• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

asspirin çok yeni ateşin yazdım da okumadın daha buraya yazıyım 15-17.günler öneli yumurtlamada ateş ölçme yöntemi işe yarıyor..

Kıslar bişe sorcam dün konuşmuştuk ya akıntı olayı yumurtalar çatlayıncamı gelio o akıntılar yani çatlayınca iş işten geçmişmi oluo o akıntıları gördügüm zaman geçmi kalmışım demek oluo

asspirin çok yeni ateşin yazdım da okumadın daha buraya yazıyım 15-17.günler öneli yumurtlamada ateş ölçme yöntemi işe yarıyor..

tamam canım sağol ateşimi takip edicem bakalım nolucak. ayy tamda bayrama denk geliyor zaten hep böyle oluyor bizim ya daha bi ay adam akıllı çalışamadık bi kere yapabilsek şöyle gün aşırı düzenli olmuyo diyip dr gidicem ama hala denk gelmedi demekki bunda da bi hayır var çünkü hep bi şeler çıkıyor benneyaptımki

Kıslar bişe sorcam dün konuşmuştuk ya akıntı olayı yumurtalar çatlayıncamı gelio o akıntılar yani çatlayınca iş işten geçmişmi oluo o akıntıları gördügüm zaman geçmi kalmışım demek oluo
cidden süper soru benimde aklıma o takılıyor yumurtladığımız günü hadi buluyoruz ama iş işten geçmeden yakalamak lazım gerçi şuda var herkes yumurtlama başlamadan önce çalışın diyor drlarda benim bildiğim adet bittikten 4 gün sonra başlamak ve adet başlamadan önceki 9 . güne kadar çalışmak sanırım kesin çözüm bu

Asspirin bu ay yumurtlamamı kaçırdım hem de tam 7 gün ama ateşimi görüyorsun Allahtan ümit kesilmez evet düşecek ateşim ama yinede iyi gidiyor sen ankaraya gidene kadar çalış..

Kıslar benim burda iş arkadaşım evlendinin ilk gecesinde hamile kalmış tek boşalmada regl gecene kadar anlamamış hamiş oldugunu çok ilginç ya

İlişki sonrası
Eğer ilişki sonrası kadın hemen ayağa kalkarsa fazla miktarda meni dışarıya kaçacaktır. Spermler rahim ağzına ulaşacak yeterli zaman bulamadıkları için bu durum gebelik elde edilmesi açısından önemlidir. Gebe kalmak isteyen bir kadın ilişkiden hemen sonra ayağa kalkıp idrar yapmaya ya da yıkanmaya gitmemelidir. İdeal olan kalçalarının altına bir yastık koyarak 20-30 dakika kadar yatmasıdır. Erkek de meni kaçağını azaltmak için birkaç dakika kadar kendini geri çekmemelidir.

İlşiki öncesi yapılan duş vajen pH'ını değiştireceğinden gebelik şansını olumsuz yönde etkiler. Spermin yaşama şansı tehlikeye girer, ilişkiden hemen sonra yapılan duş ise spermleri ortamdan uzaklaştıracağından, şansı azaltır. Ayrıca duş, bakterileri kadın üreme sistemi içinde yukarılara doğru zorlayarak enfeksiyon ve dolayısı ile infertilite şansını arttırır.

kızlar bu yanma yada idrar olayınız yenimi oluyor hep mi vardı. eger yeni oluyorsa hamileyken idrar acayip geliyor ilişkide. ben hamile kalıdıgımda acayip idrarım oluyordu. yanma sızlama felan. normalde olmazdı hiç

arkadaşlar benimde sabah idrarim çok koyu geliyor ve bugünde yanma oldu arkadaşımızın dediği gibi ama regl dönemine yaklaşırkende idrar koyulaşıyormu acaba çünkü karnım hafif arıyor rgl olucakmışım gibi ama idaririmi ederkende yanma oluyor hatta wc den çıktıktan sonrada yanmam devam ediyor biraz ..... anlıyamadım adet belirtismi .... yoksa gebelik belirtisimi...... yardımcı olun kılzar

kızlarrrrr, duş ne ilişki öncesi ne sonrası önerilmiyoo sıcak su torbası daaa. kaçının bunlardann doktorumda söylemişti. nerden duyduysanız yanlış o banyolar torbalar falan. hamile kalan arkadaşın da denk gelmiştir. normal sıcaklıkta ortamda ilişkiye girip kalkmadan en az 1 saat yatmak ve mümkünse ertesi sabah duşa girmek gereklii. ben bunu bilir bunu söylerimm. üstteki yazıları da doktor alper mumcunun sitesinden buldum, umarım faydalı olur.

bende hep hemen ayaga kalıyodumm ama son ayımda kalkmıyorum ve yastık koyuyorum
bakalım inş allahım emeklerimi boşa çıkarmaz :(

biliyorum kalkmamak zor ama napalım katlanacağız canımm, geç saatlerde ilişkiye girip hiç kalkmadan uyursanız sabahta duş alırsanız belki daha iyi olurr. böle diyom ama bende kalkıyorumm en fazla yarım saat durabiliyorumm uyuyamazsam.
inşallah rabbim yüzümüze gülecekkk:teselli:

GEBELİK İÇİN ÖNERİLER;

Gebe kalmayı planladığızda 3 ay öncesinden korunmayı bırakın
Gebe kalmak için en uygun zamanda gün aşırı ilişkide bulunun
Gebelik için uygun dönemdeki ilk ilişkiden önce ve iki ilişki arasında erkeğin 48 saat boşalmamasının ideal olduğunu unutmayın
Sabah erken saatte ilişkide bulunun
Kayganlaştırıcı kullanmayın
Hiçbir zaman vajinal duş yapmayın
Vajinanın doğal duruşunu sağlayan gebelik için uygun pozisyonları tercih edin
Alternatif seks yöntemlerinden uzak durun
Su altında ilişkide bulunmayın

KISLARR VAJİNAL DUŞ NE YAWW BEN BİLMİOMMM HORTUM MU SOKULUYOO :))))))))))

karma07 sen neden hep sessizsin

günaydın. şekerler ben işyerimden takip ettiğim için hem iş hem yazışma pek olmuyo yani. o yüzden sık sık yazamıyorum. sayfalar da o kadar hızlı ilerliyoki okumaktan yazmaya fırsat kalmıyo kafamçokkarıştı

daha önce bahsetmiştim bu ay progestan kullandığımı. ilaç bitti nihayet regl oldum. bugün veya yarın tahlil sonuçlarımı göstermeye gitcem doktora. bakalım bu ay nasıl bi taktik vercek... :sm_confused:

Kıs ndk oranı yıkıosun ya işte bazı kadınlar abartılı yıkıolar böle banyoda içine içine bi sürü su tutuolar ona vajinal duş denio bende biras yapıom galiba off

Cuma günü doktora gittiğimde bi görsem yumişlerimin şöle 18.mm-25mm olduklarını havaya uçucam inş.büyümüşlerdir ya kızlar bişey sorucam yumurta büyürken fazla sancı oluyomu sizde yoksa çatlarkenmi daha çok oluyo

GEBELİK İÇİN ÖNERİLER;

Gebe kalmayı planladığızda 3 ay öncesinden korunmayı bırakın
Gebe kalmak için en uygun zamanda gün aşırı ilişkide bulunun
Gebelik için uygun dönemdeki ilk ilişkiden önce ve iki ilişki arasında erkeğin 48 saat boşalmamasının ideal olduğunu unutmayın
Sabah erken saatte ilişkide bulunun
Kayganlaştırıcı kullanmayın
Hiçbir zaman vajinal duş yapmayın
Vajinanın doğal duruşunu sağlayan gebelik için uygun pozisyonları tercih edin
Alternatif seks yöntemlerinden uzak durun
Su altında ilişkide bulunmayın

KISLARR VAJİNAL DUŞ NE YAWW BEN BİLMİOMMM HORTUM MU SOKULUYOO :))))))))))
tabi canım hortumu sokup suyu da sonuna kadar açıyoruz ki tazyikli suyla bi güsel yıkansın..pür-ü pak olsunnn...deli yaaakaydirigubbakcemile3

Back