• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

hem yeni evliyim hede eşim askere gidiyor o yüzden istemiyorum, Allah olmayanlara isteyenlere nasip etsin inşallah tabiki en başta da sizlere :)

yani yokturmu diyorsunuz çok korkuyorum kazara böyle birşey oldu diye, cumartesi günü tekrar test alıp yapıcam eczaneden o zaman kesin sonucu alırmıyım sizce

yoktur canımmmmmmmm takma kafanaaaa, cumartesi kesin kesin çıkarrrr, istersen cumartesi 2 test al birini sabah idrarınla yap birini yatarkenn daha garanti olurrr. allah gönlüne göre versin canımm. eşin askere mi gidiyooo oyy çok üsüldümmm:çok üzgünüm: hayırlı teskereleri olsun inşallahhh nereye düştü eşinn?

İsyan etme ne olur, çalış senin de olur :)

Kızlar durmak yok çalışıcaz:)

Hem bu mesele psikoloji bozmaya çok müsait, biliyorsunuz bebek sahibi olmak rahatlıkl alakalı.Mesela hiçbir problemi olmadığı halde kayınvalide yanında bebek sahibi olamayan ama ayrı eve çıkıp hemen hamile kalan insanlar duymuştum.

Bir de tabii sabır ve şükürle alakalı.Tevekkül sahibi olmak lazım. Her şeyde bir hayır vardır sözü çok tedavi edici gelir bana :)

Aslında teknik bir sorun olmadığı müddetçe çok kolay ama işte zamanı geldiğinde :)

Arkadaşlar, gebelik olmaması durumunda kaç aydan sonra kontrole gidiliyor biliyo musunuz? Sorun var mı yok mu kontrolü...Kimisi 1 sene kimisi 6 ay diyo ....:teselli:

valla canım ben 5. ayımda gittim iyiki de gitmişim yumurtalarım çok tembelmişş tedavi şartmışş şuan tedavi oluyorumm. ama doktoruma 1 senedir korunmuyorum demiştim kaydirigubbakcemile3 çünkü en az 6 ay en fazla 1 sene korunmadan tedavi uygulanıyor. senin kaçıncı ayınn???

Canım eğer ben 2 senelik evliyim, bu ay da hamile kalamazsam 6 aydır korunmuyor olacağım,
Regl bitiminde hemen kontrole gitmeyi düşünüyorum,
Geçen sene rutin bi kontrole gitmiştim tam 1 sene önce...
Hiç bir sorun yoktu biraz iltihap vardı... fitil falan kullandım ve o şikayetlerim geçti...

Şimdi ne olur ne olmaz tekrar gitmeyi düşünüyorum, insallah gerek kalmaz...

Ben de başlarda hiç bebek istemiyordum ama şuan çok farklı hissediyorum...
Allah hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin...:ecrin_bebek:

Canım eğer ben 2 senelik evliyim, bu ay da hamile kalamazsam 6 aydır korunmuyor olacağım,
Regl bitiminde hemen kontrole gitmeyi düşünüyorum,
Geçen sene rutin bi kontrole gitmiştim tam 1 sene önce...
Hiç bir sorun yoktu biraz iltihap vardı... fitil falan kullandım ve o şikayetlerim geçti...

Şimdi ne olur ne olmaz tekrar gitmeyi düşünüyorum, insallah gerek kalmaz...

Ben de başlarda hiç bebek istemiyordum ama şuan çok farklı hissediyorum...
Allah hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin...:ecrin_bebek:

ihmal etme canımm regl biter bitmez gitt, belki takviye ilaçlarla hemen hamile kalacaksınn. inşallah hemen olur canım yaaa:1hug:

kızlar bu arada acıklamayı yollamamısım resimlerdeki yazıyorki hani su arkadan olanda eğer kadının rahmi arkaya dönük ise spermlerin rahim kanalına daha kolay ulaşmasını sağlıyor. diğerindede tam birleşmeyi ve spermlerin rahim agzında birikmesini sağlıyor muş

Kızlar kabusum_olurum la konuştum öncellikle hepinize selamı var Ve ultrosonda bebişi görmüş Allah hepinize nasip etsin dedii

Geldim ben kıslar

gittimi ceyda ya içim ezildi çünkü bende eşimle askerden önce evlendim asker yolu bekledim evliyken ne zor bilirim dertleşcektim ya nere gitti kıscagız

efet ndk 2 bilemedin 3 gün oluom doktor bi sorun degil az olman dedi orj hatunum ben :p

burdayım yemeğe bakıyordumda :)

handan sen ne diyorsun şimdi benim durumuma sence nedir? yani ben hala hamileyim gibi hissediyorum ve korkuyorum açıkçası şimdi birşey yokmuş deyip içimi rahatlatırım sonra bu üzerine görme olayı olur cumartesi günü de bi test alıp yapıcam o zaman sekizinci haftanın sonu olmuş oluyor sence çıkan sonuç kesinmi olur

mrh arkadaslar ben uzun zamandır bu sıteye uyeydım ama sızlere nasıl msj atacagımı bılmıordum yenı ogrendım:D ılk basta herkese mrh. arkadslar ben 4 aylık evlıyım ılk ay kontrl hapı kullandım daha sonra kullanmadım.30 kasım adet olmam gerekıodu olmadım. pazartesı gunu ıdrar testı yaptım tekcızgı cıktı sımdı tekrar tek cızgı cıkar dıe korkuorum sizce ne yapmalıyım. bıde bılgısı olanlar hamılelık belırtılerını yazarlarsa cokkkkkkkkkkkkkkk sevınecem tesekurler sımdıdennn

Ya sorma güzelgözlüm benimki çok hassas zaten hiç çocuk lafı etmioz biz ikimizde istioz ama bu konu hakkında konuşmadan çalışıoz:)) rahat bıraktık birbirimizi ben bunu hayatta söleyemem kocişime zaten dalga geçer benle:)

selam kızlar
2 gün öncesine kadar saniyelik kasık ağrılarım sık oluyordu tırsmıştım
dün çok hafif o bahsedilen koyu lekelenmem oldu kasıklarım artık sık sık ağrımıyor
iyiye işaret bu değil mi?
valla o lekelenme olayını buralardan öğrenmeseydim dün panik olurdum
buranın bende epey faydası oluyor yahu.. hazırlıklıyım herşeye :)

Ceyda canım 8.haftada kesin sonuç çıkar bence çıkmaması imkansız ama genede bi doktora danış istersen eşin ıspartaya gidio he hayırlı teskereleri olsun inşallah usta birligi rahat bi yere düşer benim eşim ardahanda yaptı ben hiç göremedim kocamı çok uzakta bi köydeydi allahım sana sabırlar versin ne zordur çok iyi biliyorum bol bol dua et bide şafak kartı hazırla kendine :)

aynen aslındaa heryerim ağrıyooo, dün şu akrabaların ileri geri konuştuklarını duyduktan sonra oldu buuu tutuldu boynum falan. nası zıvanadan çıkarıyolar insanııı:enbuyukkk:

Sen bebişine odaklan öyle patavatsızları düşünme hamiş olacağız bizlerde ultrosonda bakacağız..Seninleyiz hepimiza.s.
kızlar bu arada acıklamayı yollamamısım resimlerdeki yazıyorki hani su arkadan olanda eğer kadının rahmi arkaya dönük ise spermlerin rahim kanalına daha kolay ulaşmasını sağlıyor. diğerindede tam birleşmeyi ve spermlerin rahim agzında birikmesini sağlıyor muş

Şu adresi özelden bi atsana bana canım......Pozisyoları.....

burdayım yemeğe bakıyordumda :)

handan sen ne diyorsun şimdi benim durumuma sence nedir? yani ben hala hamileyim gibi hissediyorum ve korkuyorum açıkçası şimdi birşey yokmuş deyip içimi rahatlatırım sonra bu üzerine görme olayı olur cumartesi günü de bi test alıp yapıcam o zaman sekizinci haftanın sonu olmuş oluyor sence çıkan sonuç kesinmi olur

ceyda kendini boşyere hırpalıyorsun. kan testinden korkamana gerek yok. küçücük bir iğne altıüstü. biz ne joplara katlandık. bi iğneyemi dayanamıyorsn canım. hemen kan testi şart hayatım. bebeğe hazır değilsen hap kulllanmalısın. baska hiçbir yöntem kesin değildir. ve 8. haftam diyorsun. idrarda 5. engec 6 haftalıkken bile adetin düzneliyse cıkıyormuş sonuç. eczaneye cok hasssas idrar testi istiyorum de. korkunun ecele faydası yok. git ve ögren canım. allah yardımcın olsun.

Asker eşi var sanırım biraz bugün kopuk oldum hayırlı teskereler olsun ceydacım hep böyle kopuk değilim :))))))

ceyda kendini boşyere hırpalıyorsun. kan testinden korkamana gerek yok. küçücük bir iğne altıüstü. biz ne joplara katlandık. bi iğneyemi dayanamıyorsn canım. hemen kan testi şart hayatım. bebeğe hazır değilsen hap kulllanmalısın. baska hiçbir yöntem kesin değildir. ve 8. haftam diyorsun. idrarda 5. engec 6 haftalıkken bile adetin düzneliyse cıkıyormuş sonuç. eczaneye cok hasssas idrar testi istiyorum de. korkunun ecele faydası yok. git ve ögren canım. allah yardımcın olsun.

cumartesi günü için bir test daha alıp yapıcam bakalım inş dediğiniz gibi olur

Masustan zor bizlere hamiş değiliz ama okadar çok şey öğrendik ki...:))
NAsıl bebiş korkma üstüne görme geçirmişsin

Back