ay canım ya o son bir hafta çok stresli geçiyor. bide benim stres öyle bir iki gün falan erteliyor, o zaman dahada deliriyorum hah bak regl gecikti diyesabret canım çok iyi anlıyorum seni. iyi çalıştınmı bu ay. hem illada belirti olacak diye bişey yokkı hayatım.:jeyyar:
kızlar adet günleriniz düzenli bile olsa bazen geç ya da erken yumurtlama olabiliyormuş ki zaten arkadaşım doktor takibindeyken ultrasonda doktor çatlıyor koş yap demiş. ama doktorun dediği tarihten tam 7 gün sonra yumurtlamış.ve o gün hamile kalmış.yumurtlama hesaplarına fazla takılmadan gün aşırı yapmak gerekiyormuş.çünkü arkadaşım o günler dışında tatil yapsaydı şu an hala daha denemeye devam ediyordu.ben bu ay kendi takibimi yaptım ve tahminen regli bitiminden sonra yumurtladım.yani hesap gününden 5 gün önce.regli bittikten sonra 1 ay boyunca gün aşırı deneyelim bence .).):)Vay be millet hastayken bile hamile kalıyor:1shok: benim en riskli günlerimde bile tık yok:çok üzgünüm:
prolaktin bende 3.56 benimkide düşükmü dr.bişey demedi ama..Bana ilaç vermedi acaba ilaçları alıp kullansammı kaydirigubbakcemile3
Şaka şakakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?