Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ndkcim bu benim ikinci hamileligim ilkinde bebisim 8 haftalikken kalbi durmustu
amin canim ama cok tirsiyorum bunada bisey olcak diye
ndk canım sudenın topıkıne listeye isim yazdırmın geri donmemışın regl oldunmu hamişmsin durumlar ne
Senle aynı gün adet olmuşuz ndk bende 22 kasımda olmuşum sadece 2 kere çalıştık biz siz ?
yoktu nckcim bi sebebi.. sadece dogadan eger bebek sagliksizsa vucud onun gelisimini durdururmus.. sagliksizmisti yani.. doktor demekki vucudun hassaski.. neyin iyi olup olmadigini biliyor dedi.. oyle rahatlatmisti beni..yoksa ozel bisey yoktu cok sukur.. ama doktora gidecegim gun ruya gormustum.. cok guzel bi ruyaydi hala unutamam.. hacca gidiyordum.. haci oluyordum.. ve kucucuk bir cocuk gormustum ruyamda bana gulumsemisti.. sabah uyandigimda hemen arastirdim ruyada hacca gitmek nedemektir diye..ruyada hacca gitmek : Cennet kapisinin aralandigini gosterrir diyordu bisey anlamamistim.. esimle doktora gittik ve bebisimin oldugunu ogrendik cok uzulmustum..agladim cok..esim dediki tuba ruyan buna cikti.. cok sasirmistim malum olmustu bana.. ama o ruyanin guzelligini hala unutamam.. resmen kabeyi gercek gormus gibi olmustum..
Merhaba kıslar nasılsınız ?
çalışmalara başladık allahın izniyle :) siz neleer yapıosunuz gerçmiş sayfaları okuyamadım işlerim çok