How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Erken Hamilelik Belirtileri

Bu ay o kazıgın ucuna bayrak takarsın inşallak ndkcım:)))

ne olsun anam işte regl bitti çok şükür çalışmalara devam edioz işte gün aşırı devam ediyoruz kısmet bakalım bu ay ne olacak:))

ya bu çok zor bi karar hazır bu ay olmamışken vazmıgeçsem ertelesemmi diyorum bazen ne bilim size böyle olmuomu kızlar bi korku bi endişe nası olcak felan die

çok üsüldüm tubacım herşeyde vardır bi hayır allahım bebişne uzun ömürler versin:))
dogum yapınca çalışmaya devam etcekmisin bebeişe bakcak biri varmı tubiş yosa işten çıkcakmısın

valla handancim isten cikamam.. kaynanam bakacak artik napalim.. bilmiyorum herseyin hayirlisi daha karar vermedik ama hamile oldugumuu duyarsa is yeri kesin atar beni :) daha bilmiyolar hihihi

Canım tubacık bak allah sana yine nasip etti çok şükür. Ndk benim hesaplarıma göre 24-25 aralıkta adet olmam lazım sen?

Hamileyken işten çıkarmak yasak tubiş orda öle degilmi? Dogum izni felan vardır hatta bizim buralardan daha fazladır heralde avrupada yani

Bu ay o kazıgın ucuna bayrak takarsın inşallak ndkcım:)))

ne olsun anam işte regl bitti çok şükür çalışmalara devam edioz işte gün aşırı devam ediyoruz kısmet bakalım bu ay ne olacak:))

ya bu çok zor bi karar hazır bu ay olmamışken vazmıgeçsem ertelesemmi diyorum bazen ne bilim size böyle olmuomu kızlar bi korku bi endişe nası olcak felan die

bazen banada oluyoo, ama benim sebebim çocuk olunca çalışma ya da çalışmama arasında kalacak olmam. çalışmasam geçinmemiz zorlaşacak. çalışsam bebeğimden nasıl ayrılcamm, eşim eğer çalışmak istersen ablam bakar çocuğumuza üç beş kuruş veririz kafamızda rahat olur diyo. ama istemessen hemen çıkarsın diyo geçiniriz diyo ama çok zorrr yani geçiniriz tabii ama her istediğimizi de karşılayamayabiliriz. şimdi bile çalışmak zor gelirken bide bebğim evdeyken nasıl çalışcam. bunları düşünüyorum kafam bulanıyooo ama ertelemem bebek isteğimiii bebeğimin kesinlikle olmasını istiyoruz ama bebek olunca ne yaparım onları düşündükçe tuhaf oluyorum. sen neden tedirginsinnn???

Canım tubacık bak allah sana yine nasip etti çok şükür. Ndk benim hesaplarıma göre 24-25 aralıkta adet olmam lazım sen?

valla benim hep düzensiz olduğu için bilemicemmm ama 22 aralık la 25 aralık arası olmasını bekliyorumm, inşallah 9 ay olmazz kaydirigubbakcemile3

Bende aynen senin gibi düşünüyorum ndkcım:(( işyeri 4 ay dogum izni veriyor ben 4 aylık bebegimi bırakıpta nasıl çalışırım ya dielimki 6 ay ücretsiz izin aldım maaşsız yani bi şekilde geçiniriz ama daha zor olur bunları yapsam bile 10 aylık bebegimi bırakıp işe dönmem gerekecek hiç çalışmassam olmaz evimiz bile yok en azından ev alana kadar çalışmalıyım eşime destek olmalıyım:( o zaman annem bakacak yakın bana ama en büyük hayalim bebegimi kendim büyütmekti :( çok üzülüyorum bunları düşününce ertelesemmi diorum bi bir yıl daha para biriktirsek felan diorum böle die die 4 yıl geçti zaten:(

sağol canım ama bnim yaklaşık 6-7 gündür var ağrım birde bel ağrım var bazı arkadaşlar hamile olabilirsin dedi çok sevindim birde ben bu ay ftil kullandım inşallah hamileyimdir daha adetime 10 gün var canım

meleğimsin bir fitilden bahsetmişsin hamile kalmak içinmi bir fitil?

handan canım bence hiç erteleme gelen rızkıyla gelir helede ilk bebek olcaksa bence hiç erteleme

Bende aynen senin gibi düşünüyorum ndkcım:(( işyeri 4 ay dogum izni veriyor ben 4 aylık bebegimi bırakıpta nasıl çalışırım ya dielimki 6 ay ücretsiz izin aldım maaşsız yani bi şekilde geçiniriz ama daha zor olur bunları yapsam bile 10 aylık bebegimi bırakıp işe dönmem gerekecek hiç çalışmassam olmaz evimiz bile yok en azından ev alana kadar çalışmalıyım eşime destek olmalıyım:( o zaman annem bakacak yakın bana ama en büyük hayalim bebegimi kendim büyütmekti :( çok üzülüyorum bunları düşününce ertelesemmi diorum bi bir yıl daha para biriktirsek felan diorum böle die die 4 yıl geçti zaten:(

valla benim işyerimin izin vereceği de meçhul yönetici asistanıyım ben müdürümün tek yardımcısıyım ben gidersem yerime bakacak kimse yok. mutlaka eleman almaları lazım eleman alınca da ben döndüğümde nolcak o da meçhull. tazminatımı verip çıkarırlar belki. tazminatım da ne kadar tutuyo sanki:çok üzgünüm: işte böyle bi bocalama içindeyim bende. seninde çocuğun zaten hamile kalırsan 9 ay sonra olacak bu arada çalışırsın birikmez mi biraz daha. ya bide bak olmayabiliyoo ya olmassa bi iki sene daha allah korusun ozaman da kafana vurursunn. bence sen kendi haline bırak dert etme korunma düşünmeden normal hayatınıza devam edin.olursa da allah rızkını verir napalım

ya kızlar ben şuan antibiyotik kullanıyorum bişey olmaz dimi 20 lik dişim çıkıyoda ilihap olmuş

şimdi kayınvalidem aradı akşama dişçiden randevu almış dişçiye gitcem gidiim bi göstereyim bakalım ya ağzımı açamıyom resmen kitleniyo çenem

ya kızlar ben şuan antibiyotik kullanıyorum bişey olmaz dimi 20 lik dişim çıkıyoda ilihap olmuş

canım kullanmasan daha iyi olur aslında hamile kalırsın bilmeden falan zararı olur bebişinee. ama iltihap varsa da yapcak bişey yok tabii. benim de 2 tane dolgu olması gereken dişim var yaptıramıyorum hamile kalırım falan diye bide ihmal ediyorum vakit bulamıyorumm.

Back