sormuştum olur ama normal bir kadına göre daha geç olurmuş.. acaba hala onun etkisi varmıdır yaa( yada 15 ay yeterince geç değilmii??

hala kafanda soru işareti varsa dr una danış bence.en sağlıklı bilgiyi o verecektir sana

vucut ısısını sahabmıo ölçmek gerekiyor şimdi ölçsem ne olur ve kaç çıkmalı hamileysem yada degilsem

arkadaşım inanılmaz stres yapıyorsun rahat bırak artık olacağı varsada olmayacak yok ısı yok tahlil inanılmaz takıyorsun bak kaç arkadaş sana ne demiş haksızda değiller adet günü çok merak ediyorsn tahlil yaparsın yok yani bebek varsa bile bu stresi ona ne diye çektiriyorsunki biraz kendini başka şeylere vermeye çalış

kızlar hepimiz aynı hataya düşüyoruz.yapmayalım bunu biraz sakinleşelim.biz kendimizi strese soktukça bebekte gelmiyor üstelik birde bütün düzenimiz mahvoluyor.adet günleri düzensizleşiyor ondan sonrada hamilemiyim değilmiyim derken psikolojimizde bozuluyor.Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur.kendimizi psikolojik olarak bu kadar paralamamızın bir yararı yok.aksine zararı oluyor.biliyorum takmamak mümkün değil ama elimizden geldiğince kendimizi rahatlatmaya çalışalım.Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::enbuyukkk:

gün içerisinde ölçtüm 36.7 ama ben hamiş dilim galiba yine çok stresten dolayı geçikti bakalım ne olacak yine söktürücü yolları görünüyor bana ((

kızlar ben bişey sorabilir miyim? mesela şimdi bi kadın ağustosun 10unda regl oldu bitti sonra mesela 22-24 ağustos gibi de eşiyle birlikte oldu ve hamile kaldı. diğer regl günü de 5 eylül olsun. bu kadın 5 eylülde yine regl olur da sonraki aylarda mı regl olmamaya başlar yoksa hamile kaldıktan sonraki ilk regl döneminde de olmaz mı? ay inş. anlatabildim kendimi. mesela normal regl gününden 2 gün önce bile hamile kalanlar oluyormuş, hemen 2 gün sonra regl olmamaya başlıyor mu insan yoksa gelecek aya mı sarkıyor adet görmeme??

günaydın kızlar. ya bu erkeklik hormonu meselesi nedir bana biraz saçma geldi adeti çok sancılı geçen ve hemen bebek sahibi olan insanlar var ne alaka adetin ağır geçmesiyle. mesela ben hiç regl dönemimde ağrı çekmem ufacık bile ( maşallahhhh) ama bebişim olmuyor hala:))

rabia tam bilmiyorum ama sanırım olanda var olmayanda ama internette okuduğum döllenme başladıktan sonra adet olunmayacağı yani tam detay bilmiyorum ama olunadabiliyor örnekleri var.

KIZLAR HERKESE GÜNAYDIN
MUTLU HABERLEİRMİ VERMEK İSTEDİM :roflol::roflol:

ÇİFT ÇİZGİYİ BU SEFER TUTUTRDUM ..

4.GÜN GEÇMİŞTİ TEST YAPTIM . SONUÇ POZİTİF.
6.AYIM DA BAŞARDIM. :sm_cool::sm_cool:

TEK BELİRTİDE GÖĞÜS UCLARIN ACAYİP SERTLEŞTİ VE ACIDI ;
DOKUNMUYORDU.

kızlar dün akşam üstü kahverengi lekelenme geldi çok az nedir acaba ilk defa oldu sizce adetmi olacam yoksa ?

cAnimcim gozun aydin:teytey:

seni ve esini cok cok tebrik ediyorum.RAbbim saglikla kucaginada almayi nasip etsin insaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…