• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

başladım canımmmmkaydirigubbakcemile3 ama daha yumurtam büyüyemedi adetten kaç gün sonra oluşuyodu ya da çatlıyodu normal bi insanda??

canım adetlerin düzenliyse kaç günde bir oluyorsun ona göre diyim sana..Herkesin yumurtlamasına göre değişiyor..

başladım canımmmmkaydirigubbakcemile3 ama daha yumurtam büyüyemedi adetten kaç gün sonra oluşuyodu ya da çatlıyodu normal bi insanda??

BENDE BAŞLADIM CANIM SON CUMARTESİ PAZAR SON SÜRATkaydirigubbakcemile4
CANIM NORMAL 28 GÜNDE BİR ADET OLANLARDA 14. GÜN ÇATLIYOR AMA SENDE BENİM GİBİ GEÇ ADET OLUYOSUN SANIRIM. BENİM 17. YADA 20. GÜNLERDE ÇATLIYO GALİBA.CUMA GÜNÜ 14.GÜNÜM OLUYO O ZAMAN DOKTOR KONTROLE ÇAĞIRDI BAKICAZ YUMİŞLERE BÜYÜMÜŞMÜ DİYE NE DURUMDA DİYE ÇATLAMA İHTİMALİ VARSA KENDİ HALİNE BIRAKICAZ YADA ÇATLATMA İĞNESİ UYGULAYACAK DOKTOR . SEN DOKTORA GİTTİĞİNDE YUMURTALAR KAÇ MM DİYE SOR HERSEFERİNDE

BENDE BAŞLADIM CANIM SON CUMARTESİ PAZAR SON SÜRATkaydirigubbakcemile4
CANIM NORMAL 28 GÜNDE BİR ADET OLANLARDA 14. GÜN ÇATLIYOR AMA SENDE BENİM GİBİ GEÇ ADET OLUYOSUN SANIRIM. BENİM 17. YADA 20. GÜNLERDE ÇATLIYO GALİBA.CUMA GÜNÜ 14.GÜNÜM OLUYO O ZAMAN DOKTOR KONTROLE ÇAĞIRDI BAKICAZ YUMİŞLERE BÜYÜMÜŞMÜ DİYE NE DURUMDA DİYE ÇATLAMA İHTİMALİ VARSA KENDİ HALİNE BIRAKICAZ YADA ÇATLATMA İĞNESİ UYGULAYACAK DOKTOR . SEN DOKTORA GİTTİĞİNDE YUMURTALAR KAÇ MM DİYE SOR HERSEFERİNDE

tamam canım doğru diyosun sormam lazımm. yarın yine gitcem zaten. ya bu iğnenin dozunu arttırdı dün ve bugün yüksek dozda vuruldum 2 gündür inanılmaz bi yanma var sağ kasığımda bildiğin yanıyooo. acaba çok mu geldi 2 tane iğne. bakalım nolmuşş yarın belli olur. bide ssk dan alamicam artık napğcam ben yaaa 1 kutu iğne 120 yeteleee 5 kutu gidiyo 1 ayda ben nası veririm okadar parayııı:çok üzgünüm: offf allahım sen bize yardım ettt

ndkcim herşey ilaç değil ki senin zaten 1 yılını doldurmadın o yüzden yumurta gelişimi için incir kürünü uygulamanı tavsiye ederim

tamam canım doğru diyosun sormam lazımm. yarın yine gitcem zaten. ya bu iğnenin dozunu arttırdı dün ve bugün yüksek dozda vuruldum 2 gündür inanılmaz bi yanma var sağ kasığımda bildiğin yanıyooo. acaba çok mu geldi 2 tane iğne. bakalım nolmuşş yarın belli olur. bide ssk dan alamicam artık napğcam ben yaaa 1 kutu iğne 120 yeteleee 5 kutu gidiyo 1 ayda ben nası veririm okadar parayııı:çok üzgünüm: offf allahım sen bize yardım ettt

bende ceylan arkadaşıma katılıyorum doğal şeyler uygula etkisi olur bende eğer bu ay olmazsa ki inş. olur bidahakine incir kürü soğan kürü ne varsa yapıcam ama şimdi dr. ilacın dozajını arttırdığı için yanında ilavesiz hiç bişey uygulamadan yumurtaların durumunu öğrenmek istiyorum ona göre bakıcam ama inş. gerek kalmaz hiç bişeye ve bu ay bebişlerimiz gelir :1hug:

canım iğneler çok gelmemiştir yumurtaların büyüdüğü için öyle bi yanma vardır belki. benim ilacım dün bitti gerçi bende daha bugün başladı hafif ağrı kasıklarımda.sen iğne kullandığın için daha çabuk büyür ben ilaç kullanıyorum 14.günde bakıcak benim yumoşlara inş büyümüşlerdir yaa

yok zaten ilaç kullanırken bence uygulanmamalı 15 günlük soğansuyunu bitirdim cidden çok yararını gördüm cumartesi günü adet olursam ki inşallah hiçbirimiz kırmızı karta kurban gitmez.İncir kürüne başlayacağım eşimde düzenli keçiboynuzu içiyor ilk zamanlar mırın kırın yaptı ama sevdi artık

canlarin stress yok ben inaniyorum bu ay kesin aranizdan bi kac hamis cikacak..aminn hic biseye gerek kalmadan hamis kalirsiniz insallah... STRESS YOK

ya bende bu tedaviyi olurken ekstra bişiler denemek istemedim, yanlış bi etki eder falan diyee. ama bakayım yarın da büyüme yoksa civan perçemi aslan pençesi falan var bende onun çaylarını içeyim. incir kürü nasıll bilmiyorum benn anlatsana ceylancımm??

canlarin stress yok ben inaniyorum bu ay kesin aranizdan bi kac hamis cikacak..aminn hic biseye gerek kalmadan hamis kalirsiniz insallah... STRESS YOK

tubacımm sen kürler mürler ilaçlar denemişmiydin? önceden sorduysam kusura bakmaa unutkanlık başladı bende yaa:1no2:

Kuru incir, mükemmel bir kan yapıcıdır. Öylesine güçlüdür ki, kısa zamanda alacağınız sonuç sizi şaşırtacaktır.

Kür 1: Kan yapıcı
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya sekiz-dokuz adet kuru inciri ilave ediniz ve yedi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yedi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2x21U+7A

U; 21 gün uygulanır
A; 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Kür 2: Yumurta çatlatıcı ve kolay hamile kalma
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2x21U+7A

U; 21 gün uygulanır
A; 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

kızlar cumartesi yazmıştım buraya idrarda pozitif diye cumartesi kan testi yaptım bugun aldım hamileyimmmm:CüvCüv: :dance: değerim 5 daha yenisin dedi doktor keseye bakalım dedi ultrasyona girdik keseyi gördük . sabah lekelenmem vardı doktora söyledim düşük tehlikem olabilirmiş çok az oldu lekelenmem doktor ilaç yazdı dikkat edecem bebeğim için:emir_bebek:

özgül44 çok sevindim hayırlı olsun daha önce düşük tehlikesi yaşadınmı inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur Dualarımız seninle..

Tebrik ederim özgül bizlerede dua et belirtilerini yazarmısın bide herhangi bişey uygulamışmıydın

ilk bebeğim olacak ceylan:emir_bebek: inşallah bebeğim tutunur belirtim çoık yoktu kasıklarım ağrıyordu ve bide aşırı baş ağrısı bunun dışında birşey yok allah herkese nasip etsin :Saruboceq:dualarımı duydu allahıma binlerce şükürler olsun:CüvCüv:

Kızlar sişze bişey sorucam çatlatma iğnesi vurulunca dahamı garanti oluyo hani tam ne zaman çatladığını biliyosunya

Back