Erken Hamilelik Belirtileri

ayy canımm çok sevindimm, allah sağlıklı sıhhatli nurtopu gibi bi evlad nasib etsinnn:1hug: harika bi haberrrrr, bişiler denemişmiydin tedavi sürecin falan olmamıştı dimi senin?
bizede dua etttt, bizde haykıralım senin gibiiii:çok üzgünüm: eşine nası söyledinn sevindimi odaaa ayy ne güselll

pişşşttt yawrukuşlarrr naaperrr..:icecream: :icecream:.şimcik eskileri okumıyımm warmı yeni haberlerrr..:CüvCüv:

Canım ndkcım bence bu ay bekle bak seninde doktorun dozajını arttırmış önce bi görelim bakalım bu ay ne durumda yumişler ona göre bakarız bidahaki aya ki inş.gerek kalmadan hamiş kalırız

Kızlar sişze bişey sorucam çatlatma iğnesi vurulunca dahamı garanti oluyo hani tam ne zaman çatladığını biliyosunya

evet canım galibaaa, çünkü biliyosun çatladığını sürekli deniyosunn. ama zaten normalde hamile kalmak isteyenlerin gün aşırı ilişkiye girmeleri gerekiyormuş. çokta önemli olmuyo ozaman nezaman çatladığını bilmek. ama benim gibi yumurtası ilaçlarla oluşanlar için çatlatma iğnesi daha etkili oluyoo. ben kendi halime bıraksam ne yumurtlarım ne çatlarım iğneler şart galiba bana:çok üzgünüm:

pişşşttt yawrukuşlarrr naaperrr..:icecream: :icecream:.şimcik eskileri okumıyımm warmı yeni haberlerrr..:CüvCüv:

var canım varr bi iki tane varrr, ama yeni arkadaşlardan eskiler kazık çaktı duruyo aynı yerlerinde :çok üzgünüm:

Benimde yumurtalar oluşmuyo ilaçsız ama ilaçsız çatlıyo bunada şükür hiç ilaçla iğneyle hiç yumurtası olmayanlarda var canım napalım bende çok üzülüyorum bu duruma ama elden ne gelir

Benimde yumurtalar oluşmuyo ilaçsız ama ilaçsız çatlıyo bunada şükür hiç ilaçla iğneyle hiç yumurtası olmayanlarda var canım napalım bende çok üzülüyorum bu duruma ama elden ne gelir

sen daha şanslısın benden canımmm, inşallah allah çabalarımızın mükafatını tez zamanda verir aminn

Hoşgeldin zuzu bende içimden tam seni geçiriyodum bu kız ortalıkta yok diye

hoşbuldukk cicimmm..kaydirigubbakcemile2işten ayrıldım ya cmts artıkın ewimdeim..ütü yapıodum..ay iş yapmayı özlemişim ewimde..gündüz güneşini görmeyi özlemişim..pek bi enerjikimmm bugünnhihoyyyt hihoyyyt

yok canım tedavi olmadım allah sana ve olmayan diğer arkadaşlara nasip etsin eşim çok sevindi onla ultrasyona girdik çok heyecanlı hali vardı:1hug:

ceylannnn bu kür hergün taze yapılması lazımmışş, işyerinde nası yapcassss (

Valla soğan suyu yaparken sabah akşam ayrı hazırlıyordum sabah erkenden kalkıyordum eee..şimdiden erken uyanmaya alışmalıyız canım benim :CüvCüv:

Zuzuucum nasıl bebişim Bende eskileri okuyamıyorum artık
var canım varr bi iki tane varrr, ama yeni arkadaşlardan eskiler kazık çaktı duruyo aynı yerlerinde :çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kazıklarımız sökülecek elbet bir gün

jasmincinn naberr nası gidiyo hamilelikk belirtilerin yokmu halaa????

iyi canım sen nasılsın hamilelik bilmiyorum nasıl gidiyor canım hiçbir belirtim yok hala morelimde çok bozuk cumartesi doktoro gittim hiç bir doktoru bulamadım bu günde gidemiyorum canım sıkılıyo o yüzden

Cuma günü kayınvalidemlere gitcem diye söylemiştim sizlere ilk defa kadın sanki anlamış gibi sordu bana bebek işini ne yapıyosunuz artık düşünmüyonuzmu yoksa olmuyomu diye eğer bi sorun varsa bana söyle bi arkadaş gibi dedi ben yardımcı olurum gereken neyse yaparız dedi kadın sanki anlamış ama o kadar çok istiyorlarmış ki hele kayınpederim çok istiyomuş herkes dede oldu diyomuşsenağlama bende tabi yok bi sorun korunuyoruz dedim ama belki bi süpriz yaparız yeni yılda dedim ne diyiiim kadına ama ağlamamak için zor tuttum kendimi çok üzüldüm çünkü çok istiyolar bende tabi. eşime anlattım saolsun o teselli verdi sen ndn dert ediyosun olcak dedi ama ben yinede dedim kendimi suçlu hissediyorum sakın öyle düşünme dedi sen benim herşeyimsin ben senle yaşasam ömrümün sonuna kadar varsın çocuğumuz olmasın dedi ama onunda çok istediğini biliyorum çok üzülüyom çooksenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…