• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

birşey sormak istiyorum, ilişkimden beş hafta sonra idrar tesi yaptırdım ve negatif çıktı şu anda 8. hafta regl oldum ama hala hamile olduğumu düşünüyorum karnımda şişlik var ki normalde yoktu ve midem bulanıyor psikolojikmi onuda bilmiyorum kan veremediğim için de idrar testi yaptırdım,şuanda üzerinde görme oldu gibi hissediyorum sizce beş haftalıkken labarotuarda idrar tesinde negatif cıkınca sonuc kesin olurmu yoksa bir hata olmuş olabilirmi ve sekiz haftalıkken yarın falan tekrar eczaneden test almayı düşünüyorum bu durumda kesin sonuç çıkarmı, bilen cevaplasın lütfen

birşey sormak istiyorum, ilişkimden beş hafta sonra idrar tesi yaptırdım ve negatif çıktı şu anda 8. hafta regl oldum ama hala hamile olduğumu düşünüyorum karnımda şişlik var ki normalde yoktu ve midem bulanıyor psikolojikmi onuda bilmiyorum kan veremediğim için de idrar testi yaptırdım,şuanda üzerinde görme oldu gibi hissediyorum sizce beş haftalıkken labarotuarda idrar tesinde negatif cıkınca sonuc kesin olurmu yoksa bir hata olmuş olabilirmi ve sekiz haftalıkken yarın falan tekrar eczaneden test almayı düşünüyorum bu durumda kesin sonuç çıkarmı, bilen cevaplasın lütfen

hoşgeldin canımm, neden kan testi yaptıramıyosunn. kan testi yapsan için rahat olurrr. umarım dediğin gibidirr. hiç gecikmen oluyomuydu daha öncelerde???

mavişimxx canım bir arkadaşımında böle problemi var ama doktora gidemiyor hamile kalmak istiyor ama olmuyor özel msj kapalıydı senin kullandığın bu uyuşturucu kremin ismini alabilirmiyim canım

Günaydın kızlarrrrrr:sm_cool: nasılız bugün?
Buarada az önce şu vajinal duşu okudumda. Ben de bu olayı çok yapardım. Sonunda ne oldu biliyomusunuz? 3 gün hastanede yattım.Sebebi ise orayı yıkamak :1no2: iltihap karın içi boşluğuma kadar yayılmıştı. doktor dediki bir daha asla oraya su girmemesi lazım. Doğasını bozarsın allah korusun baş edemeyeceğimiz durumlar ortaya çıkabilir. Siz siz olun sakın böyle bişi yapmayın. Çok acı çekiyo insan :çok üzgünüm:

jasmin hepimizin harcı borcu vardır küçük ya da büyük rahat ol en önemli bebeşin var.Sen üzülürsen yafrunda olumsuz etkilenir yapma bebişim allahın vermiş olduğu hediyenle yetin ..
Allah tez zamanda borçlarınızı kapatmak için inşallah vesile olur meleğin ..
Mucizen o
Dün eşim milli piyango için hayal kuruyor hani büyük değil küçük meblağ için ama dedim inş.çıkmazda sağlıklı bebişim olur..

jasmin hepimizin harcı borcu vardır küçük ya da büyük rahat ol en önemli bebeşin var.Sen üzülürsen yafrunda olumsuz etkilenir yapma bebişim allahın vermiş olduğu hediyenle yetin ..
Allah tez zamanda borçlarınızı kapatmak için inşallah vesile olur meleğin ..
Mucizen o
Dün eşim milli piyango için hayal kuruyor hani büyük değil küçük meblağ için ama dedim inş.çıkmazda sağlıklı bebişim olur..

teşekkür ederim ne yapayım canım elimde değil bbişime neler almak istiyorum ama olmuyo böle hayal etmemiştim ama rabbimin bana verdiği meleğim bana dayanak olacak bebişim beraber aşıcaz onunla

emla kremi canım ama ben doktorada gittim aydına ALLAH bin kere razı olsun doktorumdan onun sayesinde çok ama çok mutluyum arkadaşın sakın bu sorunu çözmeden hamile kalmak istemesin çünkü muayne olamaz altdan normal doğum yapamaz her konuda yardımcı olurum ben

hoşgeldin canımm, neden kan testi yaptıramıyosunn. kan testi yapsan için rahat olurrr. umarım dediğin gibidirr. hiç gecikmen oluyomuydu daha öncelerde???

kan veremiyorum maleseff :( ayrıca cevapladığınız için teşekkür ederim, durum hakkında ne diyorsunuz sizce o zaman yaptığımız test doğrumudur yada cumartesi günü de eczaneden alıp tekrar yapıcam sekizinci haftanınn sonu olmuş oluyor, o zaman yanılma payı olabilirmi ya psikolojikmidir nedir sürekli hamileymişim gibi hissediyorum karnımda birşey oynuyormuş gibi düşünüyorum :(

Ceyda bence eger hamiş olsaydın idrar testinde çıkması lazımdı canım 8 hafta diosun çok düşünmemeye çalış bu ay çalışmalara devam et bence

ceydaselin idrar tahlilleri herzaman doğru yanıt vermeyebiliyor. ama adet olmuşsun ya demekki gebelik yok maalesef:( üstüne görme durumu olsa normal adetten farklı olurdu az ve kahverengimsi olup hemen biterdi. istersen eczanaden bi test al yap, yine negatif çıkarsa sende bizimle beraber gelecek ayın çalışmalarına başlarsın canım. psikolojik olma ihtimali çok yüksek biz burna ne belirtiler yaşadık ne gecikmeler yaşadık ama sonu hüsran oldu. düşünmemeye çalış ve bidahaki aya konsantre et kendini. karındaki şişlik ve kıpırdamalar gaz olabilir canım. keşke kan tahlili yaptırabilseydin. bu tahlil korkunu yenmen şart bebek olursa çok tahliller yapılacak, kaçışın olmayacak ne yazıkki

Ceyda bence eger hamiş olsaydın idrar testinde çıkması lazımdı canım 8 hafta diosun çok düşünmemeye çalış bu ay çalışmalara devam et bence

beşinci haftanın sonunda test yapmıştım idrarda negatif çıkmıştı, şuanda sekizinci hafta oldu haftasonu tekrarlamayı düşünüyorum, bebek şuan istemiyorum malesef o yüzden bu çekinmemin sebebi zaten...
benim bilmek istediğim beşinci haftada labaratuarda yapılan idrar testi kesin sonuç verirmi yani ben şu an kuruntumu yapıyoruım yoksa hamile olabilirmiyim

Bugun 7.günüm kıslar yumurtlamaya başladım galiba kasıklarımda batmalar felan başladı yuppiiiiiiiiiiii ehhehe

adetten sonra mı 7. gününnn adet başlangıcından itibarenmiii??? benim adet başlangıcımdan itibaren 12. günümm bendede batmalar varr batma değil ağrı var resmen sağ kasığımdaa, yarın bi gidiim bakalım ne dicek doktorumm:çok üzgünüm:

O zaman sen bu hafta sonu gene test yaptır negatif çıkarsa kesin degilsindir 8.haftada varsa mutlaka çıkar bence canım düşünmemeye çalış bazı kadınlara oluomuş üstüne görme 4 ay normal regl olup anlamayanlar var ama .drar testi yaptırmadıkları için anlamıolar varsa eger 8.haftada mutlaka çıkar canım

beşinci haftanın sonunda test yapmıştım idrarda negatif çıkmıştı, şuanda sekizinci hafta oldu haftasonu tekrarlamayı düşünüyorum, bebek şuan istemiyorum malesef o yüzden bu çekinmemin sebebi zaten...
benim bilmek istediğim beşinci haftada labaratuarda yapılan idrar testi kesin sonuç verirmi yani ben şu an kuruntumu yapıyoruım yoksa hamile olabilirmiyim

canım içini ferah tutt, çıkardı bence 5. haftadaa yeni mi evlisinn? neden istemiyosunn? sen yap bise ver olursa kaydirigubbakcemile3

ceydaselin idrar tahlilleri herzaman doğru yanıt vermeyebiliyor. ama adet olmuşsun ya demekki gebelik yok maalesef:( üstüne görme durumu olsa normal adetten farklı olurdu az ve kahverengimsi olup hemen biterdi. istersen eczanaden bi test al yap, yine negatif çıkarsa sende bizimle beraber gelecek ayın çalışmalarına başlarsın canım. psikolojik olma ihtimali çok yüksek biz burna ne belirtiler yaşadık ne gecikmeler yaşadık ama sonu hüsran oldu. düşünmemeye çalış ve bidahaki aya konsantre et kendini. karındaki şişlik ve kıpırdamalar gaz olabilir canım. keşke kan tahlili yaptırabilseydin. bu tahlil korkunu yenmen şart bebek olursa çok tahliller yapılacak, kaçışın olmayacak ne yazıkki

canım içini ferah tutt, çıkardı bence 5. haftadaa yeni mi evlisinn? neden istemiyosunn? sen yap bise ver olursa kaydirigubbakcemile3

hem yeni evliyim hede eşim askere gidiyor o yüzden istemiyorum, Allah olmayanlara isteyenlere nasip etsin inşallah tabiki en başta da sizlere :)

yani yokturmu diyorsunuz çok korkuyorum kazara böyle birşey oldu diye, cumartesi günü tekrar test alıp yapıcam eczaneden o zaman kesin sonucu alırmıyım sizce

Back