Cuma günü kayınvalidemlere gitcem diye söylemiştim sizlere ilk defa kadın sanki anlamış gibi sordu bana bebek işini ne yapıyosunuz artık düşünmüyonuzmu yoksa olmuyomu diye eğer bi sorun varsa bana söyle bi arkadaş gibi dedi ben yardımcı olurum gereken neyse yaparız dedi kadın sanki anlamış ama o kadar çok istiyorlarmış ki hele kayınpederim çok istiyomuş herkes dede oldu diyomuşsenağlama bende tabi yok bi sorun korunuyoruz dedim ama belki bi süpriz yaparız yeni yılda dedim ne diyiiim kadına ama ağlamamak için zor tuttum kendimi çok üzüldüm çünkü çok istiyolar bende tabi. eşime anlattım saolsun o teselli verdi sen ndn dert ediyosun olcak dedi ama ben yinede dedim kendimi suçlu hissediyorum sakın öyle düşünme dedi sen benim herşeyimsin ben senle yaşasam ömrümün sonuna kadar varsın çocuğumuz olmasın dedi ama onunda çok istediğini biliyorum çok üzülüyom çooksenağlama
ceylancım hala bişey yok bende ya sadece göğüslerim büyüdü
o da belirti kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben dua ediyorum hamile kalıyım da 9 ay kusmaya razıyım :teselli:
ayy mavisim kiyamam.. allah sabrinizi deniyor bitanem..uzulme elbet sende birgun koca gobisinle dolanacaksin..dua et sabirli ol bitanem..
Kayınvalidem melek gibi biri beni çok seviyor tabi eşim tek çocuk olduğu için çok istiyolar kayınvalidem diyoki baban duysa diyo hamile olduğunu bi kere dünyaları serer önüne sevinçten afedersin donları doldurur diyo ben onlarıda üzmek istemiyom o yüzden sölemiyorum birde sölersem hergün soracaklar noldu nasıl tedavi falan filan anlatmak istemiyorum herkese bi tek sizle ve eşimle paylaşıyorum kendi annem bile bilmiyor
Zuzuucum nasıl bebişim Bende eskileri okuyamıyorum artık
Cuma günü kayınvalidemlere gitcem diye söylemiştim sizlere ilk defa kadın sanki anlamış gibi sordu bana bebek işini ne yapıyosunuz artık düşünmüyonuzmu yoksa olmuyomu diye eğer bi sorun varsa bana söyle bi arkadaş gibi dedi ben yardımcı olurum gereken neyse yaparız dedi kadın sanki anlamış ama o kadar çok istiyorlarmış ki hele kayınpederim çok istiyomuş herkes dede oldu diyomuşsenağlama bende tabi yok bi sorun korunuyoruz dedim ama belki bi süpriz yaparız yeni yılda dedim ne diyiiim kadına ama ağlamamak için zor tuttum kendimi çok üzüldüm çünkü çok istiyolar bende tabi. eşime anlattım saolsun o teselli verdi sen ndn dert ediyosun olcak dedi ama ben yinede dedim kendimi suçlu hissediyorum sakın öyle düşünme dedi sen benim herşeyimsin ben senle yaşasam ömrümün sonuna kadar varsın çocuğumuz olmasın dedi ama onunda çok istediğini biliyorum çok üzülüyom çooksenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?