ay canım bende istiyorum dr gidemedim böle içimde şüphe var morelim çok bozuk
:CüvCüv::CüvCüv:YOK YOK MORALİNİ BOZMA BENCE HERŞEY NORMAL HEM MORALİN İYİ OLMALI İÇİNDEKİ MELEK ETKİLENMEMESİ İÇİN SENİNLEYİZ:dance::dance:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım bende istiyorum dr gidemedim böle içimde şüphe var morelim çok bozuk
Gerçekten insan bazen aşırı doluyo cumartesi akşamı eşime bunları anlattım ama nasıl ağlıyorum hıçkıra hıçkıra o kadar dolmuşumki
Canlarim biraz kafanizdan bebegi uzaklastirsaniz..ya dusunmeyin demiyorum ama bu site okadar guzel arkadasliklar kazandiriyoki... cok guzel ama her an her saniyede bebek duusnuyorsunuz.. biraz rahatlayin,..,ben hamile kalmadan once calismalarda bile aklimda bebek vardii okadar takinti olmustu.. ama son ay umudumu yitirdigim aydi..dedim calismalara devam olursa olur olmazsa olmaz napim.. dedim.. cunki cok uzuluyordum.. kime bebek gormeye gidecek olsam bebegi gorunce icim ciz ederdi..sizleri cok iyi anliyorum ama kafanizdan birazda olsa bebk dusuncesini kenara atin..stress yapmayin cunki stress herseyi etkliyor yumurtayi bile.. canlarim sizi cok seviyorum..
:CüvCüv::CüvCüv:YOK YOK MORALİNİ BOZMA BENCE HERŞEY NORMAL HEM MORALİN İYİ OLMALI İÇİNDEKİ MELEK ETKİLENMEMESİ İÇİN SENİNLEYİZ:dance::dance:
canım yaa seni çok iyi anlıyorummm, allah sabır versinn allah bebeğini verisnnn inşallahhh.
Neden eşin tek çocukk, kaynananın da mı olmamış acaba başka çocuğuu?
evet canım gençliğinde oda epey çekmiş o yüzden çok anlayışlı beni kızı gibi sever kayınpederimde öle. Daha bana bi kere gelinim dememişlerdir hep kızım derler hatta bazı kişilerin yanında kızım dediği zaman sorarlar ya senin tek çocuğun yokmuydu kızındamı vardı derler şaşırır millet ancak o zaman der gelinim diye. O evlendiğinde hemen hamile kalmış ama düşmüş daha sonra olmamış doktora gitmişler 1,5 yıl tedavi görmüş sonra eşim olmuş daha sonra hiç korunmamışlar ama olmamış[/QUOTE
ne güsel seni kzı gibi görmelerii, benimkilerde öylee hep kızım derlerr hiç problemimiz olmadı çok şükürrr. allah bozmasınnn allah herkesi mutlu etsinnn.
tubişim sneinkilerde çok iyimiş hee market alışverişi yapmalar falannkaydirigubbakcemile3
ahaha ilahi ceylan.. valla benim kaynanam kurtaj oldugumda bana yemekte getirdi yatagima kadar suyumuda icirdi..allah herkese herseyin iyisini nasip etsin..benim kaynanamin 2 oglu var hic kizi olmamis cok istemis belki o yuzdendir