Bana kimse bişey söylemiycek herhalde ???:çok üzgünüm:
edit : cevapları görmedim kızlar pardon :)))
canım yazdık ama görmedin sanırım daha bugün 13. günün acele etme ama sen yinede çalış çünkü spermler orda 72 saat yaşıyor biliyorsun hihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana kimse bişey söylemiycek herhalde ???:çok üzgünüm:
edit : cevapları görmedim kızlar pardon :)))
Nere gidionuz kıs asprin:))
bizde her bayram adanaya giderdik bu bayram gitmiyoruz kriz nedeniyle:))
Evet bende öle biliom sıcak su sıcak hava spermleri öldürüo hatta ilişkide bulunulan odanın bile çok sıcak olmaması lazımmış
asspirin çok yeni ateşin yazdım da okumadın daha buraya yazıyım 15-17.günler öneli yumurtlamada ateş ölçme yöntemi işe yarıyor..
cidden süper soru benimde aklıma o takılıyor yumurtladığımız günü hadi buluyoruz ama iş işten geçmeden yakalamak lazım gerçi şuda var herkes yumurtlama başlamadan önce çalışın diyor drlarda benim bildiğim adet bittikten 4 gün sonra başlamak ve adet başlamadan önceki 9 . güne kadar çalışmak sanırım kesin çözüm buKıslar bişe sorcam dün konuşmuştuk ya akıntı olayı yumurtalar çatlayıncamı gelio o akıntılar yani çatlayınca iş işten geçmişmi oluo o akıntıları gördügüm zaman geçmi kalmışım demek oluo
kızlar bu yanma yada idrar olayınız yenimi oluyor hep mi vardı. eger yeni oluyorsa hamileyken idrar acayip geliyor ilişkide. ben hamile kalıdıgımda acayip idrarım oluyordu. yanma sızlama felan. normalde olmazdı hiç
bende hep hemen ayaga kalıyodumm ama son ayımda kalkmıyorum ve yastık koyuyorum
bakalım inş allahım emeklerimi boşa çıkarmaz
karma07 sen neden hep sessizsin
tabi canım hortumu sokup suyu da sonuna kadar açıyoruz ki tazyikli suyla bi güsel yıkansın..pür-ü pak olsunnn...deli yaaakaydirigubbakcemile3GEBELİK İÇİN ÖNERİLER;
Gebe kalmayı planladığızda 3 ay öncesinden korunmayı bırakın
Gebe kalmak için en uygun zamanda gün aşırı ilişkide bulunun
Gebelik için uygun dönemdeki ilk ilişkiden önce ve iki ilişki arasında erkeğin 48 saat boşalmamasının ideal olduğunu unutmayın
Sabah erken saatte ilişkide bulunun
Kayganlaştırıcı kullanmayın
Hiçbir zaman vajinal duş yapmayın
Vajinanın doğal duruşunu sağlayan gebelik için uygun pozisyonları tercih edin
Alternatif seks yöntemlerinden uzak durun
Su altında ilişkide bulunmayın
KISLARR VAJİNAL DUŞ NE YAWW BEN BİLMİOMMM HORTUM MU SOKULUYOO :))))))))))