ilk bebeğim olacak ceylaninşallah bebeğim tutunur belirtim çoık yoktu kasıklarım ağrıyordu ve bide aşırı baş ağrısı bunun dışında birşey yok allah herkese nasip etsin :Saruboceq:dualarımı duydu allahıma binlerce şükürler olsun:CüvCüv:
Sabah erken kalkıp evde hazırlayacaksın ndk mecburen
Kızlar sişze bişey sorucam çatlatma iğnesi vurulunca dahamı garanti oluyo hani tam ne zaman çatladığını biliyosunya
pişşşttt yawrukuşlarrr naaperrr..:icecream: :icecream:.şimcik eskileri okumıyımm warmı yeni haberlerrr..:CüvCüv:
Benimde yumurtalar oluşmuyo ilaçsız ama ilaçsız çatlıyo bunada şükür hiç ilaçla iğneyle hiç yumurtası olmayanlarda var canım napalım bende çok üzülüyorum bu duruma ama elden ne gelir
Hoşgeldin zuzu bende içimden tam seni geçiriyodum bu kız ortalıkta yok diye
ayy canımm çok sevindimm, allah sağlıklı sıhhatli nurtopu gibi bi evlad nasib etsinnn:1hug: harika bi haberrrrr, bişiler denemişmiydin tedavi sürecin falan olmamıştı dimi senin?
bizede dua etttt, bizde haykıralım senin gibiiii:çok üzgünüm: eşine nası söyledinn sevindimi odaaa ayy ne güselll
ceylannnn bu kür hergün taze yapılması lazımmışş, işyerinde nası yapcassss(
pişşşttt yawrukuşlarrr naaperrr..:icecream: :icecream:.şimcik eskileri okumıyımm warmı yeni haberlerrr..:CüvCüv:
var canım varr bi iki tane varrr, ama yeni arkadaşlardan eskiler kazık çaktı duruyo aynı yerlerinde :çok üzgünüm:
jasmincinn naberr nası gidiyo hamilelikk belirtilerin yokmu halaa????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?