bence yarın git yaptır.kan da hormon değerlerin hamileysen az da olsa yükselmiştir. idrarda çıkmasa bile orda çıkar en azından.valla aslında ben de bilmiorum desemsadece kan testinin idrardan daha çabuk çıktığını biliorum .
Ayyyy çok korkuyorum bide hastanedeki kızın ukala ukala negatif demesine çok bozuluyorum çıkmazsa çok üzülcem aslında birsürüde belirtim var ama yaptırsam iyi olcak galiba
Kızlaaaar günaydıııııın :icecream:
Ya kızlar size danışmak istediğim bişey var..SAT : 21/11/2008 ve ara dönemim 28 gün
Benim ovülasyona girmem lazım normal şartlarda.Ovülasyon testi almıştım 5 günden beri yapıyorum ama giremedim bir türlü...Hala giremedim dün testlerim bitti...
Boşa kürek çekiyorum ben galiba yine :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ne dersiniz bu duruma ?
Hadi hayırlısı zeynep yumurtlaman başladımı
Kızlaaaar günaydıııııın :icecream:
Ya kızlar size danışmak istediğim bişey var..SAT : 21/11/2008 ve ara dönemim 28 gün
Benim ovülasyona girmem lazım normal şartlarda.Ovülasyon testi almıştım 5 günden beri yapıyorum ama giremedim bir türlü...Hala giremedim dün testlerim bitti...
Boşa kürek çekiyorum ben galiba yine :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ne dersiniz bu duruma ?
Güzelgözlüm regl daha yeni bitti hamile olmak imkansız maalesef
yok hasta değilim ama sanırım olucam acaip uyuşukluk var bugün yataktan çıkmak istemedim işe geç geldim evi toparlıyayım diye sadece bi odayı yapabildim bi baktım saat 9.30 olmuş çıktım koştur koştur aklım evde kaldı öğlen gidip toparlamam lazım cumartesi gidiyoruz allah kısmet ederse yupiiii :sm_cool:Cansu geç yumurtlayabilirsin canım çalışmalara devam et:))
günaydın asspirin hastamısın canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?