Erken Hamilelik Belirtileri

Efet anca haftasonu sabah olabilir:)

kısalr yumurtladıgınız zamanki akıntılarını anlatırmısınız bende ona göre takip edim

kızlar merhaba.ılk once kendımı tanıtayım.ben erkek ınfertılıtesı yuzunden hamıle kalamayanların lıstesı topıgındeyım.ama sızıde takıp edıyorum arada.ıkı yıllık evlıyım ve kıstlerımden dolayı cocugum olmuyor.esımın tedavısı olumlu sonuc verdı ve ınfertılıte ortadan kalktı.ben bu ay klomen ve catlatma ıgnesı kullandım.suan adetıme 5 gun var.ama bende hıc olmayan bısey oldu.husnukuruntumu yapıyorum acaba.baslıga bakılırsa sız bu konuda tecrubelısınızdır..
benım sag kasıgımda ıkı gundur ıgne batması gıbı bısey vardı.suada ıkısındede bu olustu.arada sancı gırıyor.hatta uykumdan uyandım gecen.bırde goguslerımde azda olsa damarlar cıktı..acaba dıyorum..yorumlarınızı beklıyorum..sımdıden tesekkurler arkadaslar..
he bırde ben adet olmadan acayıp karnım agırır.suan yıne sancım cok.hatta oldummu dıye lavaboya
gıdıp duruyorum...

canım çatlatma iğnesinden olabilir. bende çatlatma iğnesi vuruldum geçen ay ilk defa. kendimi resmen hamile zannediyodumm. aynen dediğin şeyler banada olmuştu hatta 1 hafta da adetim geçmişti. ama ne yazıkki adet oldumm. istersen kendini dinleme biraz akışına bırak çalışmalara devam et. adetin geçsinn sonra test yaparsın:1hug:

spermlerin orda yumurtadan başka bilecekleri tek şey sifonla döne döne yok olmaları.ölmek istemiosa zaten bulur yumurtayı yani 30 kat büyük kendinden nasıl göremiolar anlamıorum

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

:::::::::::: Hadi Kızlar Hamiş Haberlerinizi Bekliyoruz!!! :::::::::::

“””” KASIM LİSTEMİZ””””

Aybala42------------------26 Kasım
Hazal_24------------------27 Kasım
Rabia1978----------------27 Kasım
Bumuyani-----------------28 Kasım
Özgül44--------------------???
Nhltlg------------------------???
Xxgizemxx-----------------???
Aspirin-----------------------???

“”””ARALIK LİSTEMİZ””””

Zeynep1978----------------23 Aralık
Serdi--------------------------4 Aralık
Gelgit-------------------------5 Aralık
Kedi79-----------------------5 Aralık
Ceylan-----------------------6 Aralık
Zuzuu------------------------8 Aralık
Pınar7-----------------------7 Aralık
Yeşildeniz-----------------10 Aralık
Arzu38----------------------12 Aralık
Ylmzhatice----------------12 Aralık
Umutsuz09---------------13 Aralık
LAdy Tempo-------------14 Aralık
The_Fts---------------------14 Aralık
Xxmavisimxx---------------???
Shinmina-------------------19 Aralık
Ndk----------------------------22 Aralık
Güzelgözlüm---------------20 Aralık
Nilufersahh------------------20 Aralık
Handan2546--------------- 24 Aralık
Sweetbaby-------------------1 Aralık
Leylim-------------------------8 Aralık
Sebnemgun-----------------8 Aralık

“””” OCAK LİSTEMİZ””””[/b]

Ceylan-----------------------8 Ocak
Xara--------------------------????????

“””” GÜZEL HAMİŞLERİMİZ””””

Max09 ...............................Hamilemiz
Yasemink ...........................Hamilemiz
Ankakuşu ............................Hamilemiz
Alew2187 .............................Hamilemiz
Feyzannn .............................Hamilemiz
Mercury_S ............................Hamilemiz
Desirebel ..............................Hamilemiz
Sebeyza ...............................Hamilemiz
Nur82 ............................... Hamilemiz
Suzan ............................... Hamilemiz
Tubacik ............................... Hamilemiz
Kubrass .............................. .Hamilemiz
Ayseney ...............................Hamilemiz
Nevergiveup18 ........................Hamilemiz
Zuzumurti ...............................Hamilemiz
Teacher_Rose .........................Hamilemiz
Hatay1977 ...............................Hamilemiz
Annembirmelek .........................Hamilemiz
232823 ............................... Hamilemiz
Şeker_Şey ...............................Hamilemiz
Jasmincin ...............................Hamilemiz
Masustan ...............................Hamilemiz
Özge ............................... Hamilemiz
Cicimcim...............................Hamilemiz

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Ben aranızda yeniyim, 2 senelik evliyim,
5 aydır korunmuyoruz, bir bebeğim olsun istiyorum.
Listenize beni de ekler misiniz?
Beraber takip edelim:)

14 Aralık

Hepinize sevgiler...:enbuyukkk:

cevaplarınız ıcın cok tesekkurler arkadaslar.dogru soyluyorsunuz ben adetı beklıyım en ıyısı.her ay baska bır belırtı farkedıyorum.kafayı yedım galıba..
sıze ıyı sohpetler dılıyorum..
he bu arada benım kıstlerım hamıle kalmamı engellıyor dıye net bısey demıyor doktorum.kocaman kıstlerle hamıle kalanlarda var.ama etkılıyor mutlaka.yumurta rezervını kalıtesını falan..hayırlı geceler arkadaslar.ben ara ara ugrarım yıne...

SİZCE HAMİLELİK BELİRTİSİMİ KIZLAR
selam kızlar benimde sabah ilk idrarım çok koyu geliyor ve yumurtlama günüm geçmesine rağmen sümüksü akıntılarım oluyor ara sıra birde daha öncedeyazdığım gibi ateş basması bu sabah ateşimi ölçtüm 36,5 çıktı adetime 6 gün var

mrb canım ya benim de adetim ayın 9 ama şu anda aynı adet sancım var sanki halsizim elim ayagım tutmuyo karnımda bişiler oluyo bulantıda var sizce hamilelik belirtisi olabilirmi yaaa ((( yoksa adet öncesi hazırlıkmı

ceylancım senin adetine 6 gün kalmıştı galiba.bazı belirtiler adetten 1 hafta önce başlıyor.göğüslerde özellikle.birde genelde midede yanma hissi ya da ekşime.

Merhaba kızlar kimse yok sanırım bugün 5. gün hala adet olmadım idrar negatif çıktı dün ,ondan cesaret edip kana baktıramıyorum karnımda ağrımıyoki hiç hamile değilsem adet niye olmuyorum ilk defa bu kadar gecikti hatta ilk defa gecikti...

slm ben kk ne yeni katıldım bişi sorucam üstüne gormenin nasıl olduğunu bilen var mı

canım üstüne görme kişiden kişiye değişiyor galiba.benim anneannem hamileliğinde 9 ay adet görmüş.normal adet gibiymiş bir farklılık yokmuş.teyzemde hamileliğinde adet görmüştü adet gördüğü için hamileliğinin farkında olmadan 4.ayda iğne vuruluyor ve bebeği düştü.

Arkadaşlar benim durumumla ilgili fikri olan yokmu

bazen psikolojik diorlarda ben ilk gebeliğimde reglime 3-4 gün kala test yapmıştım ve positifti.bir arkadaşımda hamile olduğu halde negatif çıkmıştı.sebebi de o ay geç yumurtlamış bu yüzden bebek rahme geç yerleşmiş.ve tabiki de idrarda çıkmamıştı regli sonrasında bile.o da kan testi yaptırmıştı.

Teşekkür ederim peki ne zaman kan testi yaptırmalıyım sence yani idrar negatif çıktı diye korkuyorumda..

Teşekkür ederim peki ne zaman kan testi yaptırmalıyım sence yani idrar negatif çıktı diye korkuyorumda..

bence yarın git yaptır.kan da hormon değerlerin hamileysen az da olsa yükselmiştir. idrarda çıkmasa bile orda çıkar en azından.valla aslında ben de bilmiorum desem sadece kan testinin idrardan daha çabuk çıktığını biliorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…