Erken Hamilelik Belirtileri

Ayyyy çok korkuyorum bide hastanedeki kızın ukala ukala negatif demesine çok bozuluyorum çıkmazsa çok üzülcem aslında birsürüde belirtim var ama yaptırsam iyi olcak galiba

Ayyyy çok korkuyorum bide hastanedeki kızın ukala ukala negatif demesine çok bozuluyorum çıkmazsa çok üzülcem aslında birsürüde belirtim var ama yaptırsam iyi olcak galiba

canım ne gibi belirtlilerin var ben daha yeni açtım benimde adetime 5 gün var merak ettim sendeki belirtileri

kızlar günaydın bugün sabahb adet belirtim başladı karnım ağrıyor hafif sanki adet olucakmışım gibi birde belim çok ağrıyor bu ayda boş galiba :-( ama neyse hayırlısı ne ise o olsun üzülüyoruz ama ne yapalım ALLAH tan gelen bişey bu

geldim kıslarrr

güzelgözlüm tedavim iyi gidiyo dün doktorum yumurta oluşmuş ama istenilen kıvama gelmemiş dedi, yarın gittiğimde bakacak olgunlaşmışsa çatlatma iğnemi yapacağız.
eşimin sonuçları iyi çıktı çok şükürrr 90.000.000 çıktı :)) doktorum çok harika dediii...

ama gelgörkii bebiş yok hala...

valla ayakları duvara yaslıyorum birleştirerek tepede tutuyorum ayak kaslarım ağrıyor ama hiç birini dışarı çıkartmıyorum ilişki öncesi wcye gitsene benimde dün gece çok yanma oldu ama yine de yattım acıya katlandım.....

Nası uyuyosun ya ndk off ben hayatta duramam normalde de çok sık wc giderim gece kalkar giderim yani o konuda çok hassasım nası durucam wc gitmeden bilmiorum hele uyumak imkansız benim için ama yatmasam bile en azından wc gitmesem ya gidiorum hep

gelmesi normal hatice ilişki sonrasında hemen ayaklarını birleştir ve havaya dik duvara yaslan ben böyle yapaarak kaçırmıyorum
İlişki sonrası 15 dak yeterli.

Kızlaaaar günaydıııııın :icecream:
Ya kızlar size danışmak istediğim bişey var..SAT : 21/11/2008 ve ara dönemim 28 gün
Benim ovülasyona girmem lazım normal şartlarda.Ovülasyon testi almıştım 5 günden beri yapıyorum ama giremedim bir türlü...Hala giremedim dün testlerim bitti...

Boşa kürek çekiyorum ben galiba yine :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ne dersiniz bu duruma ?

kızlar bu yanma yada idrar olayınız yenimi oluyor hep mi vardı. eger yeni oluyorsa hamileyken idrar acayip geliyor ilişkide. ben hamile kalıdıgımda acayip idrarım oluyordu. yanma sızlama felan. normalde olmazdı hiç

canım üzüldüm testte cıkmamasına. adet bitimine dikkat et. bi kac gün sonra kasıklarda ara ara sancı batma geliyo. o dönemlerde yumurtlama günleri oluyor. ona dikkat ederekte bilebilrisin yumrutaldıgını. henüz gecmiş değil. bence calış

cansu bi kaç gün daha dene olmazsa dr git ve yumurta takibi yapmasını iste. ama bi dakka şimdi takvime baktım henüz 13 gün olmuş sen bi 14 15 16 cı günleri bekle bence

ceylancım sıcak su torbası diyosun ya bana pek mantıklı gelmedi yaa, çünkü ilişkiden sonra banyo yapılması tavsiye edilmiyoo sıcak banyo özellikle sen oraya sıcak su torbası koyarsan ölmesmi o spermler. kafam karıştı benimm :S nerden duymuştun bu yöntemi. doktorum bana özellikle dedi ilşkiden sonra banyo yasak sıcak banyo yasak diye

Saol güzelgözlüm bunuda aklımın bi köşesine yazdım 1 hafta geçsin şimdi hayali belirtilerim başlayınca bunuda belirti yapacam heheheheheh

Cansu geç yumurtlayabilirsin canım çalışmalara devam et:))

günaydın asspirin hastamısın canım??
yok hasta değilim ama sanırım olucam acaip uyuşukluk var bugün yataktan çıkmak istemedim işe geç geldim evi toparlıyayım diye sadece bi odayı yapabildim bi baktım saat 9.30 olmuş çıktım koştur koştur aklım evde kaldı öğlen gidip toparlamam lazım cumartesi gidiyoruz allah kısmet ederse yupiiii :sm_cool:

Evet bende öle biliom sıcak su sıcak hava spermleri öldürüo hatta ilişkide bulunulan odanın bile çok sıcak olmaması lazımmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…