• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

Cuma günü kayınvalidemlere gitcem diye söylemiştim sizlere ilk defa kadın sanki anlamış gibi sordu bana bebek işini ne yapıyosunuz artık düşünmüyonuzmu yoksa olmuyomu diye eğer bi sorun varsa bana söyle bi arkadaş gibi dedi ben yardımcı olurum gereken neyse yaparız dedi kadın sanki anlamış ama o kadar çok istiyorlarmış ki hele kayınpederim çok istiyomuş herkes dede oldu diyomuşsenağlama bende tabi yok bi sorun korunuyoruz dedim ama belki bi süpriz yaparız yeni yılda dedim ne diyiiim kadına ama ağlamamak için zor tuttum kendimi çok üzüldüm çünkü çok istiyolar bende tabi. eşime anlattım saolsun o teselli verdi sen ndn dert ediyosun olcak dedi ama ben yinede dedim kendimi suçlu hissediyorum sakın öyle düşünme dedi sen benim herşeyimsin ben senle yaşasam ömrümün sonuna kadar varsın çocuğumuz olmasın dedi ama onunda çok istediğini biliyorum çok üzülüyom çooksenağlama

Canım benim bizlerde kalacağız lütfen üzülme Eşimde aynı şekilde teselli ediyor ama ben içimi yiyorum:çok üzgünüm:lütfen umutlarımızı kaybettikçe olmaz hem bizler artık bir bütün değil miyiz?İçimizden birinin umudunu kaybetmesi Hepimizin umudunu kaybetmesi demek ben trih 08 ocak atsam da umutluyum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canlarım 2 yıllık evliyim şubat mart ayından beri korunmuyorum hazirandan beride tedavi görüyorum

jasmincinn üsülmeee, geç git doktoraa bebişini de görürsün belkii önümüzdeki cumartesi için randevu alll.

mavişimm ne güsel kaynananların sormasııı bisimkiler hiçbişi demiyoo :( gerçi deseler belki daha zor olur benim içinn. olmuyo deme sakın onlara hiçbizaman demeee, iyi yapmışsın süpriz olur belki demekle. olacakk inşallahhh herkesi mutlu edeceksinn inanıyorumm.

o da belirti kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben dua ediyorum hamile kalıyım da 9 ay kusmaya razıyım :teselli:

kıss o nası laff, öyle demeee sağlıklı sıhhatli sorunsuzz harika bi gebelik geçiririm inşallah dee. allahın hazinesi boll en iyisini iste verir elbett yerimseniben

Kayınvalidem melek gibi biri beni çok seviyor tabi eşim tek çocuk olduğu için çok istiyolar kayınvalidem diyoki baban duysa diyo hamile olduğunu bi kere dünyaları serer önüne sevinçten afedersin donları doldurur diyo ben onlarıda üzmek istemiyom o yüzden sölemiyorum birde sölersem hergün soracaklar noldu nasıl tedavi falan filan anlatmak istemiyorum herkese bi tek sizle ve eşimle paylaşıyorum kendi annem bile bilmiyor

Kayınvalidem melek gibi biri beni çok seviyor tabi eşim tek çocuk olduğu için çok istiyolar kayınvalidem diyoki baban duysa diyo hamile olduğunu bi kere dünyaları serer önüne sevinçten afedersin donları doldurur diyo ben onlarıda üzmek istemiyom o yüzden sölemiyorum birde sölersem hergün soracaklar noldu nasıl tedavi falan filan anlatmak istemiyorum herkese bi tek sizle ve eşimle paylaşıyorum kendi annem bile bilmiyor

bende valla kimseye anlatmıyorummm, bi siz bi eşim. benim annemler de bilmiyoo. zaten onlar erken diyoo, kist vardı bende onun için tedavi görüyorum diyorumm .
kimsenin bilmesi de gerekmiyooo biz bize yeterizzz:1hug:

Zuzuucum nasıl bebişim Bende eskileri okuyamıyorum artık

iyiyim hayatım nnolsun..dün karnımın altına çok feci batmalar oluyodu..anam dedim nooluyo..bugün de göğüslerimde ağrı olayı başladı..sanırsam adet belirtileri..gerçi daha bi hafta war en az ama..amaan ne bilimmm
Cuma günü kayınvalidemlere gitcem diye söylemiştim sizlere ilk defa kadın sanki anlamış gibi sordu bana bebek işini ne yapıyosunuz artık düşünmüyonuzmu yoksa olmuyomu diye eğer bi sorun varsa bana söyle bi arkadaş gibi dedi ben yardımcı olurum gereken neyse yaparız dedi kadın sanki anlamış ama o kadar çok istiyorlarmış ki hele kayınpederim çok istiyomuş herkes dede oldu diyomuşsenağlama bende tabi yok bi sorun korunuyoruz dedim ama belki bi süpriz yaparız yeni yılda dedim ne diyiiim kadına ama ağlamamak için zor tuttum kendimi çok üzüldüm çünkü çok istiyolar bende tabi. eşime anlattım saolsun o teselli verdi sen ndn dert ediyosun olcak dedi ama ben yinede dedim kendimi suçlu hissediyorum sakın öyle düşünme dedi sen benim herşeyimsin ben senle yaşasam ömrümün sonuna kadar varsın çocuğumuz olmasın dedi ama onunda çok istediğini biliyorum çok üzülüyom çooksenağlama

:çok üzgünüm: :teselli: kıyamam ay sana..

Gerçekten insan bazen aşırı doluyo cumartesi akşamı eşime bunları anlattım ama nasıl ağlıyorum hıçkıra hıçkıra o kadar dolmuşumki

Back