Erken Hamilelik Belirtileri

herkes degisik olabiliyor canlarim..ama nedemisler dusmaninda olsa sen karsindakine gul ver.. o yuzden ben saygimi gosteririm severler sevmezler onlarin bilecegi is.. insan oglu sonucta cig sut emmis...

TUBACİK CİDDEN NEZAMAN KÜRTAJ OLDUN aLLAH BEBİŞİNİ SAĞLIKLI KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN..

gecen sene aralikta bir sene oldu.. farketmez canim atlattim.. hamile kalmadan once daha cok uzuluyordum.. ama cok zor allah kimsenin basina vermesin.. cok sukur attlattim

canlarım hepinize katılıyorumm insan iyi olunca karşısındaki de iyi oluyor, ama şuda varki sen nekadar iyi olsanda karşıdaki anlamayanlar da var allah iyilerle karşılaştırsın cümlemizi.

tubişim o bebiş senin şefaatçin olacak inşallah

ndk canım sudenın topıkıne listeye isim yazdırmın geri donmemışın regl oldunmu hamişmsin durumlar ne

ndk canım sudenın topıkıne listeye isim yazdırmın geri donmemışın regl oldunmu hamişmsin durumlar ne

canım ben 22 kasımda adet oldumm 6 gün sürdü bitti, ben aralık için yazdırmıştım oraya. 22 aralık diyee daha dur yaww daha çalışamadık bile doğru düsgün kaydirigubbakcemile3

Senle aynı gün adet olmuşuz ndk bende 22 kasımda olmuşum sadece 2 kere çalıştık biz siz ?

yoktu nckcim bi sebebi.. sadece dogadan eger bebek sagliksizsa vucud onun gelisimini durdururmus.. sagliksizmisti yani.. doktor demekki vucudun hassaski.. neyin iyi olup olmadigini biliyor dedi.. oyle rahatlatmisti beni..yoksa ozel bisey yoktu cok sukur.. ama doktora gidecegim gun ruya gormustum.. cok guzel bi ruyaydi hala unutamam.. hacca gidiyordum.. haci oluyordum.. ve kucucuk bir cocuk gormustum ruyamda bana gulumsemisti.. sabah uyandigimda hemen arastirdim ruyada hacca gitmek nedemektir diye..ruyada hacca gitmek : Cennet kapisinin aralandigini gosterrir diyordu bisey anlamamistim.. esimle doktora gittik ve bebisimin oldugunu ogrendik cok uzulmustum..agladim cok..esim dediki tuba ruyan buna cikti.. cok sasirmistim malum olmustu bana.. ama o ruyanin guzelligini hala unutamam.. resmen kabeyi gercek gormus gibi olmustum..

Merhaba kıslar nasılsınız ?

çalışmalara başladık allahın izniyle :) siz neleer yapıosunuz gerçmiş sayfaları okuyamadım işlerim çok

ayy canım benimmm, üzülme lütfenn herşeyde vardır bir hayırr. şefaatçin olacak o senin bu bir gerçekkk. belkide çok şanslısınnn. allah yeni bebeğine sağlık sıhhat versinnn. onu hiç düşünme üzme kendinii...:1hug:

Merhaba kıslar nasılsınız ?

çalışmalara başladık allahın izniyle :) siz neleer yapıosunuz gerçmiş sayfaları okuyamadım işlerim çok

napalım handancımm bizler aynıyızz yeni hamişlerimiz varr ama yeni arkadaşlardannn belki tanımassın bende yeni tanıdım. bizler kazık çaktık bekliyos hamilelik kuyruğunda aç kedi gibi :lepi: sende ne var ne yokk???

Saol canim benim.. allah kimseye yasatmasin..herkese saglikli sihatli evlatlar nasip etsin rabbim..tum isteyenlere kimsenin kucagni bos birakmasin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…